Футболът откога стана хокей, че да се броят и асистенциите? Ама то така е - както многобройните ви полуфинали са записани във визитната ви картичка, така и на асистенциите се радвате, все едно са голове.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:Футболът откога стана хокей, че да се броят и асистенциите? Ама то така е - както многобройните ви полуфинали са записани във визитната ви картичка, така и на асистенциите се радвате, все едно са голове.N.Y. State of Mind
Коментар
-
PASSARELLA написа:Големият играч е голям навсякъде - ето затова Шевченко е голям, затова Шукур е голям и за това Педжа Миятович беше голям, Шукер, Хаджи, Стоичков...къде е нашето селско идиотче до тях, а!?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Аман от такива като вас бе, един мач нямат изигран в живота си, ама много разбират от футбол.
Коментар
-
[quote="LiGuru"]Lane Staley написа:E аз имам точно 62 мача за РП с младежи, старша... Сменил съм два клуба като завърших футболната си "кариера" с тежка контузия на 17 1/2 в ’В’ група.От футбол като тоя дето ти гледаш не разбирам, но съм играл с пичове дето терена го обръщаха за едната чест.... Бербатов не е от тия!Аз за разлика от 98% от феновете гледам само АРФГ, БРФГ, юноши и национален тим, там Бербата ми се губи.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Хайде отговори ми нещо - ти си спец в твоята област, един от 10те най-добри, и изведнъж те сложат в екип с хора, чиито качества са далеч под твоите. Колко време ще задържиш мотивацията на ниво? Отговори ми честно?
Коментар
-
Ще се мъчим и тези квалификации. Не мога да коментирам класата на Черна гора, но ги виждам до Хърватска в Балкански аспект. Преди да се отделят от Сърбия даваха много играчи в обединената гарнитура. Нашите не бяха отбор. През второто полувреме абдикираха от всичките си задължения на терена. Чудех се с какъв аристократизъм правеха пропуски лице в лице с вратаря им... и неписаното правило: "Като не вкараш ще ти вкарат" се сбъдна. При 2:1 чаках трети гол в нашата врата, а и нека си признаем: Украинския съдия ни подпираше малко. Е даде дузпата в наш ущърб, ама пък Станислав свлече гащите на черногореца. Гола на Благо дойде след статично положение, мястото на което Георгиев си беше избрал предварително.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
LiGuru написа:sachma написа:Мне се знае, вчера и Италия се измъчи и би с гол в продълженията. Абе Черна гора не са слаби бе, повечето им играчи играят в доста стабилни отбори от силните първенства, докато наш’те като изключим Бербатов Мартин и Стилян, сичките си цъкат или в Турция, или там някъде украйна напред-назад, или в родната А-група. Та оттам идва разликата.
Коментар
-
Далеч съм от мисълта да защитавам нашите, но за това, че украинския съдия ни подпирал, не съм съгласен. Човекът си свири безпристрастно, но позволи твърда, преминаваща в груба игра, каквато почти никой съдия в Европа вече не позволява. И това беше от полза за Черна гора.Колкото до играчите - за Бербатов вече казах, той е неадекватен психически. Бербатов не е перде като Стоичков и неизвестността Манчестър Юнайтед и свръх очакванията към него го смазват. Ако се утвърди в Юнайтед, нещата ще си дойдат на мястото. И да не забравяме абсолютно идиотския ч.к. на Ангелов - хем предизвика дузпа, хем го изгониха.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
PASSARELLA написа:Димитър Бербатов не само, че е слаб футболист...той не е никакъв футболист! Държи винаги да бъде титуляр, играе титуляр във всички мачове, поиска да е капитан - стана капитан. С нищо не доказва, че заслужава това. С нищо не е доказал професионализма си! Нито доказа професионализъм и класа в Байер, още по-малко в Тотнъм - остава да видим , какво ще се случи в Манчестър - но като вземем предвид Сър Алекс и неговият характер и като добавим за капак идиотизма на селяндурчето Митко, то не очаквам нищо добро да се получи от този толкова изненадващ и неочакван за мен трансфер.Големият играч е голям навсякъде - ето затова Шевченко е голям, затова Шукур е голям и за това Педжа Миятович беше голям, Шукер, Хаджи, Стоичков...къде е нашето селско идиотче до тях, а!?Опитвам се да си спомня един голям мач, в който Бербатов направи нещо!? Опитвам се да си спомня случай, в който той е държал на думата си!? Опитвам се да си спомня, Бербатов с какво е доказал принадлежност към каузата на клуба си и националният си отбор!? Кога!? Нека ми отговорят тези които го хвалят - един случай поне...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
...аз не мо’а да разбера ’що си мислите, че "Черна Гора" са некви аутсайдери? Е, не забелязахте ли, че половината им отбор са от калчото? Там да не са случайни? Бербатов го пазиха добре, справи се и с организирането на играта - като истински капитан. Е, пропусна.., ама както се казва "който е безгрешен - нека вземе и първи хвърли камък...". Добре играха нашите първото полувреме... и по-важното е, че като гост взехме 1 точка. Нека не допускаме загуба до края на квалификациите - и ще се класираме.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Утре ще гледам Бербатов, мисля че няма да вкара, но ще е най-добрия на терена. Чудя се само дали няма да прегори. Най-сериозния проблем на нашите футболисти е именно психическата нагласа. Много бързо падат духом. Ако погледнете мачовете , които губим с много са именно заради това. Качествата-важни, но не толкова. Гледам отбори с никви футболисти са здрави като цяло. Справка: ЛитваИ се надявам Бербо да не се смарангяса след накой и друг неуспех.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
blagun написа:3:0 за Левски срещу Черно море Само ЛевскииииТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар