Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
snake написа:Lane Staley написа:Честит му рожден ден. Беше велик футболист.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Незнам за ко спорите тука, хвърлих едно око, ама не ми се четеше цялата тема. Харесвам италианския футбол по принцип, едно време и Еврофутбол пусках дори ( та ме гледаха в пунктовете малко странно), но трудно можеш да ме вържеш да гледам мач пред телевизора. Умрем на гледам мачове на живо, ама и това не съм правила отдавна..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Lane Staley написа:Е то контрола, не се коси.Обаче Бербатов и Попов може да заформят добър тандем. Ила хляб в Ивелинчо, а и на Бербатов май му допада да играе с него.
Коментар
-
LiGuru написа:най-накрая да понамачкаме некой.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ogi28b написа:За това целия отбор беше на такова дередже - на пейката - мъри и наско, на вратата жоро вратарчето, защитата разни дето живеят седма младост.... сигурно организатор на цялата работа е бай ганьо.
Коментар
-
Мачът беше много интересен и по тази причина заспах още първото полувреме. Този Топчо откъде и за чий го изкопаха, има вид на затворник с новата си прическа . Мъри сам го изгони като възрастен и ненужен в Левски, сега го вика в национала, малко странно ми се вижда това. Бербатов гледаше лошо, имам чувството, че няма да мелят много успешно с Мъри и Сираков. А Владо Манчев в студиото говореше едно такова тъжно и приспивно, все едно ще се разплаче всеки момент, сигурно неговите приказки ме приспаха.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ogi28b написа:SHB написа:Мъри за 2 мача беше треньор след стоичков ,и двата ги спечели. Факти...и нищо друго.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
ogi28b написа:SHB написа:Мъри за 2 мача беше треньор след стоичков ,и двата ги спечели. Факти...и нищо друго.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар