ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз смятам, че Реал ще победи и то смея да твърдя с разлика (имам предвид 2 гола ). Просто мотивацията им сега е крайно голяма, все пак в последните години накрая обръщат първенството. Барса имаше тежък мач на Камп Ноу, предстои още по-тежък в Англия, така че не вярвам да имат сили за седмица да изиграят 3 супердербита, а за тях ШЛ определено е приоритет. А и дори да загубят, пак ще бъдат 1ви в класирането (хмммм.... заради спорния гол на Анри срещу Валенсия накрая ). И въпреки това след този мач до края има още 5 кръга, така че .... нищо не се знаеFiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
И аз съм за тройка http://www.vbox7.com/play:f6bbcfeaАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Малко не по темата, но феновете на футбола и на волейбола са едни и същи. Страхотно зрелище и истинска емоция беше турнирът за купата на България по волейбол в Пазарджик. Реанимираната специално за случая зала "Васил Левски" в града изглеждаше много добре, поне ... на малкия екран. Иначе наживо нещата не са толкова лъскави, но нека има повече такива прояви. Нашият град е спортен, дал е на България големи спортисти, олимпийски и световни шампиони, футболни и волейболни национали, и го заслужава !И сори за кофти качеството, но в блъсканицата не може да се снима нормално. Ето ги моите синове с две от звездите на ЦСКА:Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
:DРеал изглеждат на собственият си стадион срещу Барса така, както изглеждаха и нашите невероятни сини евробойци на Камп Ноу.:D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар