Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Футболът откога стана хокей, че да се броят и асистенциите? Ама то така е - както многобройните ви полуфинали са записани във визитната ви картичка, така и на асистенциите се радвате, все едно са голове.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
      Футболът откога стана хокей, че да се броят и асистенциите? Ама то така е - както многобройните ви полуфинали са записани във визитната ви картичка, така и на асистенциите се радвате, все едно са голове.
      По принцип винаги са се брояли асистенциите, даже точно в Англия освен за голове си имат статистика и за асистенции, удари към вратата, брой завършени подавания и т.н. абе всичко.Минатала година например Руни имаше 12 гола, но и 13 асистенции само в Премиършип. Играта на един нападател не се определя само от броя голове, а и от цялостния му принос към отбора и това е така дори и в хокея :Dhttp://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.htmlЛинкче, за да видите, че нашето момче е на 4-о място заедно с Дейвид Бентли и Джерард с по 11 асистенции.
      N.Y. State of Mind

Коментар

PASSARELLA написа:
        Големият играч е голям навсякъде - ето затова Шевченко е голям, затова Шукур е голям и за това Педжа Миятович беше голям, Шукер, Хаджи, Стоичков...къде е нашето селско идиотче до тях, а!?
        Глупости на търкалета. До световното в САЩ Стоичков няма нито един силен мач за националния. Стига си дрънкал глупости. Със Стоичков в състава сме губили с 6:1. Някои помним и мачове преди 2000 година.Страшно се кефя на такива разбирачи - не знам дали някога си играл мач организирано. Кажи ми с какво е бил голям Хаджи? Шукур? Айде изкарай ми малко доказателства, че те сами, само със собствения си талант, са класирали отборите си на голям форум.Аман от такива като вас бе, един мач нямат изигран в живота си, ама много разбират от футбол.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          Аман от такива като вас бе, един мач нямат изигран в живота си, ама много разбират от футбол.
          E аз имам точно 62 мача за РП с младежи, старша... Сменил съм два клуба като завърших футболната си "кариера" с тежка контузия на 17 1/2 в ’В’ група.От футбол като тоя дето ти гледаш не разбирам, но съм играл с пичове дето терена го обръщаха за едната чест.... Бербатов не е от тия!Аз за разлика от 98% от феновете гледам само АРФГ, БРФГ, юноши и национален тим, там Бербата ми се губи.

Коментар

[quote="LiGuru"]
            Lane Staley написа:
            E аз имам точно 62 мача за РП с младежи, старша... Сменил съм два клуба като завърших футболната си "кариера" с тежка контузия на 17 1/2 в ’В’ група.От футбол като тоя дето ти гледаш не разбирам, но съм играл с пичове дето терена го обръщаха за едната чест.... Бербатов не е от тия!Аз за разлика от 98% от феновете гледам само АРФГ, БРФГ, юноши и национален тим, там Бербата ми се губи.
            Както виждаш това не беше насочено към теб. На различнки мнения сме, но ти твоето поне го обосноваваш. Тези дето казваш обръщяли терена, те сега къде играят? Иначе тях съм ги признал. И аз съм играл във В група с младежи старша, а бях 6ти клас. Само дето с брадвите не ни посрещаха , а да бягаш по тъча си беше приключение Група от 11 обръщащи терена индивида за мен се нарича "стадо прасета". Все пак в тази игра трябва и (не)малко акъл. Хайде отговори ми нещо - ти си спец в твоята област, един от 10те най-добри, и изведнъж те сложат в екип с хора, чиито качества са далеч под твоите. Колко време ще задържиш мотивацията на ниво? Отговори ми честно?
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
              Хайде отговори ми нещо - ти си спец в твоята област, един от 10те най-добри, и изведнъж те сложат в екип с хора, чиито качества са далеч под твоите. Колко време ще задържиш мотивацията на ниво? Отговори ми честно?
              Ще сменя отбора не забавно, освен ако няма таква възможност поради факта, че съм национал.....

Коментар

Ще се мъчим и тези квалификации. Не мога да коментирам класата на Черна гора, но ги виждам до Хърватска в Балкански аспект. Преди да се отделят от Сърбия даваха много играчи в обединената гарнитура. Нашите не бяха отбор. През второто полувреме абдикираха от всичките си задължения на терена. Чудех се с какъв аристократизъм правеха пропуски лице в лице с вратаря им... и неписаното правило: "Като не вкараш ще ти вкарат" се сбъдна. При 2:1 чаках трети гол в нашата врата, а и нека си признаем: Украинския съдия ни подпираше малко. Е даде дузпата в наш ущърб, ама пък Станислав свлече гащите на черногореца. Гола на Благо дойде след статично положение, мястото на което Георгиев си беше избрал предварително.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

LiGuru написа:
                  sachma написа:
                  Мне се знае, вчера и Италия се измъчи и би с гол в продълженията. Абе Черна гора не са слаби бе, повечето им играчи играят в доста стабилни отбори от силните първенства, докато наш’те като изключим Бербатов Мартин и Стилян, сичките си цъкат или в Турция, или там някъде украйна напред-назад, или в родната А-група. Та оттам идва разликата.
                  Няма такова нещо, като качество и количество и каквото искаш наще са на светлинни години пред черногорците... Разликата идва от сърцето и душата, за наще макерете това да играя за националния е задължение... Ако стане стане, ако не друг път с друг тренер и ако може за друга нация.От тия квалификации, ако пак си тръгнем с калъФки, нещата стават не обратими.Бербо е великолепен футболист за една България, но за зла съдба за него успех е МанЮ, а не Мондиал некакъв си,За мен той е виновен, поради няколко причини:- Капитан е!- Лидер е!- Добър футболист!Но заради негови пропуски ние десет години не знаем какво са големи първенства. Когато даваш по десет интервюта на ден и си изтипосан в N на брой таблойди имаш задължения, за негово нещастие нямаме Киин имаме Велизар, длъжен е да вкарва и да ни пази от резили, за мен националите се резилят в пъти повече от любимия ми Левски и за съжаление за вторите жали половин БГ, а за тия ливади всички ни е яд....
                  Мисля, че всички изпускате факта, че именно Бербатов и Благо Георгиев (един е Благо Георгиев ) донесоха точката. Веднага може да ме контрирате, че заради Бербатов не бихме, защото не бил вкарал първото полувреме, но както самия той каза - не съм извънземен, човек съм и греша. Но колко от вас забелязаха момента на фала, когато Благо поиска топката да го бие, а Юда Искариотски (Здравко Лазаров) сърдито си я дръпна и не му я даде... не беше ли имено Барбигърл, този който отиде и даде фала на Благо, след който дойде и изравнителния гол.П.П. Само да спомена, че за пристрастност можете да ме обвинявате единствено и само за Благо, защото е славист и го обичам като такъв, а за играта на Бербатов... не съм от и най-големите фенове

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Далеч съм от мисълта да защитавам нашите, но за това, че украинския съдия ни подпирал, не съм съгласен. Човекът си свири безпристрастно, но позволи твърда, преминаваща в груба игра, каквато почти никой съдия в Европа вече не позволява. И това беше от полза за Черна гора.Колкото до играчите - за Бербатов вече казах, той е неадекватен психически. Бербатов не е перде като Стоичков и неизвестността Манчестър Юнайтед и свръх очакванията към него го смазват. Ако се утвърди в Юнайтед, нещата ще си дойдат на мястото. И да не забравяме абсолютно идиотския ч.к. на Ангелов - хем предизвика дузпа, хем го изгониха.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

PASSARELLA написа:
                      Димитър Бербатов не само, че е слаб футболист...той не е никакъв футболист! Държи винаги да бъде титуляр, играе титуляр във всички мачове, поиска да е капитан - стана капитан. С нищо не доказва, че заслужава това. С нищо не е доказал професионализма си! Нито доказа професионализъм и класа в Байер, още по-малко в Тотнъм - остава да видим , какво ще се случи в Манчестър - но като вземем предвид Сър Алекс и неговият характер и като добавим за капак идиотизма на селяндурчето Митко, то не очаквам нищо добро да се получи от този толкова изненадващ и неочакван за мен трансфер.Големият играч е голям навсякъде - ето затова Шевченко е голям, затова Шукур е голям и за това Педжа Миятович беше голям, Шукер, Хаджи, Стоичков...къде е нашето селско идиотче до тях, а!?Опитвам се да си спомня един голям мач, в който Бербатов направи нещо!? Опитвам се да си спомня случай, в който той е държал на думата си!? Опитвам се да си спомня, Бербатов с какво е доказал принадлежност към каузата на клуба си и националният си отбор!? Кога!? Нека ми отговорят тези които го хвалят - един случай поне...
                      Бе мама му ста*a къф ти е проблема с Бербатов ? Човека си играе добре.За това и Манчестър изсипа толкоз пара ! И какво лошо че иска да е титуляр ! Амбициозен е ! Това лошо ли е ? И мога да ти кажа че Бербатов беше един от най важните футболисти и в Байер и в Тотнъм ! А ти му завиждай,а ние феновете ще гледаме с удоволствие Бербо в Манчестър и ще се гордеем че е БГ !!!
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

...аз не мо’а да разбера ’що си мислите, че "Черна Гора" са некви аутсайдери? Е, не забелязахте ли, че половината им отбор са от калчото? Там да не са случайни? Бербатов го пазиха добре, справи се и с организирането на играта - като истински капитан. Е, пропусна.., ама както се казва "който е безгрешен - нека вземе и първи хвърли камък...". Добре играха нашите първото полувреме... и по-важното е, че като гост взехме 1 точка. Нека не допускаме загуба до края на квалификациите - и ще се класираме.
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Швейцария - Люксембург 1:2 голмайстори: 0:1 Щрасер (29), 1:1 Н`Куфо (43), 1:2 Левек (86)
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Утре ще гледам Бербатов, мисля че няма да вкара, но ще е най-добрия на терена. Чудя се само дали няма да прегори. Най-сериозния проблем на нашите футболисти е именно психическата нагласа. Много бързо падат духом. Ако погледнете мачовете , които губим с много са именно заради това. Качествата-важни, но не толкова. Гледам отбори с никви футболисти са здрави като цяло. Справка: ЛитваИ се надявам Бербо да не се смарангяса след накой и друг неуспех.
                            Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

3:0 за Левски срещу Черно море Само Левскииии
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                                3:0 за Левски срещу Черно море Само Левскииии
                                Мислех те за малко по-земен... ама радвай се! Ще се изкефя да свирят същите положения и за Жилина... и да ви напукат врата с топки. Освен това.. имате най-слабия и смотан вратар в Бг! Петков е боклук... и арогантен мамут - некадърник! Радвайте се... леФски, на уредени мачове в Бг... шото на европейската сцена се вижда колко струвате.Баси радостта... да биеш от дузпи... и това ако е отбор - аз кон да стана!
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X