Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    Честит му рожден ден. Беше велик футболист.
    Не искам да влизам в полемики с привържениците на "Левски", които си имат друга икона, и затова казвам, че Ицо беше най-великият от тези, които аз съм гледал. Гледал съм наживо всичките му мачове в периода 1985-1990 г. Вкъщи имах на стената негов плакат в реални размери, имитирах прическата му, сгодих се на същата дата, на която е роден :D . Младост, глупост, какво да се прави, вече нямам кумири...
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

bicho1976 написа:
      SHB написа:
      колега Оги,само ме провокираш да продължа с доказателствата-
      Ти си бил голям фен на ЦСКА,щом посещаваш сайта дори на привържениците.
      Бъркаш нещо...голф не съм имал никога

Коментар

snake написа:
        Lane Staley написа:
        Честит му рожден ден. Беше велик футболист.
        Не искам да влизам в полемики с привържениците на "Левски", които си имат друга икона, и затова казвам, че Ицо беше най-великият от тези, които аз съм гледал. Гледал съм наживо всичките му мачове в периода 1985-1990 г. Вкъщи имах на стената негов плакат в реални размери, имитирах прическата му, сгодих се на същата дата, на която е роден :D . Младост, глупост, какво да се прави, вече нямам кумири...
        Имах събрани всички статии за него от Старт, Спорт, М Мач и разни други вестници в периода 1990-1994. Като ученик играех централен нападател и се възхищавах от него. Като човек не ми допада ( това е меко казано ), но като футболист стигна до върха. И то два пъти. Заслужаваше златната топка и през ’92ра, но оставна втори.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Незнам за ко спорите тука, хвърлих едно око, ама не ми се четеше цялата тема. Харесвам италианския футбол по принцип, едно време и Еврофутбол пусках дори ( та ме гледаха в пунктовете малко странно), но трудно можеш да ме вържеш да гледам мач пред телевизора. Умрем на гледам мачове на живо, ама и това не съм правила отдавна...
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

И са ко стана, некъв Х с Швейцария ....

Коментар

Е то контрола, не се коси.Обаче Бербатов и Попов може да заформят добър тандем. Ила хляб в Ивелинчо, а и на Бербатов май му допада да играе с него.

Коментар

Lane Staley написа:
                Е то контрола, не се коси.Обаче Бербатов и Попов може да заформят добър тандем. Ила хляб в Ивелинчо, а и на Бербатов май му допада да играе с него.
                Е как очаквах да покажем игра за чудо и приказ, най-накрая да понамачкаме некой.Иначе съм довелен, види се че Мъри е заложил типичния си стил...Само Живко за какво го е пратил от лево, ептем да му докаже, че не е футболист ли?Бе докато го нема оная врачанска гад нема да се оправиме ...

Коментар

LiGuru написа:
                  най-накрая да понамачкаме некой.
                  Абе аз отивам към леглото да понамачкам малко , щот ако чакам те да мачкат ...И те ще мачкат де, ама не швейцарците на терена, ами швейцарките...А, да, единственото мачкано нещо на терена днес беше самочуствието на Живко, че може да играе футбол. Ама то сякаш е от желе, защото не знам някога да е показвал противното, а все още постоянства.

Коментар

Важното е,че нямаше цесекари в отбора

Коментар

За това целия отбор беше на такова дередже - на пейката - мъри и наско, на вратата жоро вратарчето, защитата разни дето живеят седма младост.... сигурно организатор на цялата работа е бай ганьо.

Коментар

ogi28b написа:
                        За това целия отбор беше на такова дередже - на пейката - мъри и наско, на вратата жоро вратарчето, защитата разни дето живеят седма младост.... сигурно организатор на цялата работа е бай ганьо.
                        Aма поне направиха равен.Докато като се изживяват червените "легенди" на поста,като Пламен Марков и Стойчо Младенов ,ни бият я с 5:0(Швеция),чя с 6:0(Чехия),ч с 6:1 (Сърбия). Мъри за 2 мача беше треньор след стоичков ,и двата ги спечели. Факти...и нищо друго.

Коментар

Мачът беше много интересен и по тази причина заспах още първото полувреме. Този Топчо откъде и за чий го изкопаха, има вид на затворник с новата си прическа . Мъри сам го изгони като възрастен и ненужен в Левски, сега го вика в национала, малко странно ми се вижда това. Бербатов гледаше лошо, имам чувството, че няма да мелят много успешно с Мъри и Сираков. А Владо Манчев в студиото говореше едно такова тъжно и приспивно, все едно ще се разплаче всеки момент, сигурно неговите приказки ме приспаха.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

SHB написа:
                            Мъри за 2 мача беше треньор след стоичков ,и двата ги спечели. Факти...и нищо друго.
                            Срещу кой бяха, че не си спомням? Сигурно е бил някой световноизвестен отбор, с богати футболни традиции. В тези мачове и аз да бях треньор, пак щяхме да ги спечелим

Коментар

ogi28b написа:
                              SHB написа:
                              Мъри за 2 мача беше треньор след стоичков ,и двата ги спечели. Факти...и нищо друго.
                              Срещу кой бяха, че не си спомням? Сигурно е бил някой световноизвестен отбор, с богати футболни традиции. В тези мачове и аз да бях треньор, пак щяхме да ги спечелим
                              знаеш ли какви хубави беларускинки има а
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

ogi28b написа:
                                SHB написа:
                                Чудесно-за да бъда по-убедителен.:Швейцария се е класирала на последните три големи футболни форума. Мъри направи равен.България с червените треньори и играчи не само че ги пропусна ами загуби и катастрофално от Сърбия,която нещо също не я виждаме много много на световната сцена. Да бяхме падали от Бразилия и Англия да го кажеш това което написа,обаче нас ни издъниха Чехи и Сърби. Така че равен с/у швейцарците си е много добре. Победа с/у Беларус също не е зле на фона примерно на равния мач 1:1 с/у Ислндия,която с огромното си население от 350 000(колкото варна) и също така колосален брой играчи и отбори.Този мач беше докато Стойчо водеше.И да го въртиш и да го сучеш Мъри е успешен,а червените легенди радват публиката-един път сръбската друг път чешката...

Коментар

Working...
                                X