Забавлявате ли се с цирка, разиграван на националният стадион :DМен не напушва вече смях....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
nai7 написа:Мъка направо ме е срам,дано поне шампиони да станем.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Humppa
А не, и друг път в дербито сме виждали ЦСКА да е по-силен, но да играе слабо. Сега играха десет минути и спряха. Необяснимо защо. Случвало се е и преди... Ще се случва пак... Ето защо престанах да ходя по стадионите...
Коментар
-
Явор Митев
Тоя гаден смотаняк Пенев.....е г**ти коментара извади. Съдията пак виновен, мача бил равностоен, не сме заслужавали да загубим. Не ме е яд толкова от загубата, колкото от изказването му. Не мога да го дишам тоя, с тия негови нахакани и врящи от компетентност и убедителност изказвания...
Коментар
-
Бяхме по-слаби и заслужено загубихме. Левски излязоха с двама куци играчи, уплашен вратар и логично в началото натиснахме. След смяната на Гонзо и Йовов всичко си дойде на мястото. По-безспорна победа във вечното дерби не е имало в последните години. Към съдията имам само една забележка и не мисля, че това повлия на резултата: червеният картон на Удоджи беше пресилен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Не виждам никакъв цирк - толкова си можем. Слаби и безидейни сме и безпомощни в защита. Губим мача. Не виждам как ще станем шампиони с такава игра.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Явор Митев
Вижте "журналята" какво заглавие са изпраскали...:(1)Левски победи ЦСКА с 2:1 във вечното дерби09 Май 2009, 17:37 | Football.dir.bg
Коментар
-
А, кво беше, червената машина набирала скорост?! Смях! Справедливостта взе да възтържествува вече в края на сезона и нещата да си идват по местата. Какви уговорки, какви постановки - уговорените мачове бяха досега, че всички полягваха, ама дойдоха четирите истински мача и пожелавам 4 точки на червената машина докрая!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Аз лично преброих 4 нарушения, които бяха от типа "грубо влизане отзад, с бутоните нагоре, в кокалчето" . Дори и бай Ганьо го каза Гледайки мачове от Англия, Германия, Италия, Испания и ШЛ, се питам - защо правилникът на ФИФА не важи в България? В 2 поредни мача на Левски станахме свидетели на свръх-груби съдийски грешки, които волно или неволно са в полза на левски. По-смешно първенство от това не може да има - Досега във всички мачове цска тичат и гонят победата, сега - стоят и гледат. При 1 гол, 5 човека стояха като паметници. Обратното - левски в половината мачове бяха повече от жалки, миналата седмица и съдията откровено ги спаси, а днес - на моменти така играеха, сякаш са "А ггрупа all stars" в един отбор. Това в нормално първенство не се случва. Целта е изпълнена: левски би цска, сезонът е спасен. Дали не го предвидих още миналата седмица ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар