Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    А защо не тройка
    Защото ДесиСлава се грижи за приятеля си Галин Иванов (Славия)
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Това е шансът на Реал да обърнат първенството, така че твърда единица. Там някой от двата гранда прави пробив на терена на другия, когато домакинът е в много слаба форма, а сега и двата са в подем, особено Реал, така че едва ли ще изпуснат момента.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

И аз смятам, че Реал ще победи и то смея да твърдя с разлика (имам предвид 2 гола ). Просто мотивацията им сега е крайно голяма, все пак в последните години накрая обръщат първенството. Барса имаше тежък мач на Камп Ноу, предстои още по-тежък в Англия, така че не вярвам да имат сили за седмица да изиграят 3 супердербита, а за тях ШЛ определено е приоритет. А и дори да загубят, пак ще бъдат 1ви в класирането (хмммм.... заради спорния гол на Анри срещу Валенсия накрая ). И въпреки това след този мач до края има още 5 кръга, така че .... нищо не се знае
        Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

HALLA MADRID надявам се Реал да покаже че е по стойностния тим
          Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Наистина Барцилонъ ще натискат повече за шампионската лига и ще гледат да се съхранят доколкото е възможно за гостуването на Челси. На мен ми изглежда прекалено очаквана и логична победата на Реал. Футболната прогноза е 1, но тотаджийската е X.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

А защо не тройка?

Коментар

ogi28b написа:
                А защо не тройка?
                Вече не мога да не питам какво означава това?
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Абе лигава се, нали я знаеш рекламата на спортингбет с оная русата певачица? Дето едни двама залагат, и викат - единица, двойка, единица, двойка, и оная от другата маса им вика с еротичен глас - Момчета, а защо не тройка?

Коментар

Верно, забравил съм я тази реклама. Сигурно, защото по принцип не гледам телевизия, освен шамионската лига и някой мач от Англия.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И аз съм за тройка http://www.vbox7.com/play:f6bbcfea
                      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

А аз бих я праснал соло...
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Малко не по темата, но феновете на футбола и на волейбола са едни и същи. Страхотно зрелище и истинска емоция беше турнирът за купата на България по волейбол в Пазарджик. Реанимираната специално за случая зала "Васил Левски" в града изглеждаше много добре, поне ... на малкия екран. Иначе наживо нещата не са толкова лъскави, но нека има повече такива прояви. Нашият град е спортен, дал е на България големи спортисти, олимпийски и световни шампиони, футболни и волейболни национали, и го заслужава !И сори за кофти качеството, но в блъсканицата не може да се снима нормално. Ето ги моите синове с две от звездите на ЦСКА:
                          Прикачени файлове
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Велика Барса,няма по смешен отбор от Реал М.Меси прави каквото си иска

Коментар

:DРеал изглеждат на собственият си стадион срещу Барса така, както изглеждаха и нашите невероятни сини евробойци на Камп Ноу.:D

Коментар

Къде го гледате??

Коментар

Working...
                                X