Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Както е ясно, че няма червена машина, така и не искам заради една загуба да омаловажавам всичко, направено от Любо Пенев, защото 10-те поредни победи не са само плод на явлението "нов треньор". Първенството не е решено, макар че в момента звездите са подредени благоприятно за Левски :D . Дано има феърплей и първенството се реши на терена.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      Както е ясно, че няма червена машина, така и не искам заради една загуба да омаловажавам всичко, направено от Любо Пенев, защото 10-те поредни победи не са само плод на явлението "нов треньор". Първенството не е решено, макар че в момента звездите са подредени благоприятно за Левски :D . Дано има феърплей и първенството се реши на терена.
      А чул те БФС ахаха

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
      ex:Opel Kadett 1.3
      ex:Fiat 125p
      ex:Москвич 412

Коментар

ogi28b написа:
        Аз лично преброих 4 нарушения, които бяха от типа "грубо влизане отзад, с бутоните нагоре, в кокалчето" . Дори и бай Ганьо го каза Гледайки мачове от Англия, Германия, Италия, Испания и ШЛ, се питам - защо правилникът на ФИФА не важи в България? В 2 поредни мача на Левски станахме свидетели на свръх-груби съдийски грешки, които волно или неволно са в полза на левски. По-смешно първенство от това не може да има - Досега във всички мачове цска тичат и гонят победата, сега - стоят и гледат. При 1 гол, 5 човека стояха като паметници. Обратното - левски в половината мачове бяха повече от жалки, миналата седмица и съдията откровено ги спаси, а днес - на моменти така играеха, сякаш са "А ггрупа all stars" в един отбор. Това в нормално първенство не се случва. Целта е изпълнена: левски би цска, сезонът е спасен. Дали не го предвидих още миналата седмица ?
        Нали досега беше най-честното първенство, а аз ви казвах, че играете с 12 отбора, а сега изведнъж стана най-смешното, много странна метаморфоза от един мач... Досега се създаваше впечатление, че ЦСКА тичат и гонят победата във всеки мач, защото просто другите не играеха. За мен по-странното е защо Левски не играха цял сезон с такова желание, не майсторство, защото и друг път съм казвал, че и двата отбора са много далеч от истината, а вие като ощипани почвахте да плюете Левски, а ЦСКА мачкали наред. Сега се видя, че царят е гол и хоп - веднага първенството стана купено.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
          пожелавам 4 точки на червената машина докрая!
          При истински мачове, и с тази игра, това е доста оптимистична прогноза. От тях 3 евентуално ще са срещу Литекс и една срещу Локо Мездра.
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

sugarboy написа:
            ogi28b написа:
            Аз лично преброих 4 нарушения, които бяха от типа "грубо влизане отзад, с бутоните нагоре, в кокалчето" . Дори и бай Ганьо го каза Гледайки мачове от Англия, Германия, Италия, Испания и ШЛ, се питам - защо правилникът на ФИФА не важи в България? В 2 поредни мача на Левски станахме свидетели на свръх-груби съдийски грешки, които волно или неволно са в полза на левски. По-смешно първенство от това не може да има - Досега във всички мачове цска тичат и гонят победата, сега - стоят и гледат. При 1 гол, 5 човека стояха като паметници. Обратното - левски в половината мачове бяха повече от жалки, миналата седмица и съдията откровено ги спаси, а днес - на моменти така играеха, сякаш са "А ггрупа all stars" в един отбор. Това в нормално първенство не се случва. Целта е изпълнена: левски би цска, сезонът е спасен. Дали не го предвидих още миналата седмица ?
            Нали досега беше най-честното първенство, а аз ви казвах, че играете с 12 отбора, а сега изведнъж стана най-смешното, много странна метаморфоза от един мач... Досега се създаваше впечатление, че ЦСКА тичат и гонят победата във всеки мач, защото просто другите не играеха. За мен по-странното е защо Левски не играха цял сезон с такова желание, не майсторство, защото и друг път съм казвал, че и двата отбора са много далеч от истината, а вие като ощипани почвахте да плюете Левски, а ЦСКА мачкали наред. Сега се видя, че царят е гол и хоп - веднага първенството стана купено.
            Няма значение че са паднали един мач не е срамно да паднеш от отбор който е от твоята класа.Загубата си е загуба нека говедата да се порадват малко все пак са втория отбор във България и винаги ще бъдат втори.

Коментар

Майсторство видях само в паса на Тасевски за втория гол и зачатък на такова в едно отиграване на Тонев.Заслужихме си загубата. ЦСКА играха 20 минути за целия мач, а ФК Левски 2, но им беше достатъчно. Не знам защо, ама винаги се излагаме в това дерби.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

честито на всички левскари много добро треньорско решение беше да махнат от игра куцото магаре Йори (Йовов) и подобието на футболист Гомньо (Гонзо) за който се изказаха куп лъжи .даже днеска смотания излена и каза ,че бил боец и за тва щял да играе и нема да му се опре цска-то ама си доказа ,че за нищо вече не става. мислеше си сега ше се права на пребито куче и ще излена на терене ,топката ще се удари в мен и ще влезне във вратата на цска и аз ще съм Най-големеее .да ама не

Коментар

sugarboy написа:
                  ogi28b написа:
                  Абе ти на черното казваш бяло в момента. Винаги когато един отбор тича и има желание за победа, си личи от самолет. Днес цска имаше желание за игра първите 10 минути на всяко полувреме, но после по странен начин спираха да играят, и подтичваха. Помниш ли и преди 2-3 сезона как първото полувреме цска смаза, ама буквално смаза левски, левски не можа да мине центъра цяло полувреме, и вкара 1 гол. После второто полувреме спряха, пуснаха ги да изравнят, и доиграха мача. И пак всички бяха щастиви. Това е положението - когато левски е супер-мега зле - цска им пуска победата, за да им спаси ссезона. Това е по дефаулт от 12 сезона насам.В момента и на репортажа по канал 3 се вижда как в основни моменти от мача, повечето от цска подтичват, а не тичат Току що мина и положението на Минев. Това е ситуация в която задължително се вади червен картон. А той на вс. отгоре имаше нахалството да ръкомаха и да вика по съдията. А левски не игра цял ссезон с такова желание, защото такива са им възможностите, така са възпитани, и винаги ще е така - цял сезон ще са посредствени, но на мача с цска винаги играят като че ли от това им зависи живота. Просто така са възпитани, това е единственото важно нещо - целта е да бият цска, без значение какво се случва иначе. Сега бай Ганьо е щастлив, кокала е бог на треньорската мисъл, гонзо е мъж на годината, а сините фенове са щастливи и са забравили жилцето, тракторчето, ж.п.-то, и всичко. Щом сме били цска. А вас ако не ви е срам - бъдете с тях.

Коментар

Между другото неадекватният ни вратар Пифа казал в интервю след мача, че вече се готви за предстоящите мачове от Шампионската лига. Вероятно е имал предвид Шампионската лига на Sony Playstation . Отвреме навреме се чудя аз ли нищо не разбирам от футбол, или треньорите. Пифа не е играч за ЦСКА, всъщност той си е за пенсия. За 3 г. в ЦСКА не го ли разбраха, че няма качества ? Удоджи и Маркиньос също не стават, на Тошко Янчев му е време пак да спечели някой долар в чужбина, на Данчо Тодоров също му изтече полезното време в ЦСКА, той не че някога е бил кой знае колко полезен де. Ами това всъщност е половината ни титулярен състав ...
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ogi28b написа:
                      ---CUT---
                      Рядко срещам подобни на теб индивиди! Не мога да разбера от къде я вадиш тая злоба!Другия дето много не го разбрах е gari_brasna4a, кой приятел тебе те кара да коментираш събития толкова далеч от теб. Излез подишай чист въздух някъде около Пазарджик и остави Левски на неговите привърженици, не се пъни да се правиш не специал уан. Мача свърши и вместо да се поздравяваме по м/у си (тия дето са за поздравяване) се изписаха какви ли не глупости, Гомньо, Йори, съдията, Минев, на Батков изказванията, Любо Пенев не нам си какво. Айде спрете се,а пък за тоя мач дето Левски не минали центъра, май само Оги28б го е гледал...

Коментар

Болезнената истина е, че и двата ни гранда, както и самото първенство, са толкова слаби, че повече не може накъде. От доста време насам мачовете между тях се уреждат, или поне аз с такова впечатление оставам.... Нооо залаганията на големи суми срещу големи коефициенти водят именно до това.... Кофти ми е само, че от всякъде ни залива синя журналистика. Цяла седмица вестниците и телевизийте ореваха света, че червените са фаворити, а сините излизат с n-ти осъкатен състав, как гонзооглу нямало да играе и т.н., а видяхте цирка на синята 9-ка... И сега, след победата - гонзооглу е герой, кокала е достоен да води Челси, а сините като отбор са поне 1653 пъти по-силни от всички БГ отбори, взети на куп...Едит: Някъде в тази тема бях казал, че БГ футбола е загубена кауза... както и самата ни държава... Сори за черногледството....

Коментар

Humppa написа:
                          От доста време насам мачовете между тях се уреждат, или поне аз с такова впечатление оставам....
                          А ти колко пари направи с тия уредени мачове?Само да ти спемена, че това ни е втора победа за седмицата, първата бе култова 5:0.... Можеш и в тия мачове да се включиш с некой лев.

Коментар

LiGuru написа:
                            ogi28b написа:
                            ---CUT---
                            Рядко срещам подобни на теб индивиди! Не мога да разбера от къде я вадиш тая злоба!Другия дето много не го разбрах е gari_brasna4a, кой приятел тебе те кара да коментираш събития толкова далеч от теб. Излез подишай чист въздух някъде около Пазарджик и остави Левски на неговите привърженици, не се пъни да се правиш не специал уан. Мача свърши и вместо да се поздравяваме по м/у си (тия дето са за поздравяване) се изписаха какви ли не глупости, Гомньо, Йори, съдията, Минев, на Батков изказванията, Любо Пенев не нам си какво. Айде спрете се,а пък за тоя мач дето Левски не минали центъра, май само Оги28б го е гледал...
                            абе гледай си работата бе бот такъв! ламери кат теб ги знам мн добре .верни и всеотдайни на една загубена кауза.кво тъпо или неверно съм казал ????? мн си компетентен ам да ти кажа тва дето съм го писъл си е мое мнение и никаде в предишния си пост не съм те задължил да го четеш и да си на същото мнение .П.П. Аман от разбирачи и всезнайковци Yellow_Flash_Colorz_PDT_45Колега, не се пали толкова. Това е все пак само игра. Директни обиди във форума са недопустими.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

nai7 написа:
                              sugarboy написа:
                              ogi28b написа:
                              Няма значение че са паднали един мач не е срамно да паднеш от отбор който е от твоята класа.Загубата си е загуба нека говедата да се порадват малко все пак са втория отбор във България и винаги ще бъдат втори.
                              Хванал те е май свинския грип и тебе!?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

gari_brasna4a написа:
                                LiGuru написа:
                                ogi28b написа:
                                ---CUT---
                                абе гледай си работата бе бот такъв! ламери кат теб ги знам мн добре .верни и всеотдайни на една загубена кауза.кво тъпо или неверно съм казал ????? мн си компетентен ам да ти кажа тва дето съм го писъл си е мое мнение и никаде в предишния си пост не съм те задължил да го четеш и да си на същото мнение .П.П. Аман от разбирачи и всезнайковци Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
                                По-точно това дето си се опитъл да напишеш би могло да е твое мнение. Пак ще ти кажа ограничи изявите си до ниво Хебър и остави Левски на хората дето поне знаят къде ни е клубния стадион.

Коментар

Working...
                                X