Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa - тук се наричаме колеги, а не КЕЛЕШИ. Келеши може всеки да нарича децата си, братята си, баща си, но хора които не познаваш - едва ли са келеши.

Коментар

nai7 написа:
      Венци Стефанов току що го каза докато онези двамата със врътовръзките (С.Стоилов и Н.Сираков) национален отбор няма да има и е напълно прав.
      W.C. просто го е яд, че няма вратовръзка на тоя свят, която да му стигне поне до пъпа

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

За България-Ейре ще кажа следното: малко са отборите в Европа, които биха могли да пробият здравото катеначо на ирландците, наредено с вещина от старчето Трап. Хората дойдоха за равен и нямаше сила, която да им го отнеме. Всъщност имаше - Бербатов, но не и с безумното му пускане в игра като плеймейкър. На този си пост Берба е абсолютно безполезен поне в националния отбор. Да имаш такъв тежък висок таран като него е цяло богатство, което просто се пилее.И няколко думи за голямото спортно събитие на седмицата: Честита титла от "Ролан Гарос" на големия Роджър Федерер ! Има големи спортисти, които като че ли са орисани да не могат да спечелят определено състезание. Радвам се, че Роже развали магията. Фантастичен играч ! Удоволствие е да наблюдаваш дори моментите, в които като че ли се изключва от мача и прави левашки грешки. Противниците му обаче знаят - винаги след такава серия машината тръгва на пълни обороти и няма пощада.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ирландците точно са толкова слаб и смешен отбор ,че само нашият може да се сравнява с тях :D Реалистите си спечелиха хиляди левове със залози на точни резултати и хиксове
          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
            Ирландците точно са толкова слаб и смешен отбор ,че само нашият може да се сравнява с тях :D Реалистите си спечелиха хиляди левове със залози на точни резултати и хиксове
            Абе и футболистите може да са спечелили....За мача - от такива треньори и ръководители - толкова! Повечето хора казват "от такива футболисти - толкова", нов случаяр вината не е у футболистите, друг е въпросът, че някои от тях не биваше да бъдат повиквани в отбора, камо ли да са титуляри...Крайно време е да поканим чужденец за тренер, но кой ли ще се навие...

Коментар

snake написа:
              ...И няколко думи за голямото спортно събитие на седмицата: Честита титла от "Ролан Гарос" на големия Роджър Федерер ! Има големи спортисти, които като че ли са орисани да не могат да спечелят определено състезание. Радвам се, че Роже развали магията. Фантастичен играч ! Удоволствие е да наблюдаваш дори моментите, в които като че ли се изключва от мача и прави левашки грешки. Противниците му обаче знаят - винаги след такава серия машината тръгва на пълни обороти и няма пощада.
              От думите ти и аз се чувствам леко поздравен. :D Да знаеш откога чакам този момент, колко безсънни нощи и нерви ми е коствал този рекорд, макар че съм просто един фен на Роджър. Оказва се, че има справедливост и след моментите на слабост тя възтържествува. Наистина е огромно удоволствие да наблюдаваш играта му с всичките й криволичения - от гениалност, до моменти, в които сякаш отсъства от корта. И малко по футболната тема все пак - затова отдавна нашето първенство, че дори и националния отбор слабо ме вълнуват, защото предпочетох да насоча емоциите си към гледане на спорт от най-високо световно равнище, а не някакво безсмислено боричкане, и то - с махленски похвати.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Хайде честито тогава за Федерер . Играта му наистина се доближава до съвършенството !А за футболните национали работата е ясна, ще обиграваме отбор за следващите квалификации. Някои могат и да си мечтаят за нов "Парк де пренс", но тая работа не става само с мечти, трябват футболисти "кучета", които могат да изведат отбора от ада и да обърнат всеки мач. Футболисти като Ицо, Любо, Емо, Боби, Наско Сираков, Краси Балъков, Трифон Иванов, Ивайло Йорданов..., както съм тръгнал, май ако изредя цялата Пенева чета, няма да сбъркам.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

http://topsport.ibox.bg/news/id_1940843211това е тъжната истина

Коментар

Buch написа:
                    Тва е малко преувеличено, но в основни линии си е така. Като се замисля от 1994 година досега нямаме един читав халф и защитник. Само един Бербатов...Матряла е никакъв, а пък за треньори да не говорим. Чужд треньор май е изхода, но от доста време футболистите ни се мръщат на това. А и читавите чужденци трудно се навиват...
                    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
                      Buch написа:
                      Тва е малко преувеличено, но в основни линии си е така. Като се замисля от 1994 година досега нямаме един читав халф и защитник. Само един Бербатов...Матряла е никакъв, а пък за треньори да не говорим. Чужд треньор май е изхода, но от доста време футболистите ни се мръщат на това. А и читавите чужденци трудно се навиват...
                      Ако ще и Марчело Липи да дойда, няма как да стане. Защо ли? Каза го - няма материал. Трябва да се започне от ранна детска възраст. Играл съм дълго време. Имах възможност и в чужда школа да се развивам. Няма значение защо вече не играя. Ами разликата е сериозна. Как искаме да има бъдеще, като се пропускат основни елементи в обучението на един футболист. Има си етапи на развитие, които първо не се спазват и второ не се знаят. Пълно е с неграмотни състезатели. Останалото го оставям на страна. Че веднъж имах час по Футбол в НСА и някакъв "студент" на поне 50 години ни води заниманието. УЖАС! Това е коментарът ми. Имам колега, който дори се мести от догодина тази специалност. Има и възможност да практикува успоредно с университета. И тук ще кажа УЖАС. Разбира се, има и такива треньори в детско-юношеският футбол, които разбират. Но мизерните пари, с които трябва да си изхранват семейството ги отказват. Поради тази причина и аз се ориентирах към друго. Лошото е, че всеки се мисли за специалист сред децата. А точно първите стъпки са основата на развитието на един състезател. Нещо, на което не се отдава голямо значение. Затова и "от долу" не идва почти нищо. И затова става практика децата да търсят развитие в чужбина, както бяхме аз и брат ми. Но аз се пенсионирах. :D Трябва подмяна на цялата система, за да може да може да очакваме успех. Таланти много, но като няма кой да го развие, приключва.
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Те се навиват лесно, но на съответната цена. А това няма да се хареса на Боби Перуков. Освен това на чуждият ренер няма как да му се диктува кои играчи трябва да вика в националният отбор с цел повишаване на продажната цена... Тъжно...

Коментар

Младежите и те го отнесоха този път от Израел.България-Израел 3-4

Коментар

nai7 написа:
                            Младежите и те го отнесоха този път от Израел.България-Израел 3-4
                            Не съм гледал мача, само отразяването му в новините - но май момчетата поне са играли и са паднали достойно - завързан мач е бил май.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

svetkos_ написа:
                              yonkok написа:
                              Buch написа:
                              Ако ще и Марчело Липи да дойда....... приключва.
                              Мисля че ак Липи дойде ще е по-добре от сега. Нека все пак говорим за сравними неща. Да не се сравняваме със страни, които са доста по-напред в какво ли не. Пътят е труден, но порблемът е, че не сме дори тръгнали по него. За ДЮШ съм напълно отчаян...Много проблеми там. Аз съм тренирал баскетбол (въпреки че съм тапа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05) и при нас всичко беше ок. Имахме си треньор, истински. Бяхме изключително ненадарени с талант, но знаехме правилния път да извлечем максимума от мизерните си качества (затова не съм професионален баскетболист). Имахме си и условия. Имаше и връзка, НО ТЕ НЕ ПРЕЧЕХА на отбора! А сега постоянно слушам как "моето момче голям футболист ще стане", защото съм спонсор на отбора. А чичковците дето са треньори са толкова неграмонтни, без адекватна съвременна визия за футбол и треньорство. Така че аз въобше не мисля че ситуяцията с ДЮШ ще се оправи, евентуално после да дойде специлист, който да поправи ДОНЯКЪДЕ вече извършените грешки.
                              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

http://focus-sport.net/?do=h1152 Продължавам да си мисля,че добрите футболисти си провалят кариерата като отидат в тоя Реал......
                                Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                                Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Working...
                                X