sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
да поясня за колегата със секторите аз съм от Левски ,но Гомньо ,пардон Гонзо има 3 славни години и сега се чудат кво да го прават и си го продават, и си го взимат пак и така до ктрая на света.За хората който твърдят ,че в българия има и капка футбол да им кажа ,че са луди и да свалят розовите очила и да видат кво имаме. имаме национален отбор за убост ! имаме всяка година участия в купата на уефа и шампионска лига .имаме си ния "червени машини" и "сини богове " ама нищо на лице .едни купи от картони и шампионат дет и на охлювите им се струва крайно отекчителен и бавен откъм атаки . футболисти класни имаме ам те са малко и не се ценят .вкарва Кофко Бабоне "маймуни" и те се прават на мн добри играчи Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 .цска е като арсенал -цигански отбор .само черни и крайно непотребни играчи. а по темата в "телуевизора" - да по-добре да си гледам на телевизора мача ,отколкото да изям паве в главата или бутилка или да изям боя заради наркоманите и пияните запалянковци в секторите на агитките.вече е модно да идеш на стадиона пиян или надрусан с шал и качулка на "китарата" и да ревеш обиди по адрес на всички.всеки се нерви ам има хора дет тва им е хоби да правят мизерий на стадиона . ае лек ден и само ЛЕВСКИ
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ай сиктир,нима няма разбор на снощния мач?!?Направо ме разбихте...Бербатов изобщо ли не влезе в игра (че не го гледах целия )?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
Irka_fihi написа:Който е за Челси - да му е честито!
Коментар
-
Аз ше си замълча че съм артелериец !П.П Дай боже Челси да паднат !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз пък искам същия финал като миналата година. От много малък съм за Челси , пък и сега Берби от както играе в Ман. Ю. съм и за тях. Така че все ще ми е интересно да гледам. До колкото Барса колкото и да ги хвалят поне за сега нищо добро не показаха за финал на ШЛ (или поне Челси не им оставя да се изявят). ПС: сори ако имам правопис, но пия уиски :DGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Ако Челси сега бият,аз просто ШЛ повече няма да гледам.Няма да има никакъв смисъл.Не съм фен на МАН Ю ама ако се паднат на финал с Челси,Манчестър бият ,пък и ще е най-скучния мач на века ! Докато ако играят Барса и Ман ... Това ще е красота !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
Знам, че Барселона могат да обърнат мача, показаха какво могат в мача с Реал М, но също така знам, че Челскас, след този гол, няма да позволят това! Ще имат щастието да паднат втори път на финал от Манчестър! Надявам се с решаващ гол на Димитър Бербатов!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар