BolgAryan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
-
noriaga написа:Мда според мен Вили Вуцов става за треньор.... ама на някое селско отборче. Където спокойно ще може да псува съдии, играчи и т.н. Според мен манталитета му не е за Левски! Дано да намерим нашия треньор, защото е видно, че кокала не става.
Коментар
-
@yonkok, LiGuru ти е отговорил по-долу. През есента и началото на пролетния полусезон се играе за да се съберат точки и март месец вече почва пролетната разпродажба. Кой разбира тук се спира.Та така... LiGuru е горе долу прав, но годините не са 50, а по-скоро 20, но едва ли има някакво значение вече...
Коментар
-
BolgAryan написа:@yonkok, LiGuru ти е отговорил по-долу. През есента и началото на пролетния полусезон се играе за да се съберат точки и март месец вече почва пролетната разпродажба. Кой разбира тук се спира.Та така... LiGuru е горе долу прав, но годините не са 50, а по-скоро 20, но едва ли има някакво значение вече...Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:Моля да ме извиниш за любопитството, но кой е човека от аватара ти?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да, Ванче Михайлов е А иначе Левски и ЦСКА... разбира се, че не си плащат за да ни бият. Поне преди време нямаше нужда от това. Любовните отношения между Наско Сираков и Венци Стефанов бяха публична тайна Ако в някой от шампионатите се случваше да имаме отбор, който би могъл да се противопостави, то тогава решенията се взимаха отгоре. И в знак на благодарност на края на сезона Наско си пробутваше резервите и низвергнатите футболисти при нас. А те пък вземаха та ставаха играчи после
Коментар
-
yonkok написа:Това си спомням най-добре го правеше в миналото Спартак Варна ОК, ама така излиза, че и Левски и ЦСКА си плащат за да бият Славия. А това малко не ми се вярва. Не че е невъзможно. Иначе симпатичен отбор е Славия, но за съжаление с много малко фенове....Това не е добре.
Коментар
-
LiGuru написа:yonkok написа:Това си спомням най-добре го правеше в миналото Спартак Варна ОК, ама така излиза, че и Левски и ЦСКА си плащат за да бият Славия. А това малко не ми се вярва. Не че е невъзможно. Иначе симпатичен отбор е Славия, но за съжаление с много малко фенове....Това не е добре.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
BolgAryan написа:Да, Ванче Михайлов е А иначе Левски и ЦСКА... разбира се, че не си плащат за да ни бият. Поне преди време нямаше нужда от това. Любовните отношения между Наско Сираков и Венци Стефанов бяха публична тайна Ако в някой от шампионатите се случваше да имаме отбор, който би могъл да се противопостави, то тогава решенията се взимаха отгоре. И в знак на благодарност на края на сезона Наско си пробутваше резервите и низвергнатите футболисти при нас. А те пък вземаха та ставаха играчи послеКърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:ogi28b написа:LiGuru написа:Това първенство се игра
Коментар
-
Няма особена и логична причина, поради която трябва да обичаш или мразиш даден отбор. Това е нещо като осъзнаване още в най-ранна детска възраст. Получава се може би и по наследство, но има и изключения. Аз например имам футболни спомени от времето, когато съм бил на 5-6 години. Съответно оттогава и ненавиждам ЦСКА. Не казвам "мразя", защото това е по-друга емоция и едва ли този отбор я заслужава. Това, което Оги говори по адрес на Левски, със същата сила може да се каже и за ЦСКА. Първо, този отбор е измислен, за да не оставаме по-назад от братския СССР и ние да имаме военен отбор. След това през всичките години на съществуването му, че и досега, винаги е имал съдийско лоби - 90% от съдийските колегии са свързани по някакъв начин с ЦСКА. Не по-малки скандали са ставали и по вина на ЦСКА - прословутият финал през 1985 година беше след скандално, може би и поръчково, съдийство в полза на ЦСКА. Аз бях на стадиона на този мач и си го спомням в най-големи подробности. Финалът, който Левски напуснаха срещу Славия, беше не по-малко скандален и трябваше да го напуснат даже по-рано. За срамните отпадания - вие също сте имали срамни отпадания, а прословутите ви многобройни полуфинали са само крачка повече от това, което сме постигали и ние, т.е. едно голямо нищо. С други думи, и двата отбора толкова си могат, дотам са стигали - всички наши съседи са се доказвали с вземане на купи, а не да си пишат по визитките полуфинали, с които да се бият в гърдите.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:За срамните отпадания - вие също сте имали срамни отпадания, а прословутите ви многобройни полуфинали са само крачка повече от това, което сме постигали и ние, т.е. едно голямо нищо. С други думи, и двата отбора толкова си могат, дотам са стигали - всички наши съседи са се доказвали с вземане на купи, а не да си пишат по визитките полуфинали, с които да се бият в гърдите.
Коментар
-
Ей го - сметнали са го:http://www.sportal.bg/news.php?id=176927Ако (съвсем хипотетично) бяхме взели някоя точка от Литекс или Черно Море сега говедата щяха да реват за съдии и тем подобни. Т.е. санитарния минимум е 10 точки аванта за самолетски, иначе съдийството не е било справедливо и са виновни Милко Балев и глобалното затопляне. После идва бате...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Ей го - сметнали са го:http://www.sportal.bg/news.php?id=176927Ако (съвсем хипотетично) бяхме взели някоя точка от Литекс или Черно Море сега говедата щяха да реват за съдии и тем подобни. Т.е. санитарния минимум е 10 точки аванта за самолетски, иначе съдийството не е било справедливо и са виновни Милко Балев и глобалното затопляне. После идва бате...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар