Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sachma написа:
    dikanio написа:
    БТВ вчера, не за първи път уцелиха най-тъпия мач. Антифутболни отбори като Ливърпул и Интер трябва да са забранени от закона. Отбори играещи такъв грозен спорт (не е футбол със сигурност), трябва да играят в някаква отделна лига и да не ни мъчат с тяхното садо-мазо шоу повече. Реал, с тяхната безидейност напред и паника в защита, също допринесоха за скучния мач и не знам как въобще стигнаха до този етап. Относно италианския футбол - да, клубовете имат история и традиции, това го разбирам, но да ви харесва да ги гледате... А пък Индзаги Признавам, че беше адски ефективен, но не е отбелязвал гол със частите от тялото, с които го правят другите футболисти - за сметка на това е отбелязвал с коляно, нос, задни/предни части, лакът, бедро, тил и въобще където може да го удари топката :D
    Ще ме извиняваш, ама малко врели-некипели приказваш...Спомни си кой направи най-зрелищния финал на шампионската лига, откакто го има турнира в този му вариант. Пусни си и мачовете с Челси, Юве и Милан от същата година, после си пусни си и мача на Реал със Севиля от тази година. Има и други примери разбира се, не ми се изброява, но ако настояваш - ще ти изровя резултатите и мачовете. В шамп. лига печелят отборите, които играят правилно тактически. В това отношение Ливърпул нямат равни, бият наред в Европа.За Пипо също да ти кажа - за един нападател е най-важното колко е ефективен, демек колко голове прави, нали? С какво бележи няма значение...във втория финал между Милан и Пуул кой вкара? Кака и Индзаги...изобщо човекът когато трябваше, тогава бележи, колкото и да беше мързелив иначе.
    В Европа, естествено има много на брой добри отбори. Всеки харесва рзличен стил. Аз исках да отбележа само, че нашенските "грандове" и "евробойци" са много далече от истината
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да наистина са много далеч от истината. Но като се замислиш, това е донякъде нормално. Футболът просто е отражение на действителността в държавата, то и там сме далеч от западноевропейците. Слаба икономика, по-малко инвестиции в ДЮШ, купуване на разни чужденци със съмнителни качества, които изяждат хляба на местните момчета...и така.
      N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
        Да наистина са много далеч от истината. Но като се замислиш, това е донякъде нормално. Футболът просто е отражение на действителността в държавата, то и там сме далеч от западноевропейците. Слаба икономика, по-малко инвестиции в ДЮШ, купуване на разни чужденци със съмнителни качества, които изяждат хляба на местните момчета...и така.
        Чужденците играещи в България не са със съмнителни качества, напротив, всичко е ясно. 99% от тях не стават и за чеп за зеле. Останалия 1% могат да играят, но са лекета (знаете, предполагам, за най-пресния пример с тоя мангал Рабех), затова и тях никой не ги иска на запад.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Колеги,някой да ме осветли какъв беше мачът, дето го даваха онази вечер по ТВ незнам коя си,хванах го случайно- Интер -Рома.Гледах го до 56мин., когато Вълците вкараха 3 гол на Интер и оттам нататък реших,че нема сми.Та как свърши? Едно време правеха силни мачове Интер,ама не ги следя отдавна.А тоя Пипо ми е адски антипатичен, нямам обяснение защо.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Колеги,някой да ме осветли какъв беше мачът, дето го даваха онази вечер по ТВ незнам коя си,хванах го случайно- Интер -Рома.Гледах го до 56мин., когато Вълците вкараха 3 гол на Интер и оттам нататък реших,че нема сми.Та как свърши? Едно време правеха силни мачове Интер,ама не ги следя отдавна.А тоя Пипо ми е адски антипатичен, нямам обяснение защо.
            Ми, дерби от Италия! И като всяко италианско дерби, мача е ясен - Х /3-3/
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Да бяха и наще дербита такива ...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
              ex:Opel Kadett 1.3
              ex:Fiat 125p
              ex:Москвич 412

Коментар

Ааааа, не знам...Спецове по наще дербита са колегите dikanio и nai7
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Интер вече разсеяха всякакво съмнение, кой е най-подпирания от съдиите отбор. Дано да не е така и срещу Манчестър. Иначе не знам защо да съм специалист по български дербита? Те се решават извън терена, а аз не разбирам от икономика, право, изнудване и т.н., така че няма как да разбирам и от нашенски "футбол" :D
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

la squadra azzurra написа:
                    Irka_fihi написа:
                    Ми, дерби от Италия! И като всяко италианско дерби, мача е ясен - Х /3-3/
                    Ъ,че кога успяха и те да вкарат 2 гола? Кои бяха "майсторите"?
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

ЦСКА загуби стратегически четвърт-финала с "Пирин", за да се подготвя пълноценно за мачовете от груповата фаза на ШЛ. Грешка-това беше за хумористичната рубрика .Чичовото - мениджър и "силен човек" в ЦСКА. Не знам какво ще излезе от това. От една страна ... семпло момче е Любо, простовато :D . Но от друга пък е непукист и силен характер, умееше да мачка с физическа сила и със самочувствие, въпреки малко странния си стил на централен нападател, играещ с гръб към противниковата врата. Завинаги в историята ще останат головете, отбелязани от Любо в Примера дивисион, които го превърнаха в легенда в Испания, а така също подаването му към Костадинов на историческия мач срещу Франция на "Парк де Пренс", както разбира се и крилатата фраза за супата . Да не забравяме и че Любо се върна на терена, победил рака ! На мен като заклет цесекар не ми остава друго, освен да му пожелая успех !
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Успех на Любо. Противоречив е в следфутболната си кариера, но като футболист беше добър. Да не забравяме, че беше и капитан на Валенсия! Дано футболът ни малко се поизчисти от случайни хора. Ние феновете ще имаме полза от това.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Защо ли ми се струва, че глупавите управленски решения в цска продължават... Ние пък си имаме негри пиянИци и побойници!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е сега някой ако каже, че първенството ни е скучно :D Какво ли представление са подготвили от другия сатиричен театър? Шоу маст гоу он :D
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Питайте ги чорбалята ссега къде са да говорят ФИНАЛ ЗА КУПАТА: МИНЬОР - ПИРИН Загорка зелен картон първенство на България, честна игра, истински футбол.

Коментар

Белия балет с голямата кошница... Ако не се стегнат може и да отпаднат. Има време и за хет-трик на Торес.

Коментар

Working...
                                X