Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така така успокойте се малко бе хора... Вече почвам да се съмнявам на кой какъв му е проблема... Дали Левски би Цска и това им е най - големия успех или, че Цска падна от Левски и това им е техния най - голям успех... И на Левски ще им дойде времето и вие ще ни биете... А най - големите европейски успехи на Левски не са тези, че бият Цска, когато си пожелаят и това май е пределно ясно на всеки... Все пак ние сме първия български тим, на чиито стадион е свирил химна на Шампионска лига, а какво направихме тва е друг въпрос хаха... Малко се отклоних от успокоенията ама карай... Нека не се караме повече

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
    ex:Opel Kadett 1.3
    ex:Fiat 125p
    ex:Москвич 412

Коментар

Във връзка с дербито искам да отбележа и един факт, който не е за пренебрегване. Сред немногото българи, които излязоха титуляри за двата отбора, на терена имаше трима бивши футболисти на пазарджишкия "Хебър": братята-близнаци Миневи (по един в ЦСКА и Левски), както и Владимир Гаджев (Левски). Като прибавим и сигурните титуляри, неиграли поради контузии, Гошо Петков (Левски) и Владо Манчев (ЦСКА), стават общо 5 хебърци, което никак не е малко. Да не забравяме, че и влезлият като резерва за ЦСКА Здравко Лазаров също е наше момче, макар че няма записани официални мачове за "Хебър".В момента "Хебър" е във "В" група без изгледи за завръщане в професионалните групи. В отбора се подвизават застаряващи бивши национали като Вальо Найденов, Мартин Зафиров и Генчо Симеонов. Има обаче и доста млади момчета, за които след време ще се говори.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Lestat написа:
        Така така успокойте се малко бе хора... Вече почвам да се съмнявам на кой какъв му е проблема... Дали Левски би Цска и това им е най - големия успех или, че Цска падна от Левски и това им е техния най - голям успех... И на Левски ще им дойде времето и вие ще ни биете... А най - големите европейски успехи на Левски не са тези, че бият Цска, когато си пожелаят и това май е пределно ясно на всеки... Все пак ние сме първия български тим, на чиито стадион е свирил химна на Шампионска лига, а какво направихме тва е друг въпрос хаха... Малко се отклоних от успокоенията ама карай... Нека не се караме повече
        Аз пуснах тази тема именно с целта да видя дали може да се води културен диалог с фенове на други отбори. Без да се нападаме на лична основа, още повече че не се познаваме и чрез форума можем да сме част от едно общество (дано не звучи пресилено) и да сме приятели. Аз имам доста приятели фенове на ЦСКА (сигурно за всеки е така) и доста добре се разбираме, разискваме и тук там се шегуваме. Но след като видях, че тук диалогът често отива към откровени обиди на лична основа (не само към любимите отбори) смятам да не коментирам мнения по тема "Левски-ЦСКА".
        Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
          Lestat написа:
          Аз пуснах тази тема именно с целта да видя дали може да се води културен диалог с фенове на други отбори. Без да се нападаме на лична основа, още повече че не се познаваме и чрез форума можем да сме част от едно общество (дано не звучи пресилено) и да сме приятели. Аз имам доста приятели фенове на ЦСКА (сигурно за всеки е така) и доста добре се разбираме, разискваме и тук там се шегуваме. Но след като видях, че тук диалогът често отива към откровени обиди на лична основа (не само към любимите отбори) смятам да не коментирам мнения по тема "Левски-ЦСКА".
          Ми така трябва да е....П.П. Хебър шампион але алеееееееееее але алеееееее але алеееее ааалеееееееееее

Коментар

Бъзикате се, ама ще видите ако влезем в Б група някой ден Поне се разведри темата малко :D
            Прикачени файлове
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Към днешна дата мога да кажа следното:- Не се сбъдна майтапчийската ми прогноза, че калъфките ще са за "Левски". За нас ще са.- Няма откъде да знаете, но на всички приятели и цесекари, и левскари, казвам, че този отбор на ЦСКА няма шампионски качества, въпреки 10-те поредни победи. Това се потвърждава за мое съжаление.- Играчи с ръст около и под 1,70 м. стават за голям футбол, но само ако се казват Меси или Марадона.- Любо Пенев има треньорски качества, колкото Емил Велев, т.е. няма такива. Просто един арогантен глупак, не ми харесва думата, но за друга не се сещам. А като футболист беше велик, макар че мнозина не го харесваха, един от най-големите нападатели в европейския футбол.- България няма да има достоен футболен шампион тази година. Отборите, които вървят по правилен път, показват дух и игра, са Локо Сф и Черно море, донякъде Литекс, Черноморец и Сливен.- Няма връзка с темата за нашето първенство, но Бербатов няма да стане голямата звезда на един от любимите ми клубове Ман Юнайтед, за голямо мое съжаление.П.П. Не разбирам защо футболисти, обявени за безперспективни в ЦСКА, буквално разцъфтяват в отбори като Черно море и Литекс. Вижте само в този мач как играха Пиргов, Миро Манолов, Данчо Юруков. Не разбирам защо ЦСКА не привлякоха най-качествения нападател в България в момента Мартин Камбуров за смешните 40-ина хиляди евро, макар че им беше предлаган с предимство.А мачът между другото беше хубав, истински. Пожелавам да има повече такива мачове в нашето първенство !

Коментар

snake написа:
                А мачът между другото беше хубав, истински. Пожелавам да има повече такива мачове в нашето първенство !
                Съгласен съм с всичко и аз . Освен за Бербатов ... щото Ман не са ми любим отбор. И да кажа, че мача на моменти даже беше кумичен... ахах

Коментар

Ще видите, че Бербатов ще направи суперсезон догодина, ако се махне това леке Роналдо. Може да е много талантлив, но с тази липса на умения за отборна игра е точно за цирк като Реал Мадрид. Да ходи там като иска, за да може да се изяви наш’то момче и да затвори устите на пишман специлистите. А относно Черно море - ЦСКА, според мен се игра мача. Само какви са тези коефициенти - 4.5-6 за Черно море. Представете си да играят четвъртия и първия (преди мача) в Англия или Италия примерно, дали ще са такива коефициентите.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Отборът на Черно море днес игра по най-селяндурския начин Това е което най-много ме дразни от всички глупости в българския футбол! Постоянното безпричинно лежане по терена, с цел бавене на времето. Докато има бивши играчи на левски/цска, които изяждат терена съответно срещу цска/левски, а не си мърдат пръста срещу бившия си отбор, докато се използват селяндурски методи на игра, и начини за печелене, докато в А група има повече от 8 отбора - сме обречени да гледаме хубави мачове само БТВ и диема. Голямо БЛАГОДАРЯ на играчите на цска че няма да станат шампиони, за да си спестят подигравките, и смешното представяне в КВАЛИФИКАЦИИТЕ за шампионската лига. И жалко че там отива другият смешен отбор, но с претенции.

Коментар

Първенството наистина изглежда спечелено от "Левски", но ... Всъщност ако мачовете до края са истински, и "Левски" има къде да загуби точки. Например още днес срещу борещия се за оцеляване "Спартак" (макар че едва ли ще се случи), а мисля, че имат и мач с непредвидимата "Славия".

Коментар

Нищо не е сигурно още,Славия не е случаен отбор,класическото софийски дерби.Смятам че ше излязат за точки,освен това мисля че и им гостуваме а се знае и как ни мразят.

Коментар

snake написа:
                          непредвидимата "Славия".
                          Май трябва и "непредвидима" да е в кавички
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Прекланям се пред това, което направи по време на кариерата си, обаче.....селянина си остава селянин:
                            "Моите хулители ме плюха за какво ли не, но аз им казвам на всичките: Хванете ме за златните топки. Имам три златни топки! Едната е за футбол и още две си ги нося с мен, те са още по-златни от първата", заключи бившият треньор на националният отбор.
                            Христо Стоичков...

Коментар

Официалният сайт на УЕФА направи ретроспекция на най-интересните събития в историята на турнира, който както знаем, подобно на КЕШ, заминава в историята. Единственото събитие, свързано с български отбор, е загубата на "Левски" от "Антверпен" 4:3. Аз съм гледал този куриозен мач, в който сините водеха с 3:1 минута преди края на редовното време и в крайна сметка загубиха с 4:3 и отпаднаха от по-нататъшно участие в турнира.

Коментар

Да, и аз се сещам за този мач, сякаш беше вчера. Малката подробност е, че крайният резултат 4-3 беше оформен, не както пише там, в 89-та минута, а в 89-та Левски поведоха 3-1. Съдията, ако не се лъжа, немец, удължи 8 минути, като тогава още не се удължаваха толкова мачовете. Както се казва, игра се до победен гол за Антверпен. Но, разбира се, виновни са си самите играчи на Левски, защото, както се знае, играе се до последния съдийски сигнал. Иначе, до предпоследната минута сините играха перфектно - изпуснаха купища голови положения, но, естествено ще се помни крайния резултат, като един от куриозните обрати и провали.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X