Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    kiro_of_the_day написа:
    ogi28b написа:
    Това напълно олицетворява днешният ден - едни човечета със сини очила не виждат действителността, и танцуват от щастие че са били цска. Колко просто е устроен левскарят - да яде, да спи, да ходи до тоалетната по голяма нужда, и целта на живота му е да бие цска. Ето и новините на годината - левски има най-добрите играчи по постове в България, и днес са успели да бият вторият най-добър отбор, след тях. Трябва да намерите иконка на човече което се кръсти! Сега щях да я използвам като израз на емоция за глупостите на най-икономически-изгодният футболист - продаден няколко пъти за големи суми, и върнат за без пари. Тия от Рен е трябвало да ви съдят за продажба на некадърна стока за 4 милиона!
    Ако ние сме със сини очила, съдейки по постовете ти - ти сигурно през червен бинокъл гледаш...
    На теб не само очилата ти са сини,ако аз съм хванал свински грип то ти си лепнал лудо говедо,опаааа грешката е моя луда крава май беше.
    Може и да си прав.То нема истински фен дето да не е болен от една от двете болести !
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      nai7 написа:
      kiro_of_the_day написа:
      ogi28b написа:
      Това напълно олицетворява днешният ден - едни човечета със сини очила не виждат действителността, и танцуват от щастие че са били цска. Колко просто е устроен левскарят - да яде, да спи, да ходи до тоалетната по голяма нужда, и целта на живота му е да бие цска. Ето и новините на годината - левски има най-добрите играчи по постове в България, и днес са успели да бият вторият най-добър отбор, след тях. Трябва да намерите иконка на човече което се кръсти! Сега щях да я използвам като израз на емоция за глупостите на най-икономически-изгодният футболист - продаден няколко пъти за големи суми, и върнат за без пари. Тия от Рен е трябвало да ви съдят за продажба на некадърна стока за 4 милиона!
      Ако ние сме със сини очила, съдейки по постовете ти - ти сигурно през червен бинокъл гледаш...
      На теб не само очилата ти са сини,ако аз съм хванал свински грип то ти си лепнал лудо говедо,опаааа грешката е моя луда крава май беше.
      Може и да си прав.То нема истински фен дето да не е болен от една от двете болести !
      Мммм да прав си

Коментар

Защо ако Левски загуби мач от някое отборче вече изпадащо вече в "Б" група това не е срамна загуба за Тях, но победи ли вечният Си враг ЦСКА това е най-великата победа в историята Им?Това не мога да разбера .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Абе всичко се преекспонира излишно. Загубихме заслужено, няма какво да търсим под вола теле или пък прасе :D . В крайна сметка е важно, както се пее в песента "кой ще духа супа в тази група, кой ще бъде шампион с купа" .
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Humppa написа:
            LiGuru написа:
            ...и остави Левски на хората дето поне знаят къде ни е клубния стадион...
            Би ли дефинирал думата "герен"
            Хм! Ето ти малкоко четиво за загрявка ...
            Прикачени файлове

Коментар

Само Левски!!! Честито на всички "сини" фенове!!! Мисля, че не ни се опънаха много, лесно ги надиграхме!!! Честито!!! Колкото и да сме слаби, пак бием "ЦСКА"!!!!!
              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Интересно четиво, sci-fi Истината за сините, червените и кан Аспарух я знае само Г. Първанов, като историк...

Коментар

Истината я пишат победителите, докато Ни има Нас (Левски имам предвид) историята няма да я подмените изцяло. Но това ти го дадох за да не спеколираш с Герена и подуенци. Не ние сме Левски, Левски от София!

Коментар

LiGuru написа:
                    Истината я пишат победителите, докато Ни има Нас (Левски имам предвид) историята няма да я подмените изцяло. Но това ти го дадох за да не спеколираш с Герена и подуенци. Не ние сме Левски, Левски от София!
                    Къв победител си ти или говеждия ти отбор на който симпатизираш,какво е класирането във момента можеш ли да ми отговориш,случайно ЦСКА да е на 1 място.Незнам до кога ще е там но важото е че сега е там а ти си се радвай на смешния отбор за когото единствените победи във европа са когато бие ЦСКА. палячо

Коментар

Темата за таковането беше заключена и хората получават банове и предупреждения за незначителни глупости, а някои индивиди пишещи в тази тема се толерират На мен лично ми писна от горния футболен спец на който не знам каква му е възрастта според ЕГН-то, но според постовете е максимум 15 години.Ако не искате и тази тема да бъде заключена, успокойте топката. И стига сте се надпреварвали. Отново ви повтарям, това все пак е една игра.Разбирам, че футбола води до подобни емоции, но моля ви, не се вживявайте като крайни ултраси на футболен стадион. Модераторски екип на fiat-bg.org
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        Темата за таковането беше заключена и хората получават банове и предупреждения за незначителни глупости, а някои индивиди пишещи в тази тема се толерират На мен лично ми писна от горния футболен спец на който не знам каква му е възрастта според ЕГН-то, но според постовете е максимум 15 години.
                        34 колега,много добре знам че ще ме накажат така че се успокой.Може да се разболееш от много напрежение

Коментар

yonkok написа:
                          Само Левски!!! Честито на всички "сини" фенове!!! Мисля, че не ни се опънаха много, лесно ги надиграхме!!! Честито!!! Колкото и да сме слаби, пак бием "ЦСКА"!!!!!
                          Ето за това говоря. Колко просто е устроен левскаарят - да иска да бие цска и нищо повече. За това не ми трябва червен бинокъл, за да го видя.

Коментар

nai7 написа:
                            LiGuru написа:
                            Къв победител си ти или говеждия ти отбор на който симпатизираш,какво е класирането във момента можеш ли да ми отговориш,случайно ЦСКА да е на 1 място.Незнам до кога ще е там но важото е че сега е там а ти си се радвай на смешния отбор за когото единствените победи във европа са когато бие ЦСКА. палячо
                            Tи пичага си бая зле, ама бая. Това, че си бъркаш по дупките с некои хора от форума, ич не ти дава право да обиждаш и даваш квалификации.И ако тия дето пишат с червени букви, не раздават заслуженото когато трябва да не се чудят защо нещата ескалират. До сега не съм си позволил (след снощния мач) да унижавам по какъвто и да е начин ЦСКА-ри, смятайки, че това е автофорум и достатъчно да се води нормален разговор със средно грамотни хора. Уви има болни хора, които явно са взели форума за бащиния и се чувстват повече от другите.

Коментар

LiGuru написа:
                              nai7 написа:
                              LiGuru написа:
                              Tи пичага си бая зле, ама бая. Това, че си бъркаш по дупките с некои хора от форума, ич не ти дава право да обиждаш и даваш квалификации.И ако тия дето пишат с червени букви, не раздават заслуженото когато трябва да не се чудят защо нещата ескалират. До сега не съм си позволил (след снощния мач) да унижавам по какъвто и да е начин ЦСКА-ри, смятайки, че това автофорум и достатъчно да се води нормален разговор със средно грамотни хора. Уви има болни хора, който явно са взели форума за бащиния и се чувстват повече от другите.
                              Защо реши че си бъркам по дупките незнам ама си бая зле,за твое сведение са ме наказвали винаги когато започнеш да пишеш за футбол.То впрочем ти само тука се подвизаваш и чакаш някой да каже нещо за говедата за да почнеш да се заяждаш и да казваш колко велик футболис си бил навремето във Ю група и колко много разбираш от футбол.Последно предупреждение преди заключване на темата. Престанете с личните нападки. Нито А, нито Б група ще оправите. Никой от администраторският екип не е против да съществува подобна тема. На никой обаче не му е приятно да ви чете личните нападки и обиди. Последен апел за стихване на страстите.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Ок.Аз спирам

Коментар

Working...
                                X