братята сърби ни разковаха кочината.... първото полувреме с по-голямо съсредоточение от тяхна страна щеше да е 7 на 1...тоя Живко Миланов.... не е лесно да си зет на Боби Михайлов...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
... баси отбора! Аз поне съм доказатество на мъдростта- "и да паднем, и да бием - пак ше се напием!" 60-та минута... 6 гола... ей на това викам аз успеваемост! Статистически погледнато... на всеки 10 минути се пада по 1 гол... Значи, все пак трябва да се радваме, че не падаме с 60 на 0 до тоя момент... Убеден съм, че "Черно Море" щеше да падне с по-малка разлика...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Вчера на мача ЦСКА-Литекс страхотно впечатление ми направи Филипе Да Коща. Такъв техничар в нашето първенство не съм виждал от години. Откъде го изкара Пената този и защо го е крил до сега ? Може би унгареца Кабат в Левски беше последния, който правеше всичко с топката.Хм, гледам в нета, има доста години в Бенфика, Лийдс ?!, но и перманентно е бил контузен в последно време...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Вчера на мача ЦСКА-Литекс страхотно впечатление ми направи Филипе Да Коща. Такъв техничар в нашето първенство не съм виждал от години. Откъде го изкара Пената този и защо го е крил до сега ? Може би унгареца Кабат в Левски беше последния, който правеше всичко с топката.Хм, гледам в нета, има доста години в Бенфика, Лийдс ?!, но и перманентно е бил контузен в последно време...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Днес "Черно Море" ступа "Славия" насред София!Сега сме на 5-то място... на точка след "Сливен" и на 2 от "Литекс". Мисля си, че тая година ще завършим в тройката! Предвид, че есенния полусезон беше по трудния... на всички важни мачове бяхме все гости... и на Левски и на ЦСКА и на Литекс и на Славия... абе по трудното мина - сега ще чакаме да видим на пролет кой ще ни киха кинтите.., че да лягаме!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:сега ще чакаме да видим на пролет кой ще ни киха кинтите.., че да лягаме!
Коментар
-
а това що не се коментира http://www.dnes.bg/article.php?id=61699Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:"Титан" и ЦСКА!!! Тука нещо МИРИШЕ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
Ами честито на лефскарите, че се докопаха за 1 точка преднина по време на зимните празници... Сега доволно футболярите им ще връткат дупета в БИАД... Ръководството през зимата няма да спи - ще се опита да уреди пролетните срещи от сега...После знаем какво следва - Тампере, Жилина, БАТЕ... Ще покажем на света жалкият ни футбол до какви катастрофални провали може да доведе грандовете...Вчера загледах фрагменти от мача. Очудих се, че в България има все още мазохисти и олигофрени, ходещи по футболните ни мачове...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар