Уффф,приятел съм с Живко и Гаджев и ми казаха доста неща, но не ми се говори.....Няма футбол в България! Това е!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Princo написа:За Чичко Паричко не си ли чувал ?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Princo написа:За Чичко Паричко не си ли чувал ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Buch написа:blagun написа:Уффф,приятел съм с Живко и Гаджев и ми казаха доста неща, но не ми се говори.....Няма футбол в България! Това е!!!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
SHB написа:Браво на наще..."супер игра"...добре че отделях повече време да пия бира отколкото да го гледам това.Ако във футбола има някаква логика,то щом с/у Черна гора играхме така,Италия трябва двуцифрен резултат да ни направи...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Е ти сега Черна гора ли ще ми хвалиш?Тази наче толкова симпатична държава с традиционно силен футбол,от която не мога в момента и един отбор да се сетя.Нито съм им чувал играчите ,нито подвизите ...Ако тях не можем да бием които са аутсайдер,значи просто за къде сме се запътили???Факт е обаче,че наще показаха игра до първия гол.Второто полувреме черногорците стояха много по-добре,държаха топката повече,а наще седяха и се бранеха.Слава Богу ,че футбола е ирационална игра.Ако всичко следваше логиката няма смисъл изобщо да играем.Но щом Монтенегровците могат да ни водят,що пък ние да не можем да бием италиянците....скоро ще разберем,но при всички случаи нямам основания за оптимизъм.
Коментар
-
sachma написа:Мне се знае, вчера и Италия се измъчи и би с гол в продълженията. Абе Черна гора не са слаби бе, повечето им играчи играят в доста стабилни отбори от силните първенства, докато наш’те като изключим Бербатов Мартин и Стилян, сичките си цъкат или в Турция, или там някъде украйна напред-назад, или в родната А-група. Та оттам идва разликата.
Коментар
-
Аз гледах Кипър - Италия. Кипърците играят на такова темпо, че всичко друго освен наша загуба там, ще е изненада. Италианците се измъкнаха с много късмет, защото няколко минути преди да вкарат победния гол, кипърците изпуснаха 100-процентов гол, а и други положения. За нашите работата е ясна - и в други теми съм казвал, че големият голмайстор затова е голям, защото вкарва без положение - както Ван Нистелрой ни го вкара от едно съприкосновение с топката, а не като Бербатката - от 10 положения - един гол. За Велизарката да не говорим - той си е балерина и симулант, но на международна сцена тези номера не вървят.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Димитър Бербатов не само, че е слаб футболист...той не е никакъв футболист! Държи винаги да бъде титуляр, играе титуляр във всички мачове, поиска да е капитан - стана капитан. С нищо не доказва, че заслужава това. С нищо не е доказал професионализма си! Нито доказа професионализъм и класа в Байер, още по-малко в Тотнъм - остава да видим , какво ще се случи в Манчестър - но като вземем предвид Сър Алекс и неговият характер и като добавим за капак идиотизма на селяндурчето Митко, то не очаквам нищо добро да се получи от този толкова изненадващ и неочакван за мен трансфер.Големият играч е голям навсякъде - ето затова Шевченко е голям, затова Шукур е голям и за това Педжа Миятович беше голям, Шукер, Хаджи, Стоичков...къде е нашето селско идиотче до тях, а!?Опитвам се да си спомня един голям мач, в който Бербатов направи нещо!? Опитвам се да си спомня случай, в който той е държал на думата си!? Опитвам се да си спомня, Бербатов с какво е доказал принадлежност към каузата на клуба си и националният си отбор!? Кога!? Нека ми отговорят тези които го хвалят - един случай поне...
Коментар
-
PASSARELLA написа:Димитър Бербатов не само, че е слаб футболист...той не е никакъв футболист! Държи винаги да бъде титуляр, играе титуляр във всички мачове, поиска да е капитан - стана капитан. С нищо не доказва, че заслужава това. С нищо не е доказал професионализма си! Нито доказа професионализъм и класа в Байер, още по-малко в Тотнъм - остава да видим , какво ще се случи в Манчестър - но като вземем предвид Сър Алекс и неговият характер и като добавим за капак идиотизма на селяндурчето Митко, то не очаквам нищо добро да се получи от този толкова изненадващ и неочакван за мен трансфер.Големият играч е голям навсякъде - ето затова Шевченко е голям, затова Шукур е голям и за това Педжа Миятович беше голям, Шукер, Хаджи, Стоичков...къде е нашето селско идиотче до тях, а!?Опитвам се да си спомня един голям мач, в който Бербатов направи нещо!? Опитвам се да си спомня случай, в който той е държал на думата си!? Опитвам се да си спомня, Бербатов с какво е доказал принадлежност към каузата на клуба си и националният си отбор!? Кога!? Нека ми отговорят тези които го хвалят - един случай поне...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Мачът ми хареса. Изключително бърз, без грам скука. Черногорците ни надиграха тотално, най-вече с тичане и физика, а и играха доста грубо, което друг съдия можеше и да не им го позволи. Но като цяло имахме късмет, че не паднахме. Много добро включване на Благой Георгиев, който като че ли е незаслужено пренебрегван. Бербатов - няма как да не е голям футболист, едва ли сър Алекс се е объркал. В момента обаче мисля, че е неадекватен психически, което пречи и на играта му. Все пак, колкото и банално да звучи, макар че не направи нищо, винаги увличаше поне по двама черногорци.Прогнозата ми за класиране на мондиала: много трудно, но не и невъзможно. Групата е изключително равностойна, възможни са всякакви въртележки.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар