Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BolgAryan написа:
    нека бе, нека ги има тия спорове, заяждания и псувни ако щете. та ако и те изчезнат какво ще остане от българския футбол.за всичко останало има Диема
    Мястото на македонския специалист начело на "белите" ще заеме Велислав Вуцов, който по всяка вероятност ще изведе тима още в мача срещу Локомотив (София) от последния кръг на "А" група. Помощници на Вуцов ще бъдат Асен Букарев и Валентин Захариев.
    Да си честитя ли.... На Овча Купел си имаме Овча глава
    Моите искрени съболезнования за придобиването на Вили. Според мен, Кузманоски си беше добър, особено за нивото на БГ футбола. В случая със Славия само едно не ми е ясно: как може да играеш добре срещу всички (и да биеш, справка Литекс), а срещу Левски и ЦСКА победа на всеки 10 години?За заяжданията: ОК, но с малко уважение към противника. Уважавам колегите от форума, без значение чий фен са.
    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

noriaga написа:
      Мда според мен Вили Вуцов става за треньор.... ама на някое селско отборче. Където спокойно ще може да псува съдии, играчи и т.н. Според мен манталитета му не е за Левски! Дано да намерим нашия треньор, защото е видно, че кокала не става.
      E той си намери отора според мен, Добрата Стара Славия, това е неговия тим.... Славистите няма какво да негудуват, 50 години се издържат от покупка продажби, сега имат един от добрите играчи в тая сфера.... Следващия сезон ще е култов, само предобедените няма да им хареса. Явно е че класен футбол (спортно-технически) няма как да имаме. Сити даваха 200 000 000 за Кака и той им показа *** колко ли пари требва да извади Батков за да престигне подобен футболист на почивка в БГ.....СлавияЛитексЧерно МореЦСКАЛоко СфЛоко ПдЛевски СфЧерноморецБероеЩе бъде голема лудница ....

Коментар

@yonkok, LiGuru ти е отговорил по-долу. През есента и началото на пролетния полусезон се играе за да се съберат точки и март месец вече почва пролетната разпродажба. Кой разбира тук се спира.Та така... LiGuru е горе долу прав, но годините не са 50, а по-скоро 20, но едва ли има някакво значение вече...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
          @yonkok, LiGuru ти е отговорил по-долу. През есента и началото на пролетния полусезон се играе за да се съберат точки и март месец вече почва пролетната разпродажба. Кой разбира тук се спира.Та така... LiGuru е горе долу прав, но годините не са 50, а по-скоро 20, но едва ли има някакво значение вече...
          Това си спомням най-добре го правеше в миналото Спартак Варна ОК, ама така излиза, че и Левски и ЦСКА си плащат за да бият Славия. А това малко не ми се вярва. Не че е невъзможно. Иначе симпатичен отбор е Славия, но за съжаление с много малко фенове....Това не е добре.Моля да ме извиниш за любопитството, но кой е човека от аватара ти?

Коментар

yonkok написа:
            Моля да ме извиниш за любопитството, но кой е човека от аватара ти?
            С риска да се изложа мисля, че е Ванче Михайлов на младини.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Да, Ванче Михайлов е А иначе Левски и ЦСКА... разбира се, че не си плащат за да ни бият. Поне преди време нямаше нужда от това. Любовните отношения между Наско Сираков и Венци Стефанов бяха публична тайна Ако в някой от шампионатите се случваше да имаме отбор, който би могъл да се противопостави, то тогава решенията се взимаха отгоре. И в знак на благодарност на края на сезона Наско си пробутваше резервите и низвергнатите футболисти при нас. А те пък вземаха та ставаха играчи после

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

yonkok написа:
                Това си спомням най-добре го правеше в миналото Спартак Варна ОК, ама така излиза, че и Левски и ЦСКА си плащат за да бият Славия. А това малко не ми се вярва. Не че е невъзможно. Иначе симпатичен отбор е Славия, но за съжаление с много малко фенове....Това не е добре.
                Левски и ЦСКА са без значение... Виж отбори като Ботев, Вихрен, Спартак Вн... бе закъсалите те си поръчват. А и Славия си имат фенове доволно, но просто ги е срам да ходят на стадиона, а и вече са загубили навик .... И нали знаеш к’ва е ситуацията "Един кафез Канари, Един вагон Железничари, Един стадион Чорбари и седем милиона Левскари"

Коментар

LiGuru написа:
                  yonkok написа:
                  Това си спомням най-добре го правеше в миналото Спартак Варна ОК, ама така излиза, че и Левски и ЦСКА си плащат за да бият Славия. А това малко не ми се вярва. Не че е невъзможно. Иначе симпатичен отбор е Славия, но за съжаление с много малко фенове....Това не е добре.
                  Левски и ЦСКА са без значение... Виж отбори като Ботев, Вихрен, Спартак Вн... бе закъсалите те си поръчват. А и Славия си имат фенове доволно, но просто ги е срам да ходят на стадиона, а и вече са загубили навик .... И нали знаеш к’ва е ситуацията "Един кафез Канари, Един вагон Железничари, Един стадион Чорбари и седем милиона Левскари"
                  Да,да, съгласен съм. Особено за 7 милиона Левскари

Коментар

BolgAryan написа:
                    Да, Ванче Михайлов е А иначе Левски и ЦСКА... разбира се, че не си плащат за да ни бият. Поне преди време нямаше нужда от това. Любовните отношения между Наско Сираков и Венци Стефанов бяха публична тайна Ако в някой от шампионатите се случваше да имаме отбор, който би могъл да се противопостави, то тогава решенията се взимаха отгоре. И в знак на благодарност на края на сезона Наско си пробутваше резервите и низвергнатите футболисти при нас. А те пък вземаха та ставаха играчи после
                    За мачове Левски-Славия в стил "разбрали сме се, така и така ще играем, такъв и такъв резултат и т.н" и аз съм чувалНо по-интересно е, че в Славия резерви и т.н. почваха а играят добре и направо се възраждаха. А да не говорим колко пари изкара Славия от Георги Бачев и други отритнати. На Славия трансферната политика е по-добра от нашата...и то от бая години...

Коментар

yonkok написа:
                      ogi28b написа:
                      LiGuru написа:
                      Това първенство се игра
                      Сега се чудя - защо цска е такъв огромен комплекс на всички от левски дето са ?
                      Хаххахаха, по-голяма смешка не бях чувал скоро)))) ЦСКА и феновете са тези с комплекси от Левски. Затова и толкова мразите всичко свързано с Левски. Защо да имаме комплекс от отбор, който в повечето случаи бием? А и на терена е видно- ЦСКА се спича като играе с Левски и това обезсмисля понякога по-качествения отбор на ЦСКА. Червените губят заради липсва на здрава психика, просто рухват. Последния мач беше показателен-нямаше дори съпростива, бяха се примирили със загубата. Но ЦСКА слабо ме интересува, появиха се по-сериозни конкуренти в България от тях.Но колега, признавам, твоята омраза към Левски е огромна. Защо се питам аз....
                      Колега - основната цел на всеки играч, треньор, привърженик, чистач, куче, от левски - това е да бие цска. Това е задължение, устав, цел на сезона, цел на живота. По-голям успех от това няма, никога не е имало, и никога няма да има. Може левски да е на последно място, да изпадне от групата, но ако бие в мача с цска - сезонът е спасен, и всички са герои. Видял ли си някъде по белия свят, да речем Барселона стават шампиони, и да излязат с фанелки с надпис "аз мразя реал мадрид", и герба на португалия на фанелките? Когато чуеш цска, веднага почваш да говориш за партия, за бкп, за кпсс, итар-тасс, и други конспиративни теории.Мразиш цска защото и ти не знаеш защо. Защото някой ти е казал че партията е потискала левски, а е подкрепяла цска. Аз мразя левски, защото това е тумор за българския футбол. Най големите скандали са свързани с левски, няма да изброявам. Най-срамните мачове са изиграни от левски. Най-корумпираните сезони са свързани с бай ганьо и наско. Левски напусна демонстративно финал за купата на България. Губи мачове с далеч по-жалки и смешни отбори от тях, а за вътрешното първенство - не искам да си помислям колко мачове са уредени от бай ганьо и наско. Едни път в сандански играха до гол - 98 минути при дадено продължение 3. Най големите клоуни в българския футбол минаха през левски - гонзо-героя, елин-главата, който в националния играе така, все едно с беласица, жоро-вратарчето.... Е за това ги мразя - защото са най-срамния отбор - посрамиха българския футбол, посрамват и националния отбор, за кой ли път.... Като отидеш на мач - половината публика са мангали, гастарбайтери, китайци, негри... тук-там има българи. На всичкото отгоре имаха нахалството да пуснат една уж национална анкета, в която гласуваха предимно левскари, и провъзгласиха Георги Аспарухов за футболист на века. Срам и позор.А като се сетя колко футболисти с "големи" футболни качества продадоха, щото срещу беласица и спартак варна и аз мога да съм много добър, и после съответните ставаха провал на сезона...Как да не ги мразиш, ми кажи ?

Коментар

ogi28b написа:
                        Като отидеш на мач - половината публика са мангали, гастарбайтери, китайци, негри... тук-там има българи.
                        Eвала.... Тате у дупе те е правил тебе, да ми яднеш тъмносиния цигански уи... Модерирано!Модераторски екип fiat-bg.org

Коментар

Няма особена и логична причина, поради която трябва да обичаш или мразиш даден отбор. Това е нещо като осъзнаване още в най-ранна детска възраст. Получава се може би и по наследство, но има и изключения. Аз например имам футболни спомени от времето, когато съм бил на 5-6 години. Съответно оттогава и ненавиждам ЦСКА. Не казвам "мразя", защото това е по-друга емоция и едва ли този отбор я заслужава. Това, което Оги говори по адрес на Левски, със същата сила може да се каже и за ЦСКА. Първо, този отбор е измислен, за да не оставаме по-назад от братския СССР и ние да имаме военен отбор. След това през всичките години на съществуването му, че и досега, винаги е имал съдийско лоби - 90% от съдийските колегии са свързани по някакъв начин с ЦСКА. Не по-малки скандали са ставали и по вина на ЦСКА - прословутият финал през 1985 година беше след скандално, може би и поръчково, съдийство в полза на ЦСКА. Аз бях на стадиона на този мач и си го спомням в най-големи подробности. Финалът, който Левски напуснаха срещу Славия, беше не по-малко скандален и трябваше да го напуснат даже по-рано. За срамните отпадания - вие също сте имали срамни отпадания, а прословутите ви многобройни полуфинали са само крачка повече от това, което сме постигали и ние, т.е. едно голямо нищо. С други думи, и двата отбора толкова си могат, дотам са стигали - всички наши съседи са се доказвали с вземане на купи, а не да си пишат по визитките полуфинали, с които да се бият в гърдите.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                            За срамните отпадания - вие също сте имали срамни отпадания, а прословутите ви многобройни полуфинали са само крачка повече от това, което сме постигали и ние, т.е. едно голямо нищо. С други думи, и двата отбора толкова си могат, дотам са стигали - всички наши съседи са се доказвали с вземане на купи, а не да си пишат по визитките полуфинали, с които да се бият в гърдите.
                            На цска всички отпадания взети заедно не са и наполовина толкова срамни, колкото отпаданията на левски миналата година, и преди 20-на години.

Коментар

Ей го - сметнали са го:http://www.sportal.bg/news.php?id=176927Ако (съвсем хипотетично) бяхме взели някоя точка от Литекс или Черно Море сега говедата щяха да реват за съдии и тем подобни. Т.е. санитарния минимум е 10 точки аванта за самолетски, иначе съдийството не е било справедливо и са виновни Милко Балев и глобалното затопляне. После идва бате...
                              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                                Ей го - сметнали са го:http://www.sportal.bg/news.php?id=176927Ако (съвсем хипотетично) бяхме взели някоя точка от Литекс или Черно Море сега говедата щяха да реват за съдии и тем подобни. Т.е. санитарния минимум е 10 точки аванта за самолетски, иначе съдийството не е било справедливо и са виновни Милко Балев и глобалното затопляне. После идва бате...
                                Eвала.... Тате у дупе те е правил тебе, да ми яднеш тъмносиния цигански уи... Модерирано!Модераторски екип fiat-bg.org

Коментар

Working...
                                X