Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    И на мен звездите ми го говорят - 2:0, първи гол бербатов от 31 до 45 минута, корнери от 1 до 9, под 2.5 гола в мача, първи център за България, без дузпа в мача, първи ъглов удар за българия, първи ъглов удар през второто полувреме за българия, първо полувреме двойка, мача - двойка... какво още да пробвам да позная?
    Леле, леле.... аз така ако залагам, ше фалирам след 2 седмици! Само не знам корнерите колко са?

Коментар

12 :D
      фиатче Браво 2.0

Коментар

delpiero_fan написа:
        стига с тоя бербатов...неможе да е главният виновник всеки път...това е 1 ,даже единственият ни нападател...във вс 1 мач...вижте останалите 10 ...те немогат да му осигурят топката,за да покаже защо е играч на МЮ ...фен съм му ,реалист обаче , критикувам го като заслужава,но сега ОТБОРА е БОМ БОК ...не само бербо...
        Е аз понеже съм реалист като теб, не мога да му бъда фен.Замисли се ние с колко централни нападетели играхме в тоя (а и по принцип) мач и после ми отговори къде се сваля топката овладяна пред палантерията от Бербатов. После си задай въпроса защо Бербо се луташе я в халфовата линия я в ляво и ако прием, че е за да отвори пространство на крилата и халфовете защо бягаше в ляво където неутрализира и Мартин Петров... После ми развии теорията на комбинацията защото всеки пас на Стенли беше от подъл по-подъл. Също така виж колко комбинации минаха през Чавдар, който се държеше плътно в центъра и как всичко прелиташе над него.Просто дори не искам да напиша какво е положението в тоя отбор, но според мен следващия лагер трябва да се направи на три групи, в първата "звездите", във втората "А група и аутсайдерите", в последната треньорското ръководство.

Коментар

Няма какво да се залъгваме БЕрбо след жоро вратаря са двамата ни най-добри футболисти .А не знам защо всички си въобразяваме и мислим ,че България е някаква световна футболна сила Никога не е била . Нивото на отбора ,като цяло барабар с треньорите и цялото БФС ,са на едно ниво с Македония,Грузия ,Черна Гора,Албания и прочие ...Щом ще сме реалисти нека си кажем истината в очите Вчерашният мач беше от тия дето гледаш гледаш и си закриваш очите с ръце ...не от напрежение ,че е финал примерно ,ами от СРАМ . Цялото представяне досега на тоя отбор а и на отборчетата ни в евротурнирите си е срамно ,изключвам Черно море които наскочиха себе си и донякъде Литекс .
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Няма какво да се залъгваме БЕрбо след жоро вратаря са двамата ни най-добри футболисти . А не знам защо всички си въобразяваме и мислим ,че България е някаква световна футболна сила Никога не е била . Нивото на отбора ,като цяло барабар с треньорите и цялото БФС ,са на едно ниво с Македония,Грузия ,Черна Гора,Албания и прочие ... Щом ще сме реалисти нека си кажем истината в очите Вчерашният мач беше от тия дето гледаш гледаш и си закриваш очите с ръце ... не от напрежение ,че е финал примерно ,ами от СРАМ . Цялото представяне досега на тоя отбор а и на отборчетата ни в евротурнирите си е срамно ,изключвам Черно море които наскочиха себе си и донякъде Литекс .
            тъй тъй...и Грузия поне имат на клубно ниво европейска купа...не като нашия стар евробоец - ЦСКА - полуфинали и да се бият в гърдите и като настоящия евробоец - разбирай Левски, дето влезе в групите на ШЛ и който не го фана той не го уби от бой...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

абе в цЕла футболна европа май смао ние сме печелили купа някаква. гърци, турци, румънци, грузинци, всички си имат по нещо, а ние имаме кво - 2 полуфиала, 7 четвъртфинала, 378542186439 осминафинала и 36429834619208235683964891 отпадания от палячовски отбори

Коментар

Че бяхме зле, това е факт. Има го и другия момент - играеш, колкото ти позволят. Грузинците не са никак слаби, изобщо групата е напълно равностойна. Мач с мач не си приличат, така че не е дошъл края на света и все още имаме шанс да се класираме.Ще повторя, че имахме късмет, че Иванков е контузен, иначе падахме с разлика. Никога не съм го харесвал това дърво, а повярвайте ми - безпристрастен съм, когато става дума за националния отбор. При още малко късмет можеше и да победим, изпуснахме 100 % гол при единствената ни свястна атака.Няма какво да се лъжем, че имаме голям отбор: имаме 3-ма футболисти, които играят в големи отбори, като единия (Бербатов) се пази и няма да се учудя, ако скоро обяви край на кариерата си в националния. Останалите са в средняшки отбори, а за играещите в нашето първенство какво да кажем... И аз ще отбележа светлия лъч - Иван Иванов. Може би пък това е новия Георги Димитров или Ники Илиев. Освен че има качества, момчето е и много сериозно и нахъсано.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Абе какво можем да кажем за отбор чиито най добър играч е вратаря?Да запалят свещ че не паднаха с разлика...Шанс за световно има,но трябва да си зададем логичния въпрос а там какво?Да не стане като на последното европейско.Понякога е може би по-добре да не се класираме...Няма смисъл да плюем по бербатов-една птичка пролет не прави.Какво очаквате да фане топката от центъра да ги мине сам грузинците и давкара.Еми не става,колко паса имаше към него?Колко пъти го гледахме в защита щото се налагаше целия отбор да се връща?За Попов и Велизар нищо не казвате,те като че ли не са на терена да вкарват голове.Грузинците нали бяха заето да пазат Митко,Ивелин и велизар що не блеснаха?Нашите не играят тоателн футбол,имат някаква странна физическа подготовка дето ги държи 60 минути и после се видя как грузинците ни натикаха в нашата половина.И с 1/2 на мотивацията с която играха кавказците да бяхме,щяхме да им спукаме гьона,като единици сме по-класни.Обаче наще са мърди...Ние сме като таш"ците,ем сме в секса ,ама не съвсем.Хем се бием че сме в голямата игра,хем сме за периферията на футболна европа,не щото не ни бива чак толкова,а щото националния не означава нищо за тях.По клубните си одбори чудеса ше направят,но за 40 000 екзалтирани фена ше се напънат колкото да остискат равенство.

Коментар

Е аз понеже съм реалист като теб, не мога да му бъда фен.Замисли се ние с колко централни нападетели играхме в тоя (а и по принцип) мач и после ми отговори къде се сваля топката овладяна пред палантерията от Бербатов. После си задай въпроса защо Бербо се луташе я в халфовата линия я в ляво и ако прием, че е за да отвори пространство на крилата и халфовете защо бягаше в ляво където неутрализира и Мартин Петров... После ми развии теорията на комбинацията защото всеки пас на Стенли беше от подъл по-подъл. Също така виж колко комбинации минаха през Чавдар, който се държеше плътно в центъра и как всичко прелиташе над него.Просто дори не искам да напиша какво е положението в тоя отбор, но според мен следващия лагер трябва да се направи на три групи, в първата "звездите", във втората "А група и аутсайдерите", в последната треньорското ръководство.[/quote]именно ...ти постави поне 3-4 въпросителни относно едни или други,включвайки и Бербо..и си прав ...но ако ги поставим тези ситуациии една до друга и драснем чертата...какво става??? НЯМАМЕ ИГРА...аз го казвам супер смело...случайни 2 гола в Сръбско...това равенство с ИТА беше единствено полод на борбата(единствения +) че се борихме...играта уж не беше за тоя мач...ами в Черна Гора и Грузия какво правим ...Триъгалник с Гошо вратаря , сашо тунчев и илиев...Само да припомня...2 мача --> БГ-ХЪР и БГ-БЕЛгия ...1) ИГРА ...ОТБОР --- 2) резултатност !!!НЯмаме 3-4 паса без участието на гореспоменатите...прав е колегата 4е сме с Македония и Албания ОНЛАЙН ... Гледах ИТА-ЧЕРНА ГОРА ...ами Италианците мн се радваха след мача...герой , не вкаралия 2 Акуилани , а резервата АМЕЛИЯ ... това беше ИГРА ......за жалост такава каквато ние нямаме...преди Еврото мн добре в групата, в Португалия се видя нивото ни на голям форум , това е цялата истина , а след това и Бате Ицо направи отбора ,такъв какъвто е и сега...
                    ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

ша ма извинявате, ама не мога да не ви го покажа - вижте в един форум на един какъв му е подписа:
                      Прикачени файлове

Коментар

Това умозаключение може да го роди само дървената глава на човек без работа, чието психично състояние го определя като фен на ЦСКА, ФК Барцилона, Ливърпул и Манчестър Юнайтед едновременно.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                          Това умозаключение може да го роди само дървената глава на човек без работа, чието психично състояние го определя като фен на ЦСКА, ФК Барцилона, Ливърпул и Манчестър Юнайтед едновременно.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

Големия европейски отбор УеФски не може да бие Черноморец,това ли е отбора който е най-добрия във България? това е въпрос към един колега дето много мисли на глас.

Коментар

Гледам още ги дъвчете Левски та... малко и аз да подъвча Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Въпрос: Защо БАТЕ трябва да се прекръстят на ТАТЕОтговор: Щото е*аха майката на Левски

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X