Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дават Левски и Баку по Канал 1.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Замалко да утепа човеко тоя РаИбех.

Коментар

Не знам що за "човек" трябва да е Рабех, за да изрита противник в лицето, без малко да го убие и след това невинно да вдига рамене. Изключително грозна картинка. Мога да я сравня с изцепката на Тони Шумахер срещу Патрик Батистон.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Това сега ще кажете че е пристрастно, ама ако си представим че играят Шарльороа, срещу Расинг Сантандер, - това си беше 200-%-ва дузпа с червен картон, според официалния правилник на ФИФА:* Опасна игра тип "шут в главата", когато топката е висока над главите и на двамата футболисти - изцяло грешка на защитника (или на този който рита другия в главата). Това се наказва задължително с нарушение и жълт картон за опасна игра. * Като нарушение в наказателното поле - винаги се счита, че е 1 степен по-тежко - отсъжда се дузпа, а жълтият картон става червен. Преди да почнете да се заяждате, консултирайте се с футболен съдия дали наистина е така.

Коментар

Изкарайте Йовов за да спечелиме мача бре мама му стара бе!!!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

утре ще се появи някой "пасарела" и ще каже - "ето - модераторът псува, а аз не мога...."

Коментар

Че той казва, че майка му е стара ... не е казал нищо нецензурно :DА относно мача ... хванах последните 20 минути и вече ми е ясно какво е било :D
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Добре, че моят градски Гошо вратарчето си беше на мястото. Иначе левскарите си заминаваха с разлика.

Коментар

Ами поздравления. С яка съдийска подкрепа и геройско бавене накрая евроубавците устискаха хикса.
                    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

snake написа:
                      Не знам що за "човек" трябва да е Рабех, за да изрита противник в лицето, без малко да го убие и след това невинно да вдига рамене. Изключително грозна картинка. Мога да я сравня с изцепката на Тони Шумахер срещу Патрик Батистон.
                      Е, това сравнение е прекалено, колега. Тони влезе фронтално, Батистон с минус 3 зъба. Тук имаше игра за топка и навеждане на глава.
                      Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Humppa написа:
                        Абе колега и аз съм фен, и аз съм ходил по стадиони и мен са ме гонили да ме тупат Но преди години мирмията за мен беше все едно съм на Каракорум, себа същите отбори се равняват на изкачването ан най-високата точка на Холандия - от 8 000 метра да слезеш на 200 метра...
                        Планинарството, ихуууу!!! Скоро мисля да пусна една тема за Джамджиевия ръб (турист съм от около 3 год, нов съм), че голямо шубе и кеф брах там!!!!!!Само така!!!! И да праиш снимимки и да ги показваш!!!!!

Коментар

yonkok написа:
                          Тук имаше игра за топка и навеждане на глава.
                          Колега - без сините очила, моля ти се ! Тук имаше игра за топка, която беше висока над двамата състезатели! Възможно е единият да е посегнал напред с глава, за да поведе падащата топка, но да кажеш че се е навел - не върви изобщо. Определено играчът беше изправен.

Коментар

yonkok написа:
                            snake написа:
                            Е, това сравнение е прекалено, колега. Тони влезе фронтално, Батистон с минус 3 зъба. Тук имаше игра за топка и навеждане на глава.
                            Аз не твърдя, че Рабех го изрита нарочно, макар че така ми се стори. Изуми ме реакцията му - просто повдигна рамене, все едно не го касае, няма вина. Чел съм мемоарите на Тони Шумахер ("Начален сигнал"): въпреки, че след години се разкайва за резултата от безразсъдното си излизане, и той по принцип се смята за невинен. За мен двете случки са много подобни и еднакво грозни най-вече заради реакцията на двамата непосредствено след сблъсъка, а именно никакви угризения. Дори напротив, Тони, който заедно с Карл-Хайнц Румениге ми беше футболен кумир, веднага след като е разбрал, че Батистон е жив и се е отървал само с избити зъби, е казал пред журналисти: "Ще му платя да си направи златни"... Е, значението на двата мача за световната история определено не е еднакво. При случая Шумахер-Батистон ставаше дума за полуфинал на Мондиал 82.

Коментар

[quote="snake"][quote="yonkok"]
                              snake написа:
                              Не знам що за "човек" трябва да е Рабех, за да изрита противник в лицето, без малко да го убие и след това невинно да вдига рамене. Иетовната история определено не е еднакво. При случая Шумахер-Батистон ставаше дума за полуфинал на Мондиал 82.
                              Реакцията на невинност си е нормална за футболистите. Има си няколко причини: първо-заради съдията, ако си признаеш вината по-скоро и съдията ще те накаже, затова пледираш невинен. Второ, не винаги може веднага да прецениш колко силно си ударил противника и да съжаляваш за постъпката си. На мен лично често ми се случва след сблъсък-мисля си че леко съм закачил противника, а него много го боли. Така се получава при удар в ключови места-коляно, глезен, слабини, глава.За навеждането-ясно е че наевждане на тялото нямаше, а на главата минимално. Идеята ми беше да открия разликите междо Шумахер и Рабех, все пак да не сатанизираме втория до ниовото на онова култово влизане. За съдиите, които Оги цитира, че в еди кой си мач щяло да се свири (не говоря дали имаше или не дузпа, а за сравнението). Възможно е, в Испания по едно време свириха маса дузпи само защото защитник се е сбутал във въздуха с нападател. И картони показваха. Така че грешки всеки съдия прави и аз не мисля че трябва да объждаме това.Но ми се струва, че червената част на форума и е много мъчно, че не загубихме и сега са заели поза на адвокати и защитници на Баку и правдата им. А Левски направи добро първо полувреме, особено в халфовата линия. Преса, здрава игра и наченки на добри комбинации. Проблем беше този бразилец и завършващия ни удар. А второто полувреме и физическите сили.

Коментар

yonkok написа:
                                Идеята ми беше да открия разликите междо Шумахер и Рабех, все пак да не сатанизираме втория до ниовото на онова култово влизане.
                                Чак пък култово - съвсем обикновена ГСП (груба селска проява). Просто имаше късмет да се случи на полуфинал на световно първенство и влезе в историята. В нашата "В" група има къде по-култови влизания .

Коментар

Working...
                                X