Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе то е ясно кой ще е шампион тази година,ЦСКА разбира се .

Коментар

[quote="nai7"]Абе то е ясно кой ще е шампион тази година,ЦСКА разбира се .[/Уф, дано! Ама нещо много капацитети пак се наместиха, дето не им е мястото...Името ЦСКА много май не ги вълнува, и честно, малко ме съмнява момчетата от отбора да издържат психически, че и да станат шампиони
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ще станат колега,направиха добра селекция а и във младите футболисти е бъдещето дори и да не станат важно е да се види че са на прав път.Сега чета за тях във Уикипедия и там пише :ЦСКА е най-успешния Български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ,1 полуфинал за КНК и 4 четвъртфинала за КЕШ:Не напразно казват че най-големите европейски победи на УеФски са когато бият ЦСКА.

Коментар

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Хм, или съм кьорав, или имам толкова много очи, че виждам неща, които не съществуват. Не виждам как ЦСКА ще стане шампион тази година. Няма организация!!! А шампион в България се става с организация. Ив. Дражев??? Пази, Боже! Напоследък в ЦСКА всеки шеф е по-добър... от следващия.
            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Така е ама нещата ще се оправят,на прав път са.

Коментар

_Arsenal_ БГ. фудбол за мен няма и няма д аима скоро време докато не спре корупцията преди да по4не 6ампионата же4е се знае кои 6ет спе4елил Купата......
                _Fiat_CUPE_gr_

Коментар

ЧРД и 50-годишен юбилей на Георги Димитров-Джеки - сърцатият капитан на ЦСКА и националния отбор, един от големите мъжкари в родния футбол ! На снимката отдясно-наляво са Джеки, Боби (без перука :D ), Ники Илиев, Петър Петров, желязната защита на един от най-силните национални отбори, които сме имали.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Май само аз останах да си пиша тук, но няма нищо, както казва селянинът с жигулата Марче от рекламата :D . Странна ми се вижда трансферната политика не само на нашите отбори (при тях е повече от странна, тя си е мафиотска), а и на истинските грандове. Пресен пример - вратаря на Славия, Марио Кирев. Уж Ювентус го купиха, веднага го пращат в Цюрих, а се обзалагам, че "новият Буфон" още наесен ще акостира обратно под наем в нашето първенство.Преди година Ники Михайлов уж го купиха Ливърпул, веднага го шитнаха в Твенте, където е резерва в дублиращия отбор .А Валери Божинов как не го разбраха големите спецове, че няма хляб в него ? Неговото амплоа е съвсем друго, той трябва да се пробва в поп-фолка .
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                      Май само аз останах да си пиша тук,[...].
                      Това е защото фенове на цска има останали само в "червената книга"

Коментар

SHB написа:
                        snake написа:
                        Май само аз останах да си пиша тук,[...].
                        Това е защото фенове на цска има останали само в "червената книга"
                        А пък тези на левски ги е срам да се показват след резилите срещу Тампере, БАТЕ и Жилина
                        N.Y. State of Mind

Коментар

Eх,чудя се как има хора,които не разбраха,че отбора на народа се казва ЛЕВСКИ :D Уикипедиа е сайт в който всеки може да пише каквото си пожелае и информацията там не е на 100% достоверна!Факт е,че Гошо Петков е обявен за вратар номер 1 в Европа :D Факт е,че премазахме в контрола сръбският ЦСКА :D Сега идва ред и на нашият ЦСКА,но там по-убедително премазване
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                            Eх,чудя се как има хора,които не разбраха,че отбора на народа се казва ЛЕВСКИ :D Уикипедиа е сайт в който всеки може да пише каквото си пожелае и информацията там не е на 100% достоверна!Факт е,че Гошо Петков е обявен за вратар номер 1 в Европа :D Факт е,че премазахме в контрола сръбският ЦСКА :D Сега идва ред и на нашият ЦСКА,но там по-убедително премазване
                            То.... игралците на Левски са само за месна консумация . Вчужбина са само за пълнеж на резервната скамейка... Пример Гонзо- РЕН
                            Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                            ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

dudulia написа:
                              Я дай линкове!??! Да не е имало конкурс за травестити? М/у другото - специално в България, левски е отборът на всички народи: от левски има българи, цигани (99% от циганите са от левски), евреи, турци, негрите в софия дори са от левски, виетнамци... Така че напълно подкрепям - левски е отборът на народите. Докато тея , чорбата дето им викате, са много зле, в тяхната агитка само българи има, а ако влезе някой циганин на мач, бива изгонен от стадиона..

Коментар

ogi28b написа:
                                Докато тея , чорбата дето им викате, са много зле, в тяхната агитка само българи има, а ако влезе някой циганин на мач, бива изгонен от стадиона..
                                Айде бе-я само да си спомним турчина от Бир брадър 1 Алиджан Алиев. Дето се кълнеше в цска в национален ефир.

Коментар

Working...
                                X