dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
-
От тези бих определил 3-ма, като наистина забележителни играчи - Ronaldo, Figo, Rui Costa. В този ред! И никога не съм харесвал играта на Португалия - само индивидуалност и търкаляне по тревата. Естествено това си е мое мнение и нямам претенции да съм футболен експерт. Само ще посоча за пример мача с Германия на европейското...
Коментар
-
dikanio написа:От тези бих определил 3-ма, като наистина забележителни играчи - Ronaldo, Figo, Rui Costa. В този ред! И никога не съм харесвал играта на Португалия - само индивидуалност и търкаляне по тревата. Естествено това си е мое мнение и нямам претенции да съм футболен експерт. Само ще посоча за пример мача с Германия на европейското...N.Y. State of Mind
Коментар
-
На португалия признавам единствено Руи Коща - голям играч беше...мечтаех си да гледам халфовата линия на Ювентус със Руи Коща, Зинедин Зидан, Патрик Виера и Павел Недвед в нея, но не стана Yellow_Flash_Colorz_PDT_21Просто това са играчи-отбори. Сега нямат наследници... Надявах се Роналдиньо да продължи тази романтика във футбола, но както и предполагах - чиста еднодневка. Само Тоти напомня за тези играчи.
Коментар
-
Ето какво си казвахме...nikki_sixx написа:Lane Staley написа:В лагера ви цари оптимизъм. :D Тук ще ви пожелая успех. Вие си бяхте за този турнир, пожелавам ви да отстраните Жилина.Защото ако отпаднете просто не ми се мисли. Дори вие не го заслужавате.Успех.nasty написа:Humppa написа:Едно може да се признае на Левски - те са Царете на жребия!!!ogi28b написа:Сега нищо не казвате за тея жилина? от къде са те? видях че имат коефициент 4.70, значи са около 2.5 пъти по-добри от БАТЕ в последните 5 сезона. Дано сте по-умерени в изказванията, особено мустакатия идол (дис бритиш хомосекшуъл броук да гейм), и тихомълком да ги ужилите преди те да ви нажилят.dikanio написа:Не знам за Левски, ама тия Жилина със сигурност изтеглиха най-лесния възможен жребий: http://levski.gol.bg/article.php?id=39563. :D :D :DSHB написа:2:0 !!! Малко остана и моряците ще ни поодсрамят пред футболния свят.nikki_sixx написа:Даааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааах ахахахахахахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааапродъл жаваме бе... сега ше чакаме утре по обяд да видим с кого ше се паднем! Дано само не са Левски или Литекс...
Коментар
-
ogi28b написа:Кво стаа, ш’ги бийм ли тъз вечер? Ако не ги опердашим поне с 2 гола разлика, по-добре да гледаме световното по тв.Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
И на мен звездите ми го говорят - 2:0, първи гол бербатов от 31 до 45 минута, корнери от 1 до 9, под 2.5 гола в мача, първи център за България, без дузпа в мача, първи ъглов удар за българия, първи ъглов удар през второто полувреме за българия, първо полувреме двойка, мача - двойка... какво още да пробвам да позная?
Коментар
-
SHB написа:nikki_sixx написа:Няма ли кой да застреля Петков? Стига се е мъчил.., че и нас да мъчи...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар