Жалка картинка са тия левскари...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Кога за последно гледахме "дерби" между червените и сините, в което крайният резултат (или поне изходът на мача) не се знаеше предварително?
Коментар
-
Банкери влизат в управата на ЦСКА, съобщава "Топспорт". Силно се надявам, че не става дума за двамата джентълмени от снимката, придружаваща статията :Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
:DТези веселяци от ТЪПспорт никога не са публикували непреписана, правилно преведена или абсолютно вярна статия (и то без правописни грешки). Пък и вестник списват... Не ги чета тях.
Коментар
-
Humppa
-
Колега, няма да ти обяснявам как стоят нещата с Топспорт. Вестникът можеш да си го купуваш. Там работиМ сравнително кадърни и грамотни хора. За съжаление сайтът в момента е на автопилот. А беше институция. В него започнах да работя, когато отидох в Топспорт. От доста време съм вече само във вестника, Международен отдел. Няма да ти обяснявам какво е положението при нас. Но както всички, и ние сме засегнати от кризата и нови хора няма. Иначе сме сплотен колектив. Това е важно, за да работим успешно.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Да изпреваря злорадството на червените фенове - продължава позорното представяне на Левски. Не е ли време Кокала да го изритат с шут вече от отбора?! Иначе първенството ни все повече засмърдява. Колкото и да са слаби Левски, не ми се струва нормално шампион да стане банкрутирал отбор, без играчи, без треньор, със съмнителен откъм лиценз стадион. Нещо много полягват всички пред мощта на червения отбор. Миньор миналата седмица взе своето от Сливен, за да се разходи днес спокойно по терена. След като на цяла Европа беше ясно, че Славия ще полегне на Спартак, не е ли редно двата отбора да ги изхвърлят от групата?! Иначе Венци Стефанов продължава смешно да плаче за честността на съдийството. За да не почне сега някой, колко са слаби Левски - да, безкрайно са слаби, но смятам, че и ЦСКА не са по-силни и ако се играе реално първенството, би трябвало двата да се борят за четвърто място например, а не ЦСКА да бият така безпроблемно.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Humppa
-
Безумна игра, всички се разхождаха и гледаха как Дарко Тасевски и Жуазиньо играеха що годе малко над другите... Щом се държаха така заслужено си паднаха... Никога няма да спра да бъда Левскар, но с такива безцелни игри ще ги критикувам и обиждам докато съм жив...
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Не съм гледал мача, но резултата е ми достатъчен. Трагедията е пълна Левски явно не могат да си позволят да си купят титлата този сезон, за която изглежда се провежда нещо като търг, спечелен вече от цска. Не знам дали дали бих се радвал и на победа в директния мач между двата отбора, защото "дербито" е доста съмнително от 4-5 години насам.p.s. FORZA BIANCOCELESTI С Тотьо, без Тотъо, се тая :D
Коментар
-
на левскарите нещо им разковаха кочинката п.п. малеееееее, пък Юве колко слаби бяха тази вечер....п.п. 2 от около месец имам нов 32 инчов телевизор..... и мъка... все ни бият на него само националите биха оня денFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар