Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво ! Един. А на тези снимки - или съм бог на фотошоп, или снимките са истински.А вие ако искате бъдете с тях....

Коментар

Това, че Левски е "отбора на народа" е измислица и мит. Левски е отборът на хейтърите, отборът на анти-ЦСКА. Левски не може да се похвали дори по една единствена точка, ако тя не е свързана с ЦСКА. Надпис "Аз мразя ЦСКА" на тениската е синдром на безподобна комплексарщина. Но не се притеснявайте, и занапред ще имаме успехи, заради които ще МРАЗИТЕ.
      Прикачени файлове
      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Ogi .лекинко съм си написал домашното-http://vbox7.com/play:27b2c984

Коментар

Колега, знаеш че има и недоразумения. Сега тука на едната снимка - горната, човека в червения екип (с малко фантазия) просто е бил на море цял месец. И аз имам една снимка на която манго е с фанелка White Power и OI, ама ... нали.. На долната снимка - това очевидно е някакъв мач далеч от София, и всичко на всичко има 4-5 цигани, единия с шал на цска. Сега да ти кажа как стоят нещата: обадих му се на тоя мангал да го питам, и той каза "хАбе бате, аз съм от левски, ама пребихме едни деца и им зехме сичкото шалове, за тва съм чарвен шал! иначе съм си от левскито"

Коментар

колега Оги,само ме провокираш да продължа с доказателствата-

Коментар

Ей го е бай мангау с фанелка SKINHEADS и WHITE POWER.
              Прикачени файлове

Коментар

По нищо не личи да е от Левски.На фланелката е по-скоро флага на Аржентина с келтски кръст върху. Горната снимка показва турци да празнуват победа на цецка.

Коментар

Не казвам че е от левски, просто има недоразумения - циганин с фанелка на скинхедс, турци от цска, и други такива измислени. Ама друго си е манго да си чучне на герена, и да си качи чистите крака по седалките

Коментар

Спора ви е безмислен, най-много цигани има на Лаута :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

SHB написа:
                      ogi28b написа:
                      Докато тея , чорбата дето им викате, са много зле, в тяхната агитка само българи има, а ако влезе някой циганин на мач, бива изгонен от стадиона..
                      Айде бе-я само да си спомним турчина от Бир брадър 1 Алиджан Алиев. Дето се кълнеше в цска в национален ефир.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ахархистите са цесекари-http://a-bg.net/forum/index.php?topic=2283.0

Коментар

Днес празнува рожден ден най-успелият български футболист Христо Стоичков ! Нека си спомним за незабравимите му мачове от лудото американско лято на 94-та, а и за някои други незабравими моменти от кариерата му . Честито, Ицо ! Завинаги номер 1 в червените сърца !
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Честит му рожден ден. Беше велик футболист. В най-големия форум на Ман Юнайтед, в една скорошна тема за най-добрите футболисти за последните 25 години Ицо присъства в около 50% от списъците.Пожелавам да е жив и здрав и ... да е спокоен, когато Бербатов вземе Златната топка и стъпо поне на неговото стъпало.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

...

Само Пирин :Pи ЧРД на Ицо

Коментар

SHB написа:
                                колега Оги,само ме провокираш да продължа с доказателствата-
                                Ти си бил голям фен на ЦСКА,щом посещаваш сайта дори на привържениците.
                                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Working...
                                X