sachma написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да наистина са много далеч от истината. Но като се замислиш, това е донякъде нормално. Футболът просто е отражение на действителността в държавата, то и там сме далеч от западноевропейците. Слаба икономика, по-малко инвестиции в ДЮШ, купуване на разни чужденци със съмнителни качества, които изяждат хляба на местните момчета...и така.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Да наистина са много далеч от истината. Но като се замислиш, това е донякъде нормално. Футболът просто е отражение на действителността в държавата, то и там сме далеч от западноевропейците. Слаба икономика, по-малко инвестиции в ДЮШ, купуване на разни чужденци със съмнителни качества, които изяждат хляба на местните момчета...и така.
Коментар
-
Колеги,някой да ме осветли какъв беше мачът, дето го даваха онази вечер по ТВ незнам коя си,хванах го случайно- Интер -Рома.Гледах го до 56мин., когато Вълците вкараха 3 гол на Интер и оттам нататък реших,че нема сми.Та как свърши? Едно време правеха силни мачове Интер,ама не ги следя отдавна.А тоя Пипо ми е адски антипатичен, нямам обяснение защо."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Колеги,някой да ме осветли какъв беше мачът, дето го даваха онази вечер по ТВ незнам коя си,хванах го случайно- Интер -Рома.Гледах го до 56мин., когато Вълците вкараха 3 гол на Интер и оттам нататък реших,че нема сми.Та как свърши? Едно време правеха силни мачове Интер,ама не ги следя отдавна.А тоя Пипо ми е адски антипатичен, нямам обяснение защо.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Интер вече разсеяха всякакво съмнение, кой е най-подпирания от съдиите отбор. Дано да не е така и срещу Манчестър. Иначе не знам защо да съм специалист по български дербита? Те се решават извън терена, а аз не разбирам от икономика, право, изнудване и т.н., така че няма как да разбирам и от нашенски "футбол" :D
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Irka_fihi написа:Колеги,някой да ме осветли какъв беше мачът, дето го даваха онази вечер по ТВ незнам коя си,хванах го случайно- Интер -Рома.Гледах го до 56мин., когато Вълците вкараха 3 гол на Интер и оттам нататък реших,че нема сми.Та как свърши? Едно време правеха силни мачове Интер,ама не ги следя отдавна.А тоя Пипо ми е адски антипатичен, нямам обяснение защо."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ЦСКА загуби стратегически четвърт-финала с "Пирин", за да се подготвя пълноценно за мачовете от груповата фаза на ШЛ. Грешка-това беше за хумористичната рубрика .Чичовото - мениджър и "силен човек" в ЦСКА. Не знам какво ще излезе от това. От една страна ... семпло момче е Любо, простовато :D . Но от друга пък е непукист и силен характер, умееше да мачка с физическа сила и със самочувствие, въпреки малко странния си стил на централен нападател, играещ с гръб към противниковата врата. Завинаги в историята ще останат головете, отбелязани от Любо в Примера дивисион, които го превърнаха в легенда в Испания, а така също подаването му към Костадинов на историческия мач срещу Франция на "Парк де Пренс", както разбира се и крилатата фраза за супата . Да не забравяме и че Любо се върна на терена, победил рака ! На мен като заклет цесекар не ми остава друго, освен да му пожелая успех !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Защо ли ми се струва, че глупавите управленски решения в цска продължават... Ние пък си имаме негри пиянИци и побойници!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар