Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Батков май е откачил напълно, ако това което се пише днес е вярно.От назнанаването на Вили Вуцов за треньор включително - та и досега не е взето нито едно правилно решение.Май ще вдигнем и коефициента на Баку в евротурнирите...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

еми всеки му дрънка на главата /куха/. лобита, мениджъри, жена му и тя. менажерия голяма.
      FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Както казвам на колегите левскари тук, в работата, май Батков трябва да си тръгне, а не Кокала.
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Целия отбор трябва да си иде Сини ШАМПИОНИИИИИИИ

Коментар

svetkos_ написа:
            Както казвам на колегите левскари тук, в работата, май Батков трябва да си тръгне, а не Кокала.
            Отделно само в този форум левскар се пише така; Левскар. иначе Вие майстори махнахте Черепа и си ева майката нали ...Същите тея сега се хранят от Кокала..... Никой не е направил повече във футбола от Левски София разбирай Борат ....Достанич няма да е тренер на Левски София...И пак 7:2 7:1 5:0 и така нататък .... а и ШЛ там дето Вие сте мнооо силни ..... И Боян Табаков следващия Наско :DИ все пак да кажа: Много поздрави на първия участник в Лига Европа за тази година ... ЦСКА От Редовния участник в ШЛ Левски София

Коментар

LiGuru написа:
              svetkos_ написа:
              Отделно само в този форум левскар се пише така; Левскар. иначе Вие майстори махнахте Черепа и си ева майката нали ...Същите тея сега се хранят от Кокала..... Никой не е направил повече във футбола от Левски София разбирай Борат ....Достанич няма да е тренер на Левски София...И пак 7:2 7:1 5:0 и така нататък .... а и ШЛ там дето Вие сте мнооо силни ..... И Боян Табаков следващия Наско :DИ все пак да кажа: Много поздрави на първия участник в Лига Европа за тази година ... ЦСКА От Редовния участник в ШЛ Левски София
              Това последното направо утепа рибата,незнам само как ще биете Баку гледах им мача нямат нищо общо със Санта Жулия.

Коментар

LiGuru написа:
                svetkos_ написа:
                1. Както искам, така ще пиша, стига да свързано с българския език. Левскар се пише с главно "Л" от болни фенове. Същото важи и за ЦСКА - разбирай Цесекар или ЦСКА-р (ЦСКА е абревиатура), на който клуб симпатизирам и съм трето поколение фен. По една или друга причина съм обвързан с клуба по особен начин. Това вече е друга тема.2. Ако тръгнем да си мерим пишките (без извинение), само ще спамин. Мисля, че с нищо не съм провокирал това ти отношение. И за да завърша, ще кажа, че не ЦСКА е Евроидиот на Европа.Успех в Шампионската лига. Както на колегите левскари казвам, дано този пък срамът бъде по-малък. А аз специално се радвам, че не сме там, където сте, защото все още български отбор няма място в турнира Шампионска лига. Има много други неща, които първо трябва да се променят, за да започнем да мислим за това състезание.

Коментар

nai7 написа:
                  Това последното направо утепа рибата,незнам само как ще биете Баку гледах им мача нямат нищо общо със Санта Жулия.
                  Както винаги ... Йовов 1, Цачев 2, и Джорко 1 за кумова срама ... А гледа ли мача Цска - Левски 0:2 щехте да ни биете 1 000 000 на нуличка

Коментар

svetkos_ написа:
                    По една или друга причина съм обвързан с клуба по особен начин
                    Партийна причина или може би и ти си от ..... Царевец да речем
                    Успех в Шампионската лига.
                    Мерси ... ще имате картички :P

Коментар

LiGuru написа:
                      nai7 написа:
                      Както винаги ... Йовов 1, Цачев 2, и Джорко 1 за кумова срама ... А гледа ли мача Цска - Левски 0:2 щехте да ни биете 1 000 000 на нуличка
                      Гледах ама не целия че ме заболя сърцето,нищо тази година ще си го върнем.

Коментар

nai7 написа:
                        Гледах ама не целия че ме заболя сърцето,нищо тази година ще си го върнем.
                        Едвали ... това което рабрах, Вие сте бъдещето на Ботев Пловдив ... 2049 ще Ви е следващия успех с/у Левски София

Коментар

Това е добре че си вярваш,няма нищо по хубаво от вярата.Със този измислен отбор който имате малко ще вие трудничко или не той УеФски не е създаден изкуствено а естествно,само ми кажи вие колко игрчи имате от Ботев че нещо не мие ясно Минев,Христов и ....

Коментар

Абе хора, пак загрубявате в тази тема! Не ви ли омръзна? Още ли таите надежда и вярвате, че нашите грандове мога да играят футбол? Събудете се!Левски няма да влязат в ШЛ. Надявам се и така да стане. Не за друго, ами защото наистина нямат работа там! Последните 2-3 години са ОТЧАЙВАЩО слаби и те, и ЦСКА, и Литекс, да не говорим за друготе отбори! Гледайте какви смехории стават в Пловдивските отбори например! Погледенте стадионите - дори и националният стадион не може да получи лиценз от УЕФА! За какво си говорим? ЦСКА ще се мъчи в Лига Европа, Черноморците ще ги бият като тъпани....... И т.н.Хайде ще гледаме новият шампионат да видим сцени от програмата на Цирк Глобус П.П. Само ЦСКА!

Коментар

Еее все още сме кОлтурни няма грубости. П.П Всички са трагикомични.

Коментар

LiGuru написа:
                                svetkos_ написа:
                                По една или друга причина съм обвързан с клуба по особен начин
                                Партийна причина или може би и ти си от ..... Царевец да речем
                                Успех в Шампионската лига.
                                Мерси ... ще имате картички :P
                                :D

Коментар

Working...
                                X