nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:nai7 написа:kiro_of_the_day написа:ogi28b написа:Това напълно олицетворява днешният ден - едни човечета със сини очила не виждат действителността, и танцуват от щастие че са били цска. Колко просто е устроен левскарят - да яде, да спи, да ходи до тоалетната по голяма нужда, и целта на живота му е да бие цска. Ето и новините на годината - левски има най-добрите играчи по постове в България, и днес са успели да бият вторият най-добър отбор, след тях. Трябва да намерите иконка на човече което се кръсти! Сега щях да я използвам като израз на емоция за глупостите на най-икономически-изгодният футболист - продаден няколко пъти за големи суми, и върнат за без пари. Тия от Рен е трябвало да ви съдят за продажба на некадърна стока за 4 милиона!
Коментар
-
Защо ако Левски загуби мач от някое отборче вече изпадащо вече в "Б" група това не е срамна загуба за Тях, но победи ли вечният Си враг ЦСКА това е най-великата победа в историята Им?Това не мога да разбера .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Humppa
Интересно четиво, sci-fi Истината за сините, червените и кан Аспарух я знае само Г. Първанов, като историк...
Коментар
-
LiGuru написа:Истината я пишат победителите, докато Ни има Нас (Левски имам предвид) историята няма да я подмените изцяло. Но това ти го дадох за да не спеколираш с Герена и подуенци. Не ние сме Левски, Левски от София!
Коментар
-
Темата за таковането беше заключена и хората получават банове и предупреждения за незначителни глупости, а някои индивиди пишещи в тази тема се толерират На мен лично ми писна от горния футболен спец на който не знам каква му е възрастта според ЕГН-то, но според постовете е максимум 15 години.Ако не искате и тази тема да бъде заключена, успокойте топката. И стига сте се надпреварвали. Отново ви повтарям, това все пак е една игра.Разбирам, че футбола води до подобни емоции, но моля ви, не се вживявайте като крайни ултраси на футболен стадион. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
dikanio написа:Темата за таковането беше заключена и хората получават банове и предупреждения за незначителни глупости, а някои индивиди пишещи в тази тема се толерират На мен лично ми писна от горния футболен спец на който не знам каква му е възрастта според ЕГН-то, но според постовете е максимум 15 години.
Коментар
-
yonkok написа:Само Левски!!! Честито на всички "сини" фенове!!! Мисля, че не ни се опънаха много, лесно ги надиграхме!!! Честито!!! Колкото и да сме слаби, пак бием "ЦСКА"!!!!!
Коментар
-
nai7 написа:LiGuru написа:Истината я пишат победителите, докато Ни има Нас (Левски имам предвид) историята няма да я подмените изцяло. Но това ти го дадох за да не спеколираш с Герена и подуенци. Не ние сме Левски, Левски от София!
Коментар
-
LiGuru написа:nai7 написа:LiGuru написа:Истината я пишат победителите, докато Ни има Нас (Левски имам предвид) историята няма да я подмените изцяло. Но това ти го дадох за да не спеколираш с Герена и подуенци. Не ние сме Левски, Левски от София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар