трагедия гошо петков президент
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikki_sixx написа:SHB написа:nikki_sixx написа:Няма ли кой да застреля Петков? Стига се е мъчил.., че и нас да мъчи...
Коментар
-
Момчета......ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ Грусия неможе...а ние изобщо ....минахме ли центъра с топка в краката ..имахме ли 4 паса поред .... или триото Илиев-Тунчев-Петков са най-добрите играчи ...само там беше топката.... Нзм ,аз такава продукция никога не бях гледал ...не вярвах че по-лошо от Бате Ицо може....---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----
Коментар
-
Туй момче Ж миланов ме разплаква-какви са тея отигравания като за Б група?Той изтърва грузинеца дето излезе сам с/у вратата и в едно положение остави впечатлението,че играе с ръка,добре че съдията не мисли като менFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Мачо е равен - кой да вкара гол!?!?!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Колкото е Гошко вратарчето герой, толкова са и джигитите. Те горките само у Гошето стреляха. Ама толкова си могат. Лошото е, че ние и толкова не можем.Гледах мача заедно с един англичанин. Човека беше тактичен и само с периферното зрение виждах как се хили под мустак при поредното некадърно спиране на топката от нашите. Винаги ми е било забавно как нашите се шашкат когато противника ги пресира. Те къде са виждали нещо подобно в А група?Не става само с двама-трима футболисти. И не става с тренировки в Син Сити.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Не става само с двама-трима футболисти. И не става с тренировки в Син Сити.
Коментар
-
стига с тоя бербатов...неможе да е главният виновник всеки път...това е 1 ,даже единственият ни нападател...във вс 1 мач...вижте останалите 10 ...те немогат да му осигурят топката,за да покаже защо е играч на МЮ ...фен съм му ,реалист обаче , критикувам го като заслужава,но сега ОТБОРА е БОМ БОК ...не само бербо...---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар