Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Без изобщо да твърдя, че първенството ни е най-честното на света, искам да попитам: Защо колкото по-напред е ЦСКА толкова по-купена е титлата? А доскоро - "сини шампиони". Шампиони - Мy ass.
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

само Рома!

Коментар

evgeni.malev написа:
        само Рома!
        Само че и те напоследък като нуЛевски...

Коментар

Форца Милан! Както е тръгнало, ако Интер излязат във ваканция до края на първенството, може и да ги застигнем, Юве изобщо не ги броя вече
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

И аз съм "ВЪЛЧИ ФЕН", пък и доста пара са ми докарали
            Stilo 1.8 16V

Коментар

gorole написа:
              И аз съм "ВЪЛЧИ ФЕН", пък и доста пара са ми докарали
              а мен за малко да ме разорят преди 3 години ,когато правеха изненада след изненада ,добре че бяха Парма в евротурнирите
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Колко е интересно да четеш такава тема наново:
                LiGuru написа:
                Като сме хилави за Европа (б.р. за Левски ста’а на въпрос), ще ви пердашиме тука да видите па вие колко струвате, като сте отворили големите усти.Да се готвят Локо СФ и Литекс....
                Локото са си готови, те вече ви пердашат къде’ си искат
                snake написа:
                Humppa написа:
                Ами честито на лефскарите, че се докопаха за 1 точка преднина по време на зимните празници...
                Нека не подценяваме успеха им. Заслужено си спечелиха полпозишън преди поредните калъфки .
                ... колегата snake май вижда в бъдещето
                коцев написа:
                На 30 март ще видим кон боб яде ли .
                Какво имаше на 30 март, и коня изяде ли боба?

Коментар

Браво, браво....що вълци има тука Айде и аз да кажa за вълците -
                  Ползвайте мигачи!
                  Sometimes I feel like screaming

Коментар

Коня го изяде боба насред Герена .Сега и в Ловеч ще да обърне хептен казана и тогава става мътна и кървава . Лефски на 7 точки след чорбата .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Колега Коцев, махни Левски, я ми кажи ти на мене, защо така вие се предадохте в Бургас. Бях на мача. Уважавам Литекс и нямах нищо против да вземете нещо от нас, ама вие се предадохте без бой. Към Черноморец ще съм по-ревностен другия сезон. Сега просто изпуснахме всичко...за съжаление и Литекс.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ами всичко е далавера бре братко. Сега Литекс ще даде на Левски за първенството пък после Левски ще им даде за купата . Сега остава да се види кой ще бъде прецакан дали Локо София или Черно море защото Литекс не може се класира в четворката .За да играе наесен в турниритуе му трябва купата . Така че по логиката Литекс ще даде на Левски сега и ще има файда Левски да стане шампион че за купата ще играе другия финалист.Само ЦСКА е в състояние да обърка всички тия сметки ако заиграе както те си знаят и бият всички подред. :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                          Ами всичко е далавера бре братко. Сега Литекс ще даде на Левски за първенството пък после Левски ще им даде за купата . Сега остава да се види кой ще бъде прецакан дали Локо София или Черно море защото Литекс не може се класира в четворката .За да играе наесен в турниритуе му трябва купата . Така че по логиката Литекс ще даде на Левски сега и ще има файда Левски да стане шампион че за купата ще играе другия финалист.Само ЦСКА е в състояние да обърка всички тия сметки ако заиграе както те си знаят и бият всички подред. :D
                          Ох, тъкмо бях повярвал във феърплея.
                          A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                            коцев написа:
                            Ох, тъкмо бях повярвал във феърплея.
                            По-уекичко го казвай, де
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

коцев написа:
                              ...Само ЦСКА е в състояние да обърка всички тия сметки ако заиграе както те си знаят и бият всички подред. :D
                              Само дето ЦСКА нито могат, нито си знаят как да играят, но и без това пак бият наред - това е парадоксът. За мен е учудващо, как Литекс играе така на приливи и отливи, след като има най-балансираният състав и при това състояние на "грандовете" би трябвало безпроблемно да е начело. В момента и Локо София, че и Черно море, са по-добри от Левски и ЦСКА, но понеже игричките са много надълбоко и поне 12 отбора играят за ЦСКА, първенството е тотално объркано.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Лошо е, че в БГ футбола прозираме само уговорки. Има мачове съмнителни наистина, но представете си как ще се почувстват например едни Астън Вила и Еверън ако някой в Англия ги набеди в уговорка за равенството им 3:3, когато и двата отбора си съдираха гъзовете ( прощавайте за израза) в този мач. Подобни мачове е имало и в БГ - не така красиви, но все пак... За съжаление футбола е само игра, която се комерсиализира през годините и според нас ( може и да сме прави ) се продават мачове или за заложни резултати или в услуга на някой отбор ( в БГ се правят услуги на трети, четвърти и повече отбори ). Вече си мисля, че мнителността ни е характерна българска черта. Съмняваме се във всичко.ПС: Чудя се как тъпите американци така неистово вярват в Скалата, Трите хикса и др. кеч ( смешковци ) маниаци. Залите дори в тези предизвестени програмки се пукат по шевовете...а ние не можем и не искаме да повярваме в истинноста на практикувания БГ футбол, а трябва, защото това е само една игра.
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X