Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LiGuru написа:
    gari_brasna4a написа:
    LiGuru написа:
    ogi28b написа:
    ---CUT---
    Рядко срещам подобни на теб индивиди! Не мога да разбера от къде я вадиш тая злоба!Другия дето много не го разбрах е gari_brasna4a, кой приятел тебе те кара да коментираш събития толкова далеч от теб. Излез подишай чист въздух някъде около Пазарджик и остави Левски на неговите привърженици, не се пъни да се правиш не специал уан. Мача свърши и вместо да се поздравяваме по м/у си (тия дето са за поздравяване) се изписаха какви ли не глупости, Гомньо, Йори, съдията, Минев, на Батков изказванията, Любо Пенев не нам си какво. Айде спрете се,а пък за тоя мач дето Левски не минали центъра, май само Оги28б го е гледал...
    абе гледай си работата бе бот такъв! ламери кат теб ги знам мн добре .верни и всеотдайни на една загубена кауза.кво тъпо или неверно съм казал ????? мн си компетентен ам да ти кажа тва дето съм го писъл си е мое мнение и никаде в предишния си пост не съм те задължил да го четеш и да си на същото мнение .П.П. Аман от разбирачи и всезнайковци Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
    По-точно това дето си се опитъл да напишеш би могло да е твое мнение. Пак ще ти кажа ограничи изявите си до ниво Хебър и остави Левски на хората дето поне знаят къде ни е клубния стадион.
    ц ц ц ц еми не всички сме от "шопия" и не всички сме ходили на герена. и кво????? ти кат си ходил та файда Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Хайде да изпуснете малко пара и да пишете като голями и зрели хора.Тук е форум, а не стадион.Няма защо да се дразните.

Коментар

LiGuru написа:
        Humppa написа:
        От доста време насам мачовете между тях се уреждат, или поне аз с такова впечатление оставам....
        А ти колко пари направи с тия уредени мачове?Само да ти спемена, че това ни е втора победа за седмицата, първата бе култова 5:0.... Можеш и в тия мачове да се включиш с некой лев.
        Аз пари на Черепа не давам!Честитя победата на всички сини фенове! Ако се радваш на тази победа, добре. Но не забравяй уроците от Тампере, БАТЕ, Жилина и т.н. ЦСКА показаха по 10-тина минути от двете полувремена, че могат да играят. Защо не играха в останалите 35 - въпрос без отговор. Както казах по-рано - това сме го виждали и преди!П.П. С цитираните от мен 3 отбора (Тампере, БАТЕ и Жилина) не визирам конкретно сините издънки. Цитирам ги като пресни очеизвадни примери за БГ футбулното безсилие. И червените си имат подобни издънки. Просто искам да спомена, че за съжаление мачовете на истината за БГ отборите е в Европа, а ние просто не сме за там, нито като граждани на ЕС, нито като футболни достойнства! Например: във всеки мач на сините отношението на гонзооглу към съдията е както на Д.Дрогба срещу рефера, свирил мача в Лондон... И това ако е спортменско - здраве му кажи... макар че Д.Дрогба си има някакви извинения, то за нашия световен футболен бестселър гонзооглу това е проявата му на "мъжкарство" и "лидерство"...

Коментар

LiGuru написа:
          ...и остави Левски на хората дето поне знаят къде ни е клубния стадион...
          Би ли дефинирал думата "герен"

Коментар

Humppa написа:
            LiGuru написа:
            ...и остави Левски на хората дето поне знаят къде ни е клубния стадион...
            Би ли дефинирал думата "герен"
            http://levski.bg/Levski/cms/info/bg/club/stadium.html;jsessionid=349ED72855DC4DAF53100D03F3 25B8EB.ajp13mail

Коментар

http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B3...80%D0%B5%D0%BD [/url]

Коментар

Средище на левскарския дух[color=blue:8d76174c6a],,Герена

Коментар

Вижте на какъв коментар попаднах случайно...:
                  отзив Рубин 09.05.2009 20:43 Вчера се прибирах от Будапеща. На аерогарата случайно видях Любо Пенев - Дървото. Говореше по телефона и каза : утре имам мач с тези ментета.. с ментетата имам мач утре. Говореше високо и искаше хората да му обърнат внимание. Не прави 4ест на един треньор да слиза на нивото на феновете на обикновенни лумпени и запалянковци. Противника преди всичко трябва да се уважава. Е, понеже сме ментета им мушнахме два парцала и айде довиждане!
                  .....

Коментар

Честито левскари! Чстита победа, винаги се радвам когато бием чорбата! Да наистина размазващите победи са останали в миналото, но аз се надявам че скоро пак ще има мач от типа на 0:2 - > 3:2
                    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
                      Честито левскари! Чстита победа, винаги се радвам когато бием чорбата! Да наистина размазващите победи са останали в миналото, но аз се надявам че скоро пак ще има мач от типа на 0:2 - > 3:2
                      А защо не и 7 на 2 ?чичо Нено
                      Fiat Punto 1,1- 1996г.
                      газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Това напълно олицетворява днешният ден - едни човечета със сини очила не виждат действителността, и танцуват от щастие че са били цска. Колко просто е устроен левскарят - да яде, да спи, да ходи до тоалетната по голяма нужда, и целта на живота му е да бие цска. Ето и новините на годината - левски има най-добрите играчи по постове в България, и днес са успели да бият вторият най-добър отбор, след тях. Трябва да намерите иконка на човече което се кръсти! Сега щях да я използвам като израз на емоция за глупостите на най-икономически-изгодният футболист - продаден няколко пъти за големи суми, и върнат за без пари. Тия от Рен е трябвало да ви съдят за продажба на некадърна стока за 4 милиона!

Коментар

Че ние на Лил какво продадохме?

Коментар

Humppa написа:
                            Например: във всеки мач на сините отношението на гонзооглу към съдията е както на Д.Дрогба срещу рефера, свирил мача в Лондон... И това ако е спортменско - здраве му кажи... макар че Д.Дрогба си има някакви извинения, то за нашия световен футболен бестселър гонзооглу това е проявата му на "мъжкарство" и "лидерство"...
                            Не е луд, който яде зелника...Ако го ужарят в 2-3 поредни мача с червени картони - ще стане агънце, а и не само той.Мен ме е срам от неговите маймунски изблици - него не го ли е - не знам.Ама де съдия с чест и достойнство.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ogi28b написа:
                              Това напълно олицетворява днешният ден - едни човечета със сини очила не виждат действителността, и танцуват от щастие че са били цска. Колко просто е устроен левскарят - да яде, да спи, да ходи до тоалетната по голяма нужда, и целта на живота му е да бие цска. Ето и новините на годината - левски има най-добрите играчи по постове в България, и днес са успели да бият вторият най-добър отбор, след тях. Трябва да намерите иконка на човече което се кръсти! Сега щях да я използвам като израз на емоция за глупостите на най-икономически-изгодният футболист - продаден няколко пъти за големи суми, и върнат за без пари. Тия от Рен е трябвало да ви съдят за продажба на некадърна стока за 4 милиона!
                              Ако ние сме със сини очила, съдейки по постовете ти - ти сигурно през червен бинокъл гледаш...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                ogi28b написа:
                                Ако ние сме със сини очила, съдейки по постовете ти - ти сигурно през червен бинокъл гледаш...
                                На теб не само очилата ти са сини,ако аз съм хванал свински грип то ти си лепнал лудо говедо,опаааа грешката е моя луда крава май беше.

Коментар

Working...
                                X