Абе то е ясно кой ще е шампион тази година,ЦСКА разбира се .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
[quote="nai7"]Абе то е ясно кой ще е шампион тази година,ЦСКА разбира се .[/Уф, дано! Ама нещо много капацитети пак се наместиха, дето не им е мястото...Името ЦСКА много май не ги вълнува, и честно, малко ме съмнява момчетата от отбора да издържат психически, че и да станат шампиониAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Ще станат колега,направиха добра селекция а и във младите футболисти е бъдещето дори и да не станат важно е да се види че са на прав път.Сега чета за тях във Уикипедия и там пише :ЦСКА е най-успешния Български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ,1 полуфинал за КНК и 4 четвъртфинала за КЕШ:Не напразно казват че най-големите европейски победи на УеФски са когато бият ЦСКА.
Коментар
-
Хм, или съм кьорав, или имам толкова много очи, че виждам неща, които не съществуват. Не виждам как ЦСКА ще стане шампион тази година. Няма организация!!! А шампион в България се става с организация. Ив. Дражев??? Пази, Боже! Напоследък в ЦСКА всеки шеф е по-добър... от следващия.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
ЧРД и 50-годишен юбилей на Георги Димитров-Джеки - сърцатият капитан на ЦСКА и националния отбор, един от големите мъжкари в родния футбол ! На снимката отдясно-наляво са Джеки, Боби (без перука :D ), Ники Илиев, Петър Петров, желязната защита на един от най-силните национални отбори, които сме имали.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Май само аз останах да си пиша тук, но няма нищо, както казва селянинът с жигулата Марче от рекламата :D . Странна ми се вижда трансферната политика не само на нашите отбори (при тях е повече от странна, тя си е мафиотска), а и на истинските грандове. Пресен пример - вратаря на Славия, Марио Кирев. Уж Ювентус го купиха, веднага го пращат в Цюрих, а се обзалагам, че "новият Буфон" още наесен ще акостира обратно под наем в нашето първенство.Преди година Ники Михайлов уж го купиха Ливърпул, веднага го шитнаха в Твенте, където е резерва в дублиращия отбор .А Валери Божинов как не го разбраха големите спецове, че няма хляб в него ? Неговото амплоа е съвсем друго, той трябва да се пробва в поп-фолка .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Eх,чудя се как има хора,които не разбраха,че отбора на народа се казва ЛЕВСКИ :D Уикипедиа е сайт в който всеки може да пише каквото си пожелае и информацията там не е на 100% достоверна!Факт е,че Гошо Петков е обявен за вратар номер 1 в Европа :D Факт е,че премазахме в контрола сръбският ЦСКА :D Сега идва ред и на нашият ЦСКА,но там по-убедително премазванеBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Eх,чудя се как има хора,които не разбраха,че отбора на народа се казва ЛЕВСКИ :D Уикипедиа е сайт в който всеки може да пише каквото си пожелае и информацията там не е на 100% достоверна!Факт е,че Гошо Петков е обявен за вратар номер 1 в Европа :D Факт е,че премазахме в контрола сръбският ЦСКА :D Сега идва ред и на нашият ЦСКА,но там по-убедително премазванеМерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
dudulia написа:Eх,чудя се как има хора,които не разбраха,че отбора на народа се казва ЛЕВСКИ :D Уикипедиа е сайт в който всеки може да пише каквото си пожелае и информацията там не е на 100% достоверна!Факт е,че Гошо Петков е обявен за вратар номер 1 в Европа :D Факт е,че премазахме в контрола сръбският ЦСКА :D Сега идва ред и на нашият ЦСКА,но там по-убедително премазване
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар