Като изключим това, че левски го отнесе, можеше да е цска, литекс, черно море... но ако човек гледа безпристрастно - родиха се някои много свежи лафове и народен хумор по тези въпроси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да не пускам нова тема, ама просто искам да кажа, че много се кефя на победата на Ювентус над умрелия балет! Не че са ми любимия отбор, ама всеки фиатаджия, който се интерсеува и от футбол, трябва поне малко да стиска палци за Юве. Никой не коментира шампионската лига, занимавате се само с наште трагикомици :D Мисля, че не заслужават такова внимание! Forza Italia :D
Коментар
-
nai7 написа:Големия европейски отбор УеФски не може да бие Черноморец,това ли е отбора който е най-добрия във България? това е въпрос към един колега дето много мисли на глас.
Коментар
-
nai7 написа:Във такъв момент се казва шанс,те винаги са ни затруднявали.
Коментар
-
Не се кося даже от теб разбрах за Х със моряците,все ми е тая кой ще е шампион тази година вие,ние,няма значение то се вижда като играем навън за какво става въпрос.Когато сме поне малко на нивото на средните отбори във европа тогава ще започна да ги гледам,до тогава единственото което правя е да влизам във livescore.com за да гледам резултатите.
Коментар
-
Преди малко се прибирам от разходка с бебето и от немай къде попадам на мача Спартак Варна - Левски. Леле-е-е, голяма мъка! Все повече не мога да разбера за какво спорим ние тука? Равнището на нашето първенство е толкова ниско, че за да се спестят мъките на феновете, а най-вече на футболистите, по-добре направо да го закрият. А и все повече тази тема изпада от раздела Общи приказки и ми се струва, че трябва да направим нов раздел - Празни приказки, то такова качество на играта просто няма какво да се коментира. Леле-леле, ужас-ужас! Надеждата за днес ми е довечера Милан нещо да направят...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Buch написа:yonkok написа:Аз също се радвам, но въобще не ми харесва италианския футбол. Но този Дел Пиеро е гений!Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар