ТВ7,лелеле трагични РеалМ 2-5 нищо чудно до края да стане 2-6.Ето защо Барса са най добрите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Срам ме е от това, което казах. Трагична защита на Реал. В устрема си към победа, просто подцениха нападението на Барса и оставиха един Канавало и Метселдер в защита с 2ма атакуващи бека. А атаката на Барса е буквално светкавична с ясна идея какво прави, а то си и личи по резултата. Браво на каталунците, тази година явно те ще грабнат титлата, аз оставам с надежди, че скоро ще гледам Реал отпреди повече от 5 години вече....Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Е, колега, какво да те е срам - да не би да си играл ти. Въпреки че и двата отбора са ми крайно несимпатични, трябва да се признае, че по-несимпатичният, Барселона, играе изключително красив и атрактивен футбол. За да бъда по-конкретен, даже най-красивия в историята си. Не се сещам и по времето на т. нар. "ера Кройф" да са играли така.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Абстрахирайте се че съм анти-левски, ама това тази вечер беше една страхотна подигравка с отбора от град Сливен. Това беше гавра с труда на цял отбор, който игра хубаво, комбинативно, с мисъл, тичаше по целия терен, и само чернодрешкото му попречи да пребие левски и то с разлика. Говоря за поведението на главният съдия, който свири супер измислена дузпа, подмина няколко нарушения за откровен жълт или друг картон, в края на мача чакахме сума ти "футболисти" от левски да се належат, да разкарват топката, а най-големия палячо на всичкото отгоре непрекъснато ръкомахаше и викаше по съдията, стоя като паметник, накрая си полегна, като така прринуди съдията да спре мача безпричинно. Сега 1 седмица ще слушам томислав какъв голям мъж и герой е гонзо. Това беше поредният мач, в който съдията 100% повлия на изхода му с неадекватните си отсъждания. Едно от тях беше очеваден аут, който той отсъди като корнер за левски. Дано кокала още дълги години да е треньор, а бай ганьо - президент. И на всичкото отгоре се бяха събрали 100 деца, които като видяха гол, и започнаха - сини шампиони, бий чорбата, и не знам си какво.... Супер жалки и смешни !И от всичко най-лошото е че другата седмица мойте палячовци няма да се възползват от жалката картинка на герена, и няма да ги пребият с няколко гола разлика, а ще паднат , за да им спасят сезона, за кой ли път. После хем ще станат шампиони, хем и на левски сезона ще е пълноценен , щом са били цска. Е==ти тъпото първенство дето имаме.Егати нахалството има тоя кокала - Сливен играли затворено, а тея показали характер второто полувреме. Егати нахалното ======
Коментар
-
Аз като приказвам отдавна, че ако закрият първенството ни, никой няма да съжалява, ние продължаваме тука безсмислените спорове кой е по-слаб. Видяхме в събота вечерта какво е истински футбол, приликата с нашето е само формата на терена и топката. С този прост Кокал Левски нямат никакво бъдеще, не знам какво трябва да се случи, че да му бъде бит як шут по задника. Не стига, че е супер тъп, ами и е нагъл. Вече не ми представлява абсолютно никакъв интерес кой ще стане шампион и в резултат на какви театрални постановки.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
ogi28b написа:Сега 1 седмица ще слушам томислав ...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Дали ме слуша главата, ще прецени модератор, след като натисна копчето за Доклад. А какво ще се случи на 09.05 вече съм написал в предния си пост - ЦСКА няма да се напъва изобщо, и няма да показва и грам това желание за игра, което показва в мачовете, откакто треньор е Любо Пенев. А левски ще играе като за последно, и нищо ако героя на героите вкара за 1:0 , и сезонът е спасен! После есента - жилцето, крилцето, тракторчето, скиорчето, оставка, наско президент, мъри - бог....
Коментар
-
Според мен от 10-12 години в БГ няма футболно първенство.Левскар съм от дъното на душата си,но Левски с Кокала и Гонзо не е МОЯТ ОТБОР.Моят отбор побеждаваше наистина,моят отбор падаше с чест и моят отбор играеше 90 минути от мача.КАЗАХ.А Гонзо е дърво!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Според мен от 10-12 години в БГ няма футболно първенство.Левскар съм от дъното на душата си,но Левски с Кокала и Гонзо не е МОЯТ ОТБОР.Моят отбор побеждаваше наистина,моят отбор падаше с чест и моят отбор играеше 90 минути от мача.КАЗАХ.А Гонзо е дърво!Защото футболът, да му се не види, не е ли игра за истински Мъже? За ония дето са на изчезване. За ония, които оставят душата си на терена, без да им пука. Ей така, без капчица страх. Готови са да се потрошат, да вият като вълци от болка, но отборът им да побеждава. Там, където са измислили футбола, си мечтаят това да виждат от своите любимци. Затова на Олд Трафорд изпадат в делириум само при вида на Рууни или Гигс, примерно. От тях, в Юнайтед и къде ли не, е пълно с по-добри футболисти, но не всеки е готов да прежали банковата си сметка за кръв по главата и обич от трибуните.Примерът на мъж, който вкарва гол с маска, после излиза с патерица и казва, че иска инжекции, за да играе в големия Мач. Нищо, че от години не го броят за жив в националния. Нищо, че враговете му го ненавиждат. Нищо, че играел демодиран и неправилен футбол. Нищо, че и в Шампионската лига го държаха резерва. Нищо, че пушел и жените го харесвали. Майната му, футболът все пак е игра за лошите момчета, на които добрите да завиждат.За Гонзо важна е обичта на синята публика. А на нея й стига, че централният нападател на Левски не признава болката, защото играе със сърцето си.
Коментар
-
Humppa
LiGuru написа:...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар