Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
snake написа:Lane Staley написа:Честит му рожден ден. Беше велик футболист.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Незнам за ко спорите тука, хвърлих едно око, ама не ми се четеше цялата тема. Харесвам италианския футбол по принцип, едно време и Еврофутбол пусках дори ( та ме гледаха в пунктовете малко странно), но трудно можеш да ме вържеш да гледам мач пред телевизора. Умрем на гледам мачове на живо, ама и това не съм правила отдавна..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Lane Staley написа:Е то контрола, не се коси.Обаче Бербатов и Попов може да заформят добър тандем. Ила хляб в Ивелинчо, а и на Бербатов май му допада да играе с него.
Коментар
-
LiGuru написа:най-накрая да понамачкаме некой., щот ако чакам те да мачкат ...И те ще мачкат де, ама не швейцарците на терена, ами швейцарките...А, да, единственото мачкано нещо на терена днес беше самочуствието на Живко, че може да играе футбол. Ама то сякаш е от желе, защото не знам някога да е показвал противното, а все още постоянства.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ogi28b написа:За това целия отбор беше на такова дередже - на пейката - мъри и наско, на вратата жоро вратарчето, защитата разни дето живеят седма младост.... сигурно организатор на цялата работа е бай ганьо.Мъри за 2 мача беше треньор след стоичков ,и двата ги спечели.
Факти...и нищо друго.
Коментар
-
Мачът беше много интересен и по тази причина заспах още първото полувреме. Този Топчо откъде и за чий го изкопаха, има вид на затворник с новата си прическа. Мъри сам го изгони като възрастен и ненужен в Левски, сега го вика в национала, малко странно ми се вижда това. Бербатов гледаше лошо, имам чувството, че няма да мелят много успешно с Мъри и Сираков. А Владо Манчев в студиото говореше едно такова тъжно и приспивно, все едно ще се разплаче всеки момент, сигурно неговите приказки ме приспаха.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ogi28b написа:SHB написа:Мъри за 2 мача беше треньор след стоичков ,и двата ги спечели.Факти...и нищо друго.
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
ogi28b написа:SHB написа:Мъри за 2 мача беше треньор след стоичков ,и двата ги спечели.Факти...и нищо друго.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар