Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

трагедия гошо петков президент
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

nikki_sixx написа:
      SHB написа:
      nikki_sixx написа:
      Няма ли кой да застреля Петков? Стига се е мъчил.., че и нас да мъчи...
      3 пъти ни спасява това момче...Нищо не играем,нищо!
      Тоя път ше се съглася... въпреки, че съм с с много резерви към него... за тоя мач - на два пъти ни спаси!И ако това ни е националния отбор... Бог да е с нас!
      Бог с нами...виде се че е българин по произход.Грузинците ни пратиха в абсолютен нокаут ,но остискахме 0:0Туй момче Ж миланов ме разплаква-какви са тея отигравания като за Б група?Той изтърва грузинеца дето излезе сам с/у вратата и в едно положение остави впечатлението,че играе с ръка,добре че съдията не мисли като мен.Велизар,чавдар,благой-абсолютни длъжници.Попов и Рангелов направо не са за националния ако така играят.

Коментар

Май на Вальо Илиев беше ръката. Добре, че съдията гледаше мача отдалече, та ни се размина тая дузпа....
        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Момчета......ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ Грусия неможе...а ние изобщо ....минахме ли центъра с топка в краката ..имахме ли 4 паса поред .... или триото Илиев-Тунчев-Петков са най-добрите играчи ...само там беше топката.... Нзм ,аз такава продукция никога не бях гледал ...не вярвах че по-лошо от Бате Ицо може....
          ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

ако бяха събрали един отбор от "Б" групата, по-добре щяхме да се представим си мисля

Коментар

Много приятно изненадан съм от Иван Иванов... - това момче много тича и не е съвсем безхаберно, а като прибавим факта, че това е едва втория му мач за националния... си мисля, че това е голяма бъдеща звезда.
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Туй момче Ж миланов ме разплаква-какви са тея отигравания като за Б група?Той изтърва грузинеца дето излезе сам с/у вратата и в едно положение остави впечатлението,че играе с ръка,добре че съдията не мисли като мен
                да ама кой е зет на Боби Михайлов???Пламен марков много точно го е казал след мача : "Но след какъвто и резултат мога да кажа, че така за България не се играе. Няма да ви отговоря на въпроса дали съм взел решение да продължа и това не е плод на емоции. Искам обаче да кажа, че на който не му се играе в националния отбор, да си каже, за да не го викаме повече. Имена няма да кажа, но само ако можех, още през първото полувреме щях да направя девет смени. Не мисля, че има причини в БФС и в ръководството, защото всички условия, които са необходими за нормалната подготовка, са ни осигурени"
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Мачо е равен - кой да вкара гол!?!?!?
                  По-добре да бяха пуснали целия отбор на Черно море...Иначе - нема страшно - те са професионалисти - следващият мач пак ще излязат за победа...Дотук май свършва професионализма им - до излизането за победа...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

"Кога за последно България вкара гол ? " - въпрос от учебника по история за 8-ми клас.
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Срам ме е да ги тледам тея милионели,по лошо представяне не бях виждал.Добре че вратарчето Гошко имаше ден,щото иначе най-малко тройка щяхме да отнесем.

Коментар

Колкото е Гошко вратарчето герой, толкова са и джигитите. Те горките само у Гошето стреляха. Ама толкова си могат. Лошото е, че ние и толкова не можем.Гледах мача заедно с един англичанин. Човека беше тактичен и само с периферното зрение виждах как се хили под мустак при поредното некадърно спиране на топката от нашите. Винаги ми е било забавно как нашите се шашкат когато противника ги пресира. Те къде са виждали нещо подобно в А група?Не става само с двама-трима футболисти. И не става с тренировки в Син Сити.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                          И не става с тренировки в Син Сити.
                          Абе на ядене и пиеше ще ги отнесем ама... :D
                          N.Y. State of Mind

Коментар

Те пък англичаните едни кадърници... По-скучно първенство от английското не може да се измисли. Само Италия и Испания - там е истината. В Англия само кюскане с чугунени глави и толкоз.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Lane Staley написа:
                              Не става само с двама-трима футболисти. И не става с тренировки в Син Сити.
                              Е кои са тия двама трима играчи, че аз такива не видях... Мога да поздравя само момчета от смешните отбори в Русия и тия дето поритват в Левски и ЦСКА. Само те се представиха на обичайното ниво. Щото ако иде реч за Син Сити то в Англия няма такива работи...Бербатов трябва да гледа следващите мачове от трибуните, това важи и за Чавдар, Стилян и Марто, като ще е ташак работа поне да знам защо е така. Тия големите звезди направиха от националния отбор бащиня, псуват като хамали , младите като Попов и тия дето са в А група. Пелето не веднъж е казвал, че Митенцето се е взел много на сериозно и си позволява волности. Майната му и без това не ми се ходи в Африка...

Коментар

стига с тоя бербатов...неможе да е главният виновник всеки път...това е 1 ,даже единственият ни нападател...във вс 1 мач...вижте останалите 10 ...те немогат да му осигурят топката,за да покаже защо е играч на МЮ ...фен съм му ,реалист обаче , критикувам го като заслужава,но сега ОТБОРА е БОМ БОК ...не само бербо...
                                ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

Working...
                                X