Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поредният лош ден за българския футбол. За съжаление българин "довърши" единият от двата отбора които играха до момента.

Коментар

Достойно се представиха моите.., но за съжаление допуснаха два нелепи гола... което всъщност показа, че не са дорасли още за европата, но пък поне показаха, че могат да играят. И определено са по-добри от Левски!
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Колеги, който е гледал мача, нека свали разноцветните очила, и да каже обективно - в мача Жилина - Левски, Георги Иванов колко пъти трябваше да бъде изгонен? Аз лично се сещам за влизане с бутоните напред, и 2 удара с лакът в лицето на противников играч - неща за които на мачове в Лигата няма прошка! Да не говорим за няколкото разправии със съдията. Иначе колкото и да си крива душата - изработи гола, като голям нападател! Но ако беше изгонен преди това? Какво мислите?

Коментар

ogi28b написа:
          Колеги, който е гледал мача, нека свали разноцветните очила, и да каже обективно - в мача Жилина - Левски, Георги Иванов колко пъти трябваше да бъде изгонен? Аз лично се сещам за влизане с бутоните напред, и 2 удара с лакът в лицето на противников играч - неща за които на мачове в Лигата няма прошка! Да не говорим за няколкото разправии със съдията. Иначе колкото и да си крива душата - изработи гола, като голям нападател! Но ако беше изгонен преди това? Какво мислите?
          Еииии тоя Гонзо как ви бърка в джигера, не е истина... Еми голям играч не се гони толкова лесно, а и като си има предвид каква дузпа им даде....Тоя мач не го изгониха, но следващия не се знае. Все пак на отбора не му върви играта, което се отразява на капитана..нервак е така да се каже. Ако Бербо имаше 20% от личните качества на Гонзо, България нямаше да отсъства десет години от големите форуми..биткаджията си е биткаджия...

Коментар

Аз кво питах, ти кво ми каза.... Ето да видите сега хубаво ли е такива дузпи да се дават. Като ги дават за вас - "съдията така е видял, така е свирил" , ама като е срещу вас - "ааа оооо ууууу ееее, съдията е бритиш хомосекшуъл, съдията е педерус, съдията...." Нали говорихме да се свалят сините очила? То тоя гонзо понеже е толкова голям играч, та затова и цялата му кариера е голяма - локо пд - герена - рен - герена - самсун - герена - риека - герена....Като на Бербо - пирин - цска - леверкузен - тотнъм - манчестър юнайтед. Обаче обективно погледнато - гонзо трябваше още преди почивката да си вземе душ, да охлади страстите, а тогава мачът щеше да се развие по друг начин! Дано в софия да играете малко по-добре, иначе ще се роди нов фолклор, а евроидиоти ще е умалително на това което ще представлявате, ако отпаднете от тези Целина.

Коментар

LiGuru написа:
              Ако Бербо имаше 20% от личните качества на Гонзо, България нямаше да отсъства десет години от големите форуми..биткаджията си е биткаджия...
              Предполагам имаш предвид спортната злоба, защото личните ( личностните ) качества на Гондзето хич не са за пример.Ама на вас май Бербатов нещо ви бърка...Да ти припомня ли, че Бербатов, още голобрадо хлапе, имаше решителен принос за класирането ни на европейското в Португалия? Разбери, че само с един-двама не става. Бербатов, М. Петров и донякъде Ст. Петров. - другото е пълнеж, колкото да излезем 11 на терена. Кой отбор е направил нещо значимо само с един класен футболист? Уелс на Гигс? Румъния на Хаджи?"Критичната" маса е поне 4-5 много добри и 1-2 от световна класа. Така беше и при нас 94та, така беше при Хърватска, Турция когато предизвикаха фурор. Така беше при Дания 92ра.Малките страни не могат да извадят 8-10 страхотни футболисти ( освен Португалия, но се видя че те и с 11 не постигнаха това, което можеха ). Нашият шанс е 4-5 стабилни играчи, които да дават сигурност и спокойствие на Мартин и Бербатов, да ги позахранят малко с пасове, да могат да задържат топката, да имат сили за поне 80 минути бягане. С тази А ПФГ няма как да стане. Ебаси държавата сме - винаги чакаме на един, и във футбола и в политиката, и в офиса. Ако той успее - НИЕ сме велики, ако не успее - ТОЙ е леке, мухльо. Е така не става.Иначе - поздравления към ФК Левски за добрия турнирен резултат.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

ogi28b написа:
                Аз кво питах, ти кво ми каза.... Ето да видите сега хубаво ли е такива дузпи да се дават. Като ги дават за вас - "съдията така е видял, така е свирил" , ама като е срещу вас - "ааа оооо ууууу ееее, съдията е бритиш хомосекшуъл, съдията е педерус, съдията...." Нали говорихме да се свалят сините очила? То тоя гонзо понеже е толкова голям играч, та затова и цялата му кариера е голяма - локо пд - герена - рен - герена - самсун - герена - риека - герена....Като на Бербо - пирин - цска - леверкузен - тотнъм - манчестър юнайтед. Обаче обективно погледнато - гонзо трябваше още преди почивката да си вземе душ, да охлади страстите, а тогава мачът щеше да се развие по друг начин! Дано в софия да играете малко по-добре, иначе ще се роди нов фолклор, а евроидиоти ще е умалително на това което ще представлявате, ако отпаднете от тези Целина.
                Пфу ти па какво се разпеняви.... Кой плаче тук за дузпа, така е видял така е свирил.И понеже пак ми цитираш кариерата на Бербо, ще те помоля да си направиш справка за последно кога сме били на Световно, защото мен ич не ми дреме колко гола е вкарал за великия Тотнам.И не ги сравнявай двамата, просто казах, че ако Бербо имаше борбеността на Гонзо щеше да е по-полезен за националния.

Коментар

Lane Staley написа:
                  LiGuru написа:
                  Ако Бербо имаше 20% от личните качества на Гонзо, България нямаше да отсъства десет години от големите форуми..биткаджията си е биткаджия...
                  Предполагам имаш предвид спортната злоба, защото личните ( личностните ) качества на Гондзето хич не са за пример.Ама на вас май Бербатов нещо ви бърка...Да ти припомня ли, че Бербатов, още голобрадо хлапе, имаше решителен принос за класирането ни на европейското в Португалия? Разбери, че само с един-двама не става. Бербатов, М. Петров и донякъде Ст. Петров. - другото е пълнеж, колкото да излезем 11 на терена. Кой отбор е направил нещо значимо само с един класен футболист? Уелс на Гигс? Румъния на Хаджи?"Критичната" маса е поне 4-5 много добри и 1-2 от световна класа. Така беше и при нас 94та, така беше при Хърватска, Турция когато предизвикаха фурор. Така беше при Дания 92ра.Малките страни не могат да извадят 8-10 страхотни футболисти ( освен Португалия, но се видя че те и с 11 не постигнаха това, което можеха ). Нашият шанс е 4-5 стабилни играчи, които да дават сигурност и спокойствие на Мартин и Бербатов, да ги позахранят малко с пасове, да могат да задържат топката, да имат сили за поне 80 минути бягане. С тази А ПФГ няма как да стане. Ебаси държавата сме - винаги чакаме на един, и във футбола и в политиката, и в офиса. Ако той успее - НИЕ сме велики, ако не успее - ТОЙ е леке, мухльо. Е така не става.Иначе - поздравления към ФК Левски за добрия турнирен резултат.
                  Aууу и ти писмо си ми писъл...как съм те пропуснал...Мерси за поздравленията, въпреки, че нали не е много за хвалба...но и това е нещо в тия времена.И както винаги любимата ни тема....Бербо --> Национал?Е разбира се, че една птичка пролет не прави, ама все пак говорим за мачове с отбори като Черна гора, Унгария, Малта, Албания, Румъния. Никой не иска сам да бие Холандия и подобни страшилища, а просто да си свърши работата с малките, пък за големите мачове си имаме Марто, Тунчев, Иванков, Велизар ....

Коментар

ей тоз УеФски били голям отбор бе.гордоста на България

Коментар

Много слаба игра, време е вече и Кокала да бъде изхвърлен. Аз никога и не съм вярвал, че може да ги научи на нещо. Пълна безидейност и лутане по терена.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                        Много слаба игра, време е вече и Кокала да бъде изхвърлен. Аз никога и не съм вярвал, че може да ги научи на нещо. Пълна безидейност и лутане по терена.
                        Това е най-лесно.Само че мустакатия после трябва да назначи някой по-можещ.С не плащане това няма как да стане.

Коментар

Е, ами то добри резултати се постигат с треньор. Дори и най-добрите отбори, оставени на самотек, се провалят. Справка - Милан, вече шеста или седма година са без треньор.
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                            Време е на Кокала да му се подари един разиграващ халф и да се види как тоя отбор ще почне да мачка, както само Левски може. На Левски с тия футболисти плюс един двама добри в центъра и треньор няма да му трябва. Иначе истински треньор в БГ няма как да се намери, днес единствените опции си направиха не лошо мачле, но никой от тях няма да се появи на Герена за жалост моя...Абе Мъри да взима Том и Кривия и да пристига на бял кон... аз така ги виждам нещата в мечтите си.Само дето Батков май няма да се навие...

Коментар

Борат е казал, че докато той е президент на Левски Мъри няма място в Левски. Аз пък мисля, че Борат няма място. Тоя клонинг на Бай Ганьо трябва да се изнася възможно най скоро. Диз булгериън хомосекшуал броук дъ тийм !!! (изказване в стил Борат)

Коментар

Lane Staley написа:
                                освен Португалия, но се видя че те и с 11 не постигнаха това, което можеха
                                Кои са тия 11 страхотни футболисти на Португалия? Аз съм сигурен, че и най-запалените по футбола няма да могат да изброят повече от 5 национала на тая страна, ти ги изкара Бразилия едва ли не! По въпроса за Бербатов, смятам че в Манчестър Юнайтед няма кой да го трае да се разхожда по терена и да прави "невероятни" асистенции. Като нищо през януари ще го преотстъпят на Ръшдън&Даймъндс примерно :D За да си добър футболист трябва да си талантлив, но и да си мъж. Сещате се на Бербатов и Гонзо, на кой кое му липсва.
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X