Браво ! Един. А на тези снимки - или съм бог на фотошоп, или снимките са истински.А вие ако искате бъдете с тях....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това, че Левски е "отбора на народа" е измислица и мит. Левски е отборът на хейтърите, отборът на анти-ЦСКА. Левски не може да се похвали дори по една единствена точка, ако тя не е свързана с ЦСКА. Надпис "Аз мразя ЦСКА" на тениската е синдром на безподобна комплексарщина. Но не се притеснявайте, и занапред ще имаме успехи, заради които ще МРАЗИТЕ.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Колега, знаеш че има и недоразумения. Сега тука на едната снимка - горната, човека в червения екип (с малко фантазия) просто е бил на море цял месец. И аз имам една снимка на която манго е с фанелка White Power и OI, ама ... нали.. На долната снимка - това очевидно е някакъв мач далеч от София, и всичко на всичко има 4-5 цигани, единия с шал на цска. Сега да ти кажа как стоят нещата: обадих му се на тоя мангал да го питам, и той каза "хАбе бате, аз съм от левски, ама пребихме едни деца и им зехме сичкото шалове, за тва съм чарвен шал! иначе съм си от левскито"
Коментар
-
SHB написа:ogi28b написа:Докато тея , чорбата дето им викате, са много зле, в тяхната агитка само българи има, а ако влезе някой циганин на мач, бива изгонен от стадиона..VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Днес празнува рожден ден най-успелият български футболист Христо Стоичков ! Нека си спомним за незабравимите му мачове от лудото американско лято на 94-та, а и за някои други незабравими моменти от кариерата му . Честито, Ицо ! Завинаги номер 1 в червените сърца !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Честит му рожден ден. Беше велик футболист. В най-големия форум на Ман Юнайтед, в една скорошна тема за най-добрите футболисти за последните 25 години Ицо присъства в около 50% от списъците.Пожелавам да е жив и здрав и ... да е спокоен, когато Бербатов вземе Златната топка и стъпо поне на неговото стъпало.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Mupo_87
Реклама
Collapse
Коментар