Поредният лош ден за българския футбол. За съжаление българин "довърши" единият от двата отбора които играха до момента.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги, който е гледал мача, нека свали разноцветните очила, и да каже обективно - в мача Жилина - Левски, Георги Иванов колко пъти трябваше да бъде изгонен? Аз лично се сещам за влизане с бутоните напред, и 2 удара с лакът в лицето на противников играч - неща за които на мачове в Лигата няма прошка! Да не говорим за няколкото разправии със съдията. Иначе колкото и да си крива душата - изработи гола, като голям нападател! Но ако беше изгонен преди това? Какво мислите?
Коментар
-
ogi28b написа:Колеги, който е гледал мача, нека свали разноцветните очила, и да каже обективно - в мача Жилина - Левски, Георги Иванов колко пъти трябваше да бъде изгонен? Аз лично се сещам за влизане с бутоните напред, и 2 удара с лакът в лицето на противников играч - неща за които на мачове в Лигата няма прошка! Да не говорим за няколкото разправии със съдията. Иначе колкото и да си крива душата - изработи гола, като голям нападател! Но ако беше изгонен преди това? Какво мислите?
Коментар
-
Аз кво питах, ти кво ми каза.... Ето да видите сега хубаво ли е такива дузпи да се дават. Като ги дават за вас - "съдията така е видял, така е свирил" , ама като е срещу вас - "ааа оооо ууууу ееее, съдията е бритиш хомосекшуъл, съдията е педерус, съдията...." Нали говорихме да се свалят сините очила? То тоя гонзо понеже е толкова голям играч, та затова и цялата му кариера е голяма - локо пд - герена - рен - герена - самсун - герена - риека - герена....Като на Бербо - пирин - цска - леверкузен - тотнъм - манчестър юнайтед. Обаче обективно погледнато - гонзо трябваше още преди почивката да си вземе душ, да охлади страстите, а тогава мачът щеше да се развие по друг начин! Дано в софия да играете малко по-добре, иначе ще се роди нов фолклор, а евроидиоти ще е умалително на това което ще представлявате, ако отпаднете от тези Целина.
Коментар
-
LiGuru написа:Ако Бербо имаше 20% от личните качества на Гонзо, България нямаше да отсъства десет години от големите форуми..биткаджията си е биткаджия...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ogi28b написа:Аз кво питах, ти кво ми каза.... Ето да видите сега хубаво ли е такива дузпи да се дават. Като ги дават за вас - "съдията така е видял, така е свирил" , ама като е срещу вас - "ааа оооо ууууу ееее, съдията е бритиш хомосекшуъл, съдията е педерус, съдията...." Нали говорихме да се свалят сините очила? То тоя гонзо понеже е толкова голям играч, та затова и цялата му кариера е голяма - локо пд - герена - рен - герена - самсун - герена - риека - герена....Като на Бербо - пирин - цска - леверкузен - тотнъм - манчестър юнайтед. Обаче обективно погледнато - гонзо трябваше още преди почивката да си вземе душ, да охлади страстите, а тогава мачът щеше да се развие по друг начин! Дано в софия да играете малко по-добре, иначе ще се роди нов фолклор, а евроидиоти ще е умалително на това което ще представлявате, ако отпаднете от тези Целина.
Коментар
-
Lane Staley написа:LiGuru написа:Ако Бербо имаше 20% от личните качества на Гонзо, България нямаше да отсъства десет години от големите форуми..биткаджията си е биткаджия...
Коментар
-
sugarboy написа:Много слаба игра, време е вече и Кокала да бъде изхвърлен. Аз никога и не съм вярвал, че може да ги научи на нещо. Пълна безидейност и лутане по терена.
Коментар
-
Lane Staley написа:освен Португалия, но се видя че те и с 11 не постигнаха това, което можеха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар