LiGuru написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Незнам какво толкова им харесвате на тия мачове от шампионската лига ?? :D Нашите са много по интересни . Друго си е като свърши мача играчите на Левски да се юрнат към публиката си и заедно с нея да викат : бий чорбата по главата. Друго си е Георги Петков да си показва инструмента пред публиката на ЦСКА А виж англичаните глупави хора след мача се поздравяват играчите и от двата отбора ,разменят си фланелките .. абе простотия е при тях. А и какво има да пищят от Челси за някакви си дузпи ?? Сигурни ли са че щяха да ги вкарат ?? Не винаги дадена дузпа значи гол . Сами сме свидетели при изпълнение на дузпи колко много дузпи се спасяват или бият вън от вратата . На Гонзо нали дадоха срещу Бат Бориса ама вкара ли я Гонзо ? Вкара я ама друг път . Тъй че свирена дузпа не значи още че е гол . :D :D :D
Коментар
-
nai7 написа:Нима Челси играха красив футбол,съмнявам се във това та те никога не са играли красиво.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Ама ти какво очакваш от бай Ганьо??? Не знам дали има по-нахален човек от него - вчера по Дарик радио го слушам, и обяснява нещо, и извведнъж казва - ако може с игра, а не само с дузпи, няколко мача само дузпи се свирят.... (или нещо поддобно каза). Може ли тоя палячо да не си гледа собствената чиния и отбора му в какво жаалко състояние се намира, ами гледа наа кой колко дузпи са свирени? Сигурно говореше за мача цска-Славия, където първата дузпаа така и не се намери камера да покаже хубаво братската прегръдка, и бутането с лакът в гърба. Или пък после сигурно нямааше игра с ръка в нак. поле? Пълен бай Ганьо е тоя...
Коментар
-
Латино-драмата от лагера на сините набира скорост :D . Гонзо ще играе. Между другото аз съм късал мускулни влакна в прасеца и то два пъти. Болката не е много силна и можеш да ходиш, но е абсурд да бягаш с такава контузия, невъзможно е, а пълното възстановяване трае около месец. Едно от двете е лъжа: или контузията му е измислена, или все пак няма да играе довечера. Знам, че много му се иска да ни вкара гол и с маска на лицето, но се надявам, че няма да го огрее.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Латино-драмата от лагера на сините набира скорост :D . Гонзо ще играе. Между другото аз съм късал мускулни влакна в прасеца и то два пъти. Болката не е много силна и можеш да ходиш, но е абсурд да бягаш с такава контузия, невъзможно е, а пълното възстановяване трае около месец. Едно от двете е лъжа: или контузията му е измислена, или все пак няма да играе довечера. Знам, че много му се иска да ни вкара гол и с маска на лицето, но се надявам, че няма да го огрее.
Коментар
-
nai7 написа:Lestat написа:Аз викам да не си чешете езиците и сами да се надъхвате. Нека изчакаме да мине мача и след това да коментираме... САМО ЛЕВСКИ
Коментар
-
Lestat написа:nai7 написа:Lestat написа:Аз викам да не си чешете езиците и сами да се надъхвате. Нека изчакаме да мине мача и след това да коментираме... САМО ЛЕВСКИ
Коментар
-
nai7 написа:Lestat написа:nai7 написа:Lestat написа:Аз викам да не си чешете езиците и сами да се надъхвате. Нека изчакаме да мине мача и след това да коментираме... САМО ЛЕВСКИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар