Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като изключим това, че левски го отнесе, можеше да е цска, литекс, черно море... но ако човек гледа безпристрастно - родиха се някои много свежи лафове и народен хумор по тези въпроси.

Коментар

Да не пускам нова тема, ама просто искам да кажа, че много се кефя на победата на Ювентус над умрелия балет! Не че са ми любимия отбор, ама всеки фиатаджия, който се интерсеува и от футбол, трябва поне малко да стиска палци за Юве. Никой не коментира шампионската лига, занимавате се само с наште трагикомици :D Мисля, че не заслужават такова внимание! Forza Italia :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Естествено, и аз много им се радвам. При всеки триумф на италианския над испанския футбол съм особено щастлив, а тази година, при липсата на любимия ми Милан, една такава победа не е за подценяване.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз също се радвам, но въобще не ми харесва италианския футбол. Но този Дел Пиеро е гений!
          Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
            Аз също се радвам, но въобще не ми харесва италианския футбол. Но този Дел Пиеро е гений!
            .......нищо че не е плешив.......

Коментар

nai7 написа:
              Големия европейски отбор УеФски не може да бие Черноморец,това ли е отбора който е най-добрия във България? това е въпрос към един колега дето много мисли на глас.
              :D A бе к’ви са тия Черно море? Тоя Беконов голем лъв! Електричката луд симулант за връзване! Янчев пак не го изгониха!Следва Локо СФ, Литекс... дупе да ви е яко!

Коментар

Във такъв момент се казва шанс,те винаги са ни затруднявали.

Коментар

И аз казвам - форца Милан, Форца Италия, като един истински тифозо! Но се радвам и на победите и на другите италиански грандове!

Коментар

nai7 написа:
                    Във такъв момент се казва шанс,те винаги са ни затруднявали.
                    Бе те и Локото ни беха абонати, пък и вие, ама на малшанс.... Ко да се прави един път да се падне кофти съдия па вземат та ни ударят....Слабацииии сте и вие и ние сме зле и Локото са за кашмер и всичко е зле, ама по бетер от ЦСКА-то нема :D Как нема некой да ви раздаде преди мача от ония шапки с помпоните, като на шутовете и да стане пълен цирка...

Коментар

Пак започваш но да знаеш че по големи смешници от вас нема,отбора на народа само незнам на кой народ.Как е от 0-2 до 2-2 със тези колоси на българския футбол Черноморец.

Коментар

nai7 написа:
                        Пак започваш но да знаеш че по големи смешници от вас нема,отбора на народа само незнам на кой народ.Как е от 0-2 до 2-2 със тези колоси на българския футбол Черноморец.
                        Айде айде, некой абонати знаят какво е 0:2 ---> 3:2 (освен германците) та ти за един X косиш.....

Коментар

Не се кося даже от теб разбрах за Х със моряците,все ми е тая кой ще е шампион тази година вие,ние,няма значение то се вижда като играем навън за какво става въпрос.Когато сме поне малко на нивото на средните отбори във европа тогава ще започна да ги гледам,до тогава единственото което правя е да влизам във livescore.com за да гледам резултатите.

Коментар

Преди малко се прибирам от разходка с бебето и от немай къде попадам на мача Спартак Варна - Левски. Леле-е-е, голяма мъка! Все повече не мога да разбера за какво спорим ние тука? Равнището на нашето първенство е толкова ниско, че за да се спестят мъките на феновете, а най-вече на футболистите, по-добре направо да го закрият. А и все повече тази тема изпада от раздела Общи приказки и ми се струва, че трябва да направим нов раздел - Празни приказки, то такова качество на играта просто няма какво да се коментира. Леле-леле, ужас-ужас! Надеждата за днес ми е довечера Милан нещо да направят...
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Надеждата за днес ми е довечера Милан нещо да направят...
                              и Милан изтормозиха топката...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Buch написа:
                                yonkok написа:
                                .......нищо че не е плешив.......
                                хихихихих....и освен това не е млад като Давид Силва или черен като Самуле Ето Го.....хихихихи
                                Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Working...
                                X