Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

братята сърби ни разковаха кочината.... първото полувреме с по-голямо съсредоточение от тяхна страна щеше да е 7 на 1...тоя Живко Миланов.... не е лесно да си зет на Боби Михайлов...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

аааааааайде 5 на 1 официално + 2 греди и две изтървани дузпи от сърбите...Гошо вратарчето тази вечер няма да може да спи...

Коментар

... баси отбора! Аз поне съм доказатество на мъдростта- "и да паднем, и да бием - пак ше се напием!" 60-та минута... 6 гола... ей на това викам аз успеваемост! Статистически погледнато... на всеки 10 минути се пада по 1 гол... Значи, все пак трябва да се радваме, че не падаме с 60 на 0 до тоя момент... Убеден съм, че "Черно Море" щеше да падне с по-малка разлика...
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Вчера на мача ЦСКА-Литекс страхотно впечатление ми направи Филипе Да Коща. Такъв техничар в нашето първенство не съм виждал от години. Откъде го изкара Пената този и защо го е крил до сега ? Може би унгареца Кабат в Левски беше последния, който правеше всичко с топката.Хм, гледам в нета, има доста години в Бенфика, Лийдс ?!, но и перманентно е бил контузен в последно време...
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            Вчера на мача ЦСКА-Литекс страхотно впечатление ми направи Филипе Да Коща. Такъв техничар в нашето първенство не съм виждал от години. Откъде го изкара Пената този и защо го е крил до сега ? Може би унгареца Кабат в Левски беше последния, който правеше всичко с топката.Хм, гледам в нета, има доста години в Бенфика, Лийдс ?!, но и перманентно е бил контузен в последно време...
            еми сега като го запукат на гостуванията в провицията и ... ако не се контузи ,ще е първият продаден
            фиатче Браво 2.0

Коментар

Днес "Черно Море" ступа "Славия" насред София!Сега сме на 5-то място... на точка след "Сливен" и на 2 от "Литекс". Мисля си, че тая година ще завършим в тройката! Предвид, че есенния полусезон беше по трудния... на всички важни мачове бяхме все гости... и на Левски и на ЦСКА и на Литекс и на Славия... абе по трудното мина - сега ще чакаме да видим на пролет кой ще ни киха кинтите.., че да лягаме!
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

незнам ама мисля че феновете на автомобили не са големи фенове на футбола
                Fiat, Lancia, Alfa Romeo - Testdrive.bg

Коментар

combi написа:
                  незнам ама мисля че феновете на автомобили не са големи фенове на футбола
                  Хич не си прав . Доста футболни теми са завършвали в коша заради разгорещените спорове, нерядко "аргументирани" и с цветисти обиди .

Коментар

nikki_sixx написа:
                    сега ще чакаме да видим на пролет кой ще ни киха кинтите.., че да лягаме!
                    Ей това винаги ме очудвало защо се шири, като мнение. Знаеш ли к’ъв кеф е да играеш за да не вкараш. В един момент ставаш видимо нервен и кресваш "а бе кво ги пазим тия я бе, я бой" и гледаш десет малки котета от враго с влажни погледи готови на свирка ... за какво лягане говориме. Цял мач луд ги правиш....

Коментар

а това що не се коментира http://www.dnes.bg/article.php?id=61699

Коментар

"Титан" и ЦСКА!!! Тука нещо МИРИШЕ...
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                          "Титан" и ЦСКА!!! Тука нещо МИРИШЕ...
                          Не просто Титан ще рециклират боклука Малко скъпо ще им излезне обаче ...
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ами честито на лефскарите, че се докопаха за 1 точка преднина по време на зимните празници... Сега доволно футболярите им ще връткат дупета в БИАД... Ръководството през зимата няма да спи - ще се опита да уреди пролетните срещи от сега...После знаем какво следва - Тампере, Жилина, БАТЕ... Ще покажем на света жалкият ни футбол до какви катастрофални провали може да доведе грандовете...Вчера загледах фрагменти от мача. Очудих се, че в България има все още мазохисти и олигофрени, ходещи по футболните ни мачове...

Коментар

Humppa написа:
                              Ами честито на лефскарите, че се докопаха за 1 точка преднина по време на зимните празници...
                              Нека не подценяваме успеха им. Заслужено си спечелиха полпозишън преди поредните калъфки .

Коментар

Нека обаче не го и надценяваме, щото вашите хора сами загубиха 6 точки в последните четири кръга. С този "треньор" - толкова си можем.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X