За мен, като върл противник на английския футбол, справедливостта би означавала Интер да им начупят канчетата насред митичния им "Олд Трафорд". Аз съм миланист, но все пак съм навсякъде за италианския футбол, така че ще стискам палци и за Ювентус срещу Челси, а и за Рома на реванша с Арсенал. А за мача довечера между Реал и Ливърпул - ако има как и двата да отпаднат, щях да съм най-доволен, защото ще ми спестят усилието този кръг да съм за единия от двата пренеприятни отбора, а в другия да съм против него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Значи да съжалявам,че не го гледах,така ли?Стори ми се малко абсурдно,при положение ,че мъжът ми не се интересува от футбол,да седна да гледам мач...все пак си беше вкъщи.Ама май е трябвало,той пък щеше да се рови във форума на спокойствие."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
sugarboy написа:За мен, като върл противник на английския футбол, справедливостта би означавала Интер да им начупят канчетата насред митичния им "Олд Трафорд". Аз съм миланист, но все пак съм навсякъде за италианския футбол, така че ще стискам палци и за Ювентус срещу Челси, а и за Рома на реванша с Арсенал. А за мача довечера между Реал и Ливърпул - ако има как и двата да отпаднат, щях да съм най-доволен, защото ще ми спестят усилието този кръг да съм за единия от двата пренеприятни отбора, а в другия да съм против него.
Коментар
-
БТВ вчера, не за първи път уцелиха най-тъпия мач. Антифутболни отбори като Ливърпул и Интер трябва да са забранени от закона. Отбори играещи такъв грозен спорт (не е футбол със сигурност), трябва да играят в някаква отделна лига и да не ни мъчат с тяхното садо-мазо шоу повече. Реал, с тяхната безидейност напред и паника в защита, също допринесоха за скучния мач и не знам как въобще стигнаха до този етап. Относно италианския футбол - да, клубовете имат история и традиции, това го разбирам, но да ви харесва да ги гледате... А пък Индзаги Признавам, че беше адски ефективен, но не е отбелязвал гол със частите от тялото, с които го правят другите футболисти - за сметка на това е отбелязвал с коляно, нос, задни/предни части, лакът, бедро, тил и въобще където може да го удари топката :D
Коментар
-
dikanio написа:БТВ вчера, не за първи път уцелиха най-тъпия мач. Антифутболни отбори като Ливърпул и Интер трябва да са забранени от закона. Отбори играещи такъв грозен спорт (не е футбол със сигурност), трябва да играят в някаква отделна лига и да не ни мъчат с тяхното садо-мазо шоу повече. Реал, с тяхната безидейност напред и паника в защита, също допринесоха за скучния мач и не знам как въобще стигнаха до този етап. Относно италианския футбол - да, клубовете имат история и традиции, това го разбирам, но да ви харесва да ги гледате... А пък Индзаги Признавам, че беше адски ефективен, но не е отбелязвал гол със частите от тялото, с които го правят другите футболисти - за сметка на това е отбелязвал с коляно, нос, задни/предни части, лакът, бедро, тил и въобще където може да го удари топката :D
Коментар
-
dikanio написа:БТВ вчера, не за първи път уцелиха най-тъпия мач. Антифутболни отбори като Ливърпул и Интер трябва да са забранени от закона. Отбори играещи такъв грозен спорт (не е футбол със сигурност), трябва да играят в някаква отделна лига и да не ни мъчат с тяхното садо-мазо шоу повече. Реал, с тяхната безидейност напред и паника в защита, също допринесоха за скучния мач и не знам как въобще стигнаха до този етап. Относно италианския футбол - да, клубовете имат история и традиции, това го разбирам, но да ви харесва да ги гледате... А пък Индзаги Признавам, че беше адски ефективен, но не е отбелязвал гол със частите от тялото, с които го правят другите футболисти - за сметка на това е отбелязвал с коляно, нос, задни/предни части, лакът, бедро, тил и въобще където може да го удари топката :D
Коментар
-
nai7 написа:Друга работа е дават УеФски а?
Коментар
-
dikanio написа:nai7 написа:Друга работа е дават УеФски а?
Коментар
-
Сещам се за един куриозен мач отпреди няколко години - Барселона гостуваха на Ланс и бяха тотално смазани. Французите правеха, каквото си искаха със защитата на Барса, ъгловите удари бяха 20-0 в тяхна полза, но Барселона минаха три пъти центъра и вкараха три гола - третия в продължението на 90-та минута, когато вратарят на Ланс отиде да решава мача в наказателното поле на Барса. Резултат - 2-3.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
dikanio написа:БТВ вчера, не за първи път уцелиха най-тъпия мач. Антифутболни отбори като Ливърпул и Интер трябва да са забранени от закона. Отбори играещи такъв грозен спорт (не е футбол със сигурност), трябва да играят в някаква отделна лига и да не ни мъчат с тяхното садо-мазо шоу повече. Реал, с тяхната безидейност напред и паника в защита, също допринесоха за скучния мач и не знам как въобще стигнаха до този етап. Относно италианския футбол - да, клубовете имат история и традиции, това го разбирам, но да ви харесва да ги гледате... А пък Индзаги Признавам, че беше адски ефективен, но не е отбелязвал гол със частите от тялото, с които го правят другите футболисти - за сметка на това е отбелязвал с коляно, нос, задни/предни части, лакът, бедро, тил и въобще където може да го удари топката :DN.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар