Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    blagun написа:
    3:0 за Левски срещу Черно море Само Левскииии
    Мислех те за малко по-земен... ама радвай се! Ще се изкефя да свирят същите положения и за Жилина... и да ви напукат врата с топки. Освен това.. имате най-слабия и смотан вратар в Бг! Петков е боклук... и арогантен мамут - некадърник! Радвайте се... леФски, на уредени мачове в Бг... шото на европейската сцена се вижда колко струвате.Баси радостта... да биеш от дузпи... и това ако е отбор - аз кон да стана!
    Agree with you ! Точно когато си помислих че има надежда в БГ футбола ... Левски отново ме убеди че БГ футбол е боклук !
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Виждайки дузпите, благодарих на висшите сили че не гледах мача! За съжаление идва четвъртък.

Коментар

nikki_sixx написа:
        blagun написа:
        Мислех те за малко по-земен... ама радвай се! Ще се изкефя да свирят същите положения и за Жилина... и да ви напукат врата с топки. Освен това.. имате най-слабия и смотан вратар в Бг! Петков е боклук... и арогантен мамут - некадърник! Радвайте се... леФски, на уредени мачове в Бг... шото на европейската сцена се вижда колко струвате.Баси радостта... да биеш от дузпи... и това ако е отбор - аз кон да стана!
        Прочети назад в темата, там съм си написал мнението, и за Левски, и за БеГе футбола Много се палиш, бря :D Ай ся по една бира на Копринка, иначе ще те накарам да викаш 20 пъти "Само Левски"
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Че какво им беше на дузпите за Левски? 100-процентови. Първата - игра с ръка при отправена топка към мрежата - освен дузпа, трябва и червен картон. В случая се разминаха с жълт. Втората - имаше ли нарушение, имаше - опит да се демонстрира ефекта на сенокосачката. Какво значение, че е в наказателното поле, трябва да се свири. Ако беше навсякъде другаде по полето, никой нямаше да се замисли, че съдията е свирил нарушение. Но щом е в наказателното поле, по-трудно ли трябва да се реши да го свири? Да не говорим, че няма и две минути преди втората дузпа, имаше и фаул "на границата на наказателното поле". Такова понятие няма. Границата на наказателното поле е В наказателното поле, следователно - отново дузпа. Още повече, че и топката беше поставена точно на линията, която, пак повтарям, е В наказателното поле. Така че всичко беше в реда на нещата.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

nikki_sixx написа:
            blagun написа:
            Чекайте бе, какво ви е виновен Левски. Много по-стрнни дузпи са се свирили на Герена, че да плачете от тая. Вече всяка груба игра се свири. И от кога Черно Море има наглостта да плаче от съдията на Герена, какво имате вие, един Алекс и всичко друго пляка, всяка топка през него. Левски ви бутна един гол от дузпа и свалихте гащите. После съдията виновен, а как си го преставяш да не я свири тая дузпа.Всеки отбор в БГ е длъжен да се съобразява на Герена с най-добрия БГ отбор, решихте, че Левски е умряло куче и дай да го биеме, нема да стане...Като сме хилави за Европа, ще ви пердашиме тука да видите па вие колко струвате, като сте отворили големите усти.Да се готвят Локо СФ и Литекс....

Коментар

LiGuru написа:
              Всеки отбор в БГ е длъжен да се съобразява на Герена с най-добрия БГ отбор, решихте, че Левски е умряло куче и дай да го биеме, нема да стане...Като сме хилави за Европа, ще ви пердашиме тука да видите па вие колко струвате, като сте отворили големите усти.
              На пролет ше ви гледаме сълзливите физиономии като го отнесете на стадион "ТИЧА" - тогава пак ще говорим... за "най-добрия" отбор! До скоро, след "Черно море" уважавах "левски"... е, вече не е така. Явно чорбата имат ако не друго, то поне по-трезвомислещи фенове. Как пък само от ваша гледна точка съдията свири нормално? И защо се оказва, че свири правилно само когато биете?

Коментар

LiGuru написа:
                Чекайте бе, какво ви е виновен Левски. Много по-стрнни дузпи са се свирили на Герена, че да плачете от тая. Вече всяка груба игра се свири. И от кога Черно Море има наглостта да плаче от съдията на Герена, какво имате вие, един Алекс и всичко друго пляка, всяка топка през него. Левски ви бутна един гол от дузпа и свалихте гащите. После съдията виновен, а как си го преставяш да не я свири тая дузпа.Всеки отбор в БГ е длъжен да се съобразява на Герена с най-добрия БГ отбор, решихте, че Левски е умряло куче и дай да го биеме, нема да стане...Като сме хилави за Европа, ще ви пердашиме тука да видите па вие колко струвате, като сте отворили големите усти.Да се готвят Локо СФ и Литекс....
                Колега, как го измисли това за Черно Море, че били "плява"? И ако са, защо за 57 минути с човек повече едва вкарахте 1 гол? А с това:Всеки отбор в БГ е длъжен да се съобразява на Герена с най-добрия БГ отбор, ако визираш ФК Левски... помисли си отново.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                  LiGuru написа:
                  Колега, как го измисли това за Черно Море, че били "плява"? И ако са, защо за 57 минути с човек повече едва вкарахте 1 гол? А с това:Всеки отбор в БГ е длъжен да се съобразява на Герена с най-добрия БГ отбор, ако визираш ФК Левски... помисли си отново.
                  Е няма какво да коментирам видяха се на какво приличат, падат с три и съдията им виновен, окопаха се като БАТЕ и дай на контри с Левски ташак да си правят, няма как да стане. Да си намеря психолози и треньори, които да им обеснят, че когато влизаш с двата ботуша към топката на Герена ти свирят дузпа и те гонят. И не съм казал Плява и пляка (в нашата махала това се пернишки наемници от които убу нема да видиш).И какво странно има в това, че Левски е най-добрия отбор в БГ. Да не би да има друг с подобни претенции.

Коментар

С последното ти изречение съм съгласен. ФК Левски има ПРЕТЕНЦИИ да е най-добрия БГ отбор.ЦСКА има ЧЕСТТА да е най-добрия БГ отбор.

Коментар

Lane Staley написа:
                      С последното ти изречение съм съгласен. ФК Левски има ПРЕТЕНЦИИ да е най-добрия БГ отбор.ЦСКА има ЧЕСТТА да е най-добрия БГ отбор.
                      Не си човек ти, ич нямаш милост към изтерзаното ми синьо сърце...

Коментар

В Последните години Левски с нищо не е доказал че е най-добрия БГ отбор ! Единствено доказа че не заслужава да играе в ШЛ ! Мача с Черно Море - Излагация ! Пълна !
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

LiGuru написа:
                          Lane Staley написа:
                          Не бе човек, имам. Искам да има силен ФК Левски. Ама силен на терена, в играта, не в приказките. Не да ми печелите мачове с две дузпи и гол 3 минути преди края, като 1 час сте играли срещу 10 души. Искам да сте силни, да сме силни и ние. Искам да има футбол.

Коментар

Lane Staley написа:
                            LiGuru написа:
                            Lane Staley написа:
                            Не бе човек, имам. Искам да има силен ФК Левски. Ама силен на терена, в играта, не в приказките. Не да ми печелите мачове с две дузпи и гол 3 минути преди края, като 1 час сте играли срещу 10 души. Искам да сте силни, да сме силни и ние. Искам да има футбол.
                            Е добре според теб заслужено ли бихме или съдията ни подари победата, не стига, че им извади баш дирека, даде им предимство да играят с десет човека, на всичкото отгоре ни дава дузпи, които са си почти сигура аут.Еми да в БГ все още няма отбор, който да е по-добър от нас, като организация, стил на игра и фенове.

Коментар

sugarboy написа:
                              Че какво им беше на дузпите за Левски? 100-процентови. Първата ..... Втората ....Да не говорим, че няма и две минути преди втората дузпа, имаше и фаул "на границата на наказателното поле".....Така че всичко беше в реда на нещата.
                              Явно такъв е реда на нещата - първа дузпа, втора, трета, ако трябва и четвърта ще има, пета.... Колко дузпи всъщност са достатъчни на левски в един мач, за да са доволни всички, ако приемем че половината ги бие гонзо? 5? 10? 37?

Коментар

Приятно мачле Славия-ЦСКА. Съдията ни подпря, но въпреки това бяхме по-добрия отбор. Двама играчи бяха над всички: Благой Георгиев и Здравко Лазаров. Играта на Лазаров ми припомни някои стари майстори в ЦСКА, които пипаха топката така кадифено, като Пламен Марков и Цецо Йончев.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X