Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    nai7 написа:
    ...червената машина започна да набира скорост.
    Ха-ха-ха, смешката на сезона!
    То се вижда колега кой е на 1 място,всички ги бяха отписали след нещата които направи вълкъ Лупи.Разделиха се със 8 от основните футболисти,сезона не тръгна хич добре но нещата започнаха да си идват на мястото.Дори и да паднем от УеФски (Г) пак ще сме шампиони за 32 път.

Коментар

да поясня за колегата със секторите аз съм от Левски ,но Гомньо ,пардон Гонзо има 3 славни години и сега се чудат кво да го прават и си го продават, и си го взимат пак и така до ктрая на света.За хората който твърдят ,че в българия има и капка футбол да им кажа ,че са луди и да свалят розовите очила и да видат кво имаме. имаме национален отбор за убост ! имаме всяка година участия в купата на уефа и шампионска лига .имаме си ния "червени машини" и "сини богове " ама нищо на лице .едни купи от картони и шампионат дет и на охлювите им се струва крайно отекчителен и бавен откъм атаки . футболисти класни имаме ам те са малко и не се ценят .вкарва Кофко Бабоне "маймуни" и те се прават на мн добри играчи Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 .цска е като арсенал -цигански отбор .само черни и крайно непотребни играчи. а по темата в "телуевизора" - да по-добре да си гледам на телевизора мача ,отколкото да изям паве в главата или бутилка или да изям боя заради наркоманите и пияните запалянковци в секторите на агитките.вече е модно да идеш на стадиона пиян или надрусан с шал и качулка на "китарата" и да ревеш обиди по адрес на всички.всеки се нерви ам има хора дет тва им е хоби да правят мизерий на стадиона . ае лек ден и само ЛЕВСКИ

Коментар

Ай сиктир,нима няма разбор на снощния мач?!?Направо ме разбихте...Бербатов изобщо ли не влезе в игра (че не го гледах целия )?
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Ай сиктир,нима няма разбор на снощния мач?!?Направо ме разбихте...Бербатов изобщо ли не влезе в игра (че не го гледах целия )?
          Влезе.... когато обаче всичко беше ясно.Ще видим днес какво ще стане, аз съм за Барса в днешния мач.Иначе за Ман Ю.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Айде всички пред телевизорите за поредния титаничен сблъсък.И аз съм за Барса.Нещо не ме кефи английският футбол.
            Ванга

Коментар

Аре да викаме за БарЦИлоната, че да гледаме интересен финал.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Да, но Есиен вкара невероятен гол!!!

Коментар

Който е за Челси - да му е честито!
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Който е за Челси - да му е честито!
                    Който е за МЮ (като мен) - пак Макр че като гледам играта на Барса...

Коментар

Аз ше си замълча че съм артелериец !П.П Дай боже Челси да паднат !
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                        Аз ше си замълча че съм артелериец !П.П Дай боже Челси да паднат !
                        И аз туй викам, да паднат,ама айде де!
                        Ванга

Коментар

Аз пък искам същия финал като миналата година. От много малък съм за Челси , пък и сега Берби от както играе в Ман. Ю. съм и за тях. Така че все ще ми е интересно да гледам. До колкото Барса колкото и да ги хвалят поне за сега нищо добро не показаха за финал на ШЛ (или поне Челси не им оставя да се изявят). ПС: сори ако имам правопис, но пия уиски :D
                          Grande Punto 1.3 75 hp
                          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Ако Челси сега бият,аз просто ШЛ повече няма да гледам.Няма да има никакъв смисъл.Не съм фен на МАН Ю ама ако се паднат на финал с Челси,Манчестър бият ,пък и ще е най-скучния мач на века ! Докато ако играят Барса и Ман ... Това ще е красота !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Знам, че Барселона могат да обърнат мача, показаха какво могат в мача с Реал М, но също така знам, че Челскас, след този гол, няма да позволят това! Ще имат щастието да паднат втори път на финал от Манчестър! Надявам се с решаващ гол на Димитър Бербатов!

Коментар

Няма такива щастливци като челски...

Коментар

Working...
                                X