Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

СХБ тоя въпрос за петолъчката е малко провокативен, ама айде :D Само да те светна, че в исторически план този символ е много по-стар отколкото си мислиш. То ние още се казваме централен спортен клуб на армията, ама какво от това? А ми кажи вие като клуб какво общо имате с Васил Иванов Кунчев? Да не би той да е от София? Или баща му да е основател на някой футболен клуб от София? Айде да не говорим работите само от едната гледна точка. Мога да дам още един пример за "неколегиалните" взаимоотношения между клубовете на административно ниво, а именно игралият се мач между ЦСКА и Ювентус, спечелен от нашите с 3:2 в София(между другото мачът се игра три дни преди един друг паметен мач ). Както знаем, уефа присъди служебна победа на Юве тогава заради нередовната картотека на Петър Михтарски, който вкара два гола, а и един на реванша после. От световната футболна централа обявиха, че са били сезирани от Левски и официално им благодариха. Ама то вие си знаете, че сте си продажно племе, нали?П.С. малко майтап - скоро имало някакво интервю на Иванков дето разправял че "целият стадион пълен с турци скандирал неговото име и той се почувствал като на герена"
    N.Y. State of Mind

Коментар

Петолъчката ,че е древен символ спор да няма.Само че е напълно ясно на всички в какъв контекст се е използвал от ЦСКА,а именно символ на комунизма и на тогавашната "народна армия" и естествено буди удивление ,че след като нито партията,нито народната армия съществуват ,какво търси на герба на този отбор.После това което казваш за името на отбора е напълно несериозно.Със същия успех мога да ти кажа,че армията няма абсолютно нищо общо с футбола и в отбора на Цска не играят кашици от софийския ганизон.Та защо отбора е кръстен на Левски.Ми защото тогава хората така са решили и това е било в унисон с(ще се повторя) българксата традиция за кръщаване на отбори-а именно исторически имена и места,справка-отборите на Ботев,Владислав,Шипка(пак се повтарям) и точно това ни е отличавало от другите.А ЦСКА защо се казва така?Не защото играчите са решили така.А защото партията е ’решила,че понеже в Съветския съюз така се казва,така трябва и при нас.Не може ЦДНА,трябва челен опит!!!За другите имена да не говорим,че са 100% взаимствани от Биг брадър и са пълна подигравка със здравия разум.Не мога да разбера,защо след като става въпрос за името на Левски,не започнете да се заяждате и с Ботев пловдив...хм странно,...а чакй сетих се!Защото като гарнизонен отбор там е натирен да играе Гунди!Дори ида приемем теоретично ,че Левски е правил мръсни номера 20 години,то Цска ги е правил 45 години!Ето нов рекорд,обадете се в гинес.

Коментар

SHB, стига с тези исторически факти, летоброенето на първенството почва от 1948 година и ЦСКА е шампион 51%. Малко встрани от темата - продължавам да се чудя защо Лупи и сие говорят за ЦСКА в женски род. Последно, днес във вестниците Томов казва - "ЦСКА беше обругана". Винаги съм се питал какво е това съгласуване, кое в името е в женски род. А редовно така се лансира и от върли фенове, че и от набедени журналисти. Тази вметка я правя от чисто любопитство, феновете да не съзрат обиден подтекст, но винаги много ме е дразнело.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

SHB написа:
          Петолъчката ,че е древен символ спор да няма.Само че е напълно ясно на всички в какъв контекст се е използвал от ЦСКА,а именно символ на комунизма и на тогавашната "народна армия" и естествено буди удивление ,че след като нито партията,нито народната армия съществуват ,какво търси на герба на този отбор.После това което казваш за името на отбора е напълно несериозно.Със същия успех мога да ти кажа,че армията няма абсолютно нищо общо с футбола и в отбора на Цска не играят кашици от софийския ганизон.Та защо отбора е кръстен на Левски.Ми защото тогава хората така са решили и това е било в унисон с(ще се повторя) българксата традиция за кръщаване на отбори-а именно исторически имена и места,справка-отборите на Ботев,Владислав,Шипка(пак се повтарям) и точно това ни е отличавало от другите.А ЦСКА защо се казва така?Не защото играчите са решили така.А защото партията е ’решила,че понеже в Съветския съюз така се казва,така трябва и при нас.Не може ЦДНА,трябва челен опит!!!За другите имена да не говорим,че са 100% взаимствани от Биг брадър и са пълна подигравка със здравия разум.Не мога да разбера,защо след като става въпрос за името на Левски,не започнете да се заяждате и с Ботев пловдив...хм странно,...а чакй сетих се!Защото като гарнизонен отбор там е натирен да играе Гунди!Дори ида приемем теоретично ,че Левски е правил мръсни номера 20 години,то Цска ги е правил 45 години!Ето нов рекорд,обадете се в гинес.
          Абе партията баш още си я има, а и не щеш ли, пак е на власт, ама не е това тема на разговор. ЦСКА на армията, Левски на полицията, това е била истината навремето. Във всяка европейска държава определен футболен отбор е имал поддръжка от държавата в определен момент. Примери много - Реал Мадрид, Рома и Тотнъм(и в момента силна еврейска поддръжка), да не говорим за Милан и Марсилия. Сега традицията е едно, а реалността друго. Левски няма историческа свързаност с личността на Васил Иванов Кунчев, за да се оприличават някои ваши фенове като фенове на "отбора на народа", абе изключи каквато и да е връзка с историческата личност Левски, още по-малко пък по време на мачовете да го издигате в огромни транспаранти и т.н., което за мене си е простотия, без да се обиждаш. Просто двете неща за различни едно от друго, да не ви е основал Левски? Имаше едни изказвания на Мустака по този въпрос, ама не ми се коментират. То това важи и за Ботев също де. А и още нещо, Левски имаше 9 поредни победи над ЦСКА и през 90-те години, но всички знаем тогава колко от титлите ви са истински, а не купени. И после отбора пак лъсваше в Европа( спомни си синдрома Олимпия Любляна) знаеш ли защо? Защото не може от 30 мача тогава в нашето първенство 28 мача да уредиш да ти легнат и после да искаш успехи в Европа - няма как да стане. Абе основен спонсор на първенството ви беше вашият спонсор бе, как искаш да е?
          N.Y. State of Mind

Коментар

Lane Staley написа:
            Две страници стоях настрана ама...---CUT---
            Ти хубаво ги сравняваш отборите. И разбира се си прав, тия отбори бяха слаби на фона на големите грандове, но е факт, че ги бихме.И ако това за вас не е никакъв успех, то на каква основа се базират сравнениятата ти с Левски, ние за две години изиграхме толкова мачове в Европа, колкото вие за 20 години не сте.Ако то 1/4 финал в турнира на УЕФА и влизане в ШЛ не са голямо нещо в БГ футбол то какво е за вас. Като гледам какво ни е нивото от бази до ръководители аз мисля, че всеки спечелен мач е подвиг.И когато гледаш футболни майстори се сети за кое време говориш, някой се направи на интересен и зададе въпос от кога сме имали про футбол Еми от 1992 година, ако все още ви е интересно.За тия години нямате един футболист показал качества, ама нито един..... гола вода сте!Та вие едвам Д. Бербатов го накарахте да ви уважи юбилея инче бил ЦСКА-р ... глупости, колкото сега е тотнъмец

Коментар

LiGuru написа:
              Lane Staley написа:
              Ти хубаво ги сравняваш отборите. И разбира се си прав, тия отбори бяха слаби на фона на големите грандове, но е факт, че ги бихме.И ако това за вас не е никакъв успех, то на каква основа се базират сравнениятата ти с Левски, ние за две години изиграхме толкова мачове в Европа, колкото вие за 20 години не сте.Ако то 1/4 финал в турнира на УЕФА и влизане в ШЛ не са голямо нещо в БГ футбол то какво е за вас. Като гледам какво ни е нивото от бази до ръководители аз мисля, че всеки спечелен мач е подвиг.И когато гледаш футболни майстори се сети за кое време говориш, някой се направи на интересен и зададе въпос от кога сме имали про футбол Еми от 1992 година, ако все още ви е интересно.За тия години нямате един футболист показал качества, ама нито един..... гола вода сте!Та вие едвам Д. Бербатов го накарахте да ви уважи юбилея инче бил ЦСКА-р ... глупости, колкото сега е тотнъмец
              Всъщност неми отговори на нито един от въпросите. Вие за две години имате 9 поредни загуби в ЕКТ. За последните 10 мача имате отбелязани 2 гола. Нямате победа вече 11 срещи. Това ще го коментираш ли?
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Sachma,теорията ти издиша,защото: 1 има разлика м/у тподкрепа и фаворитизиране,Цска трябваше да бъде N1.Да Левски е на полицията,локомотив на БДЖ,но само ЦСКА е на партията,сиреч за да се докаже правилността на избраната посока,какво трябва да се направи?Да се абсолютизира живота ти-да имаш само един избор.Анекдот-отишъл Хрушчов на пазара и гледа на една сергия диня,и продавач:"заповядайте Никита Михайлович изберете си диня!!!" Отговорът-"какво да си избирам виж,че е само една!!!".Продавачът "и КПСС е една ама ни карате да гласуваме!.Та така и с ЦСКА-само един е отбора дето 40 години печели всички титли,можеш ли да харесваш друг?И Левски е отбора на народа,не заради Апостола,ами заради това че се опълчва на статуквото, с/у лицето на узурпатора и води битка за сърцата и умовете на хората с/у промиването на мозъци.Замисли се!Реално ли е първенство в което м/у първия Цска и 18 ЖСК-Спартак има 13 точки разлика?И това се повтаря 9 години!Зачи последният отбор е само на 13 точки от теб,но ти 9 поредни години печелиш това първенство и никой друг не успява да те отмести...2 Това,че носи Името на Левски е гордост и е именно това което ни е отличавало то другите,вместо да се кръщаваме София юнайтед и София сити,при нас е имало спомен за историческа принадлежност.Нещо отличаващо се.Нещо с което сме различни.А Цска копира ,повтаря идентичност.Стига вече исторически истини,щото живееме в настоящето.Какво направи Левски?Влезе в шампионса лига,игра 1/4 финал за Уефа,спечели най-много точки за България.Всичко това макар и не много е добре на фона на дереджето в което се намира нашия спорт!!!Какво направи Цска?Оплю всичко постигнато.Сътвори по-сложна теория от тази за свтовната конспирация,в която Левски е виновен за глада в Сомалия.Видя се ,че сме абсолютно напълно неподготвени да играем за влизане в групите.Тогава какъв е смисъла от мръсни номера,че да се класираме.Нещо мотива се губи.Аз бях на мача с Тулуза миналата есен.Приятели ме заведоха.Дадоха ми червено шалче на Бари(за да не е на Цска).Викам си БГ клуб,мани сичко настрана требе се вика.В агитката седиме и се радвам даже.И така края му се види,по-стара БГ традиция наще вече спират да играя и се стига до "нещастния" (но всъщност закономерно стечение на обстоятелствата) гол .И както всички едва ли не танцуваха от радост настава тишина...Тшина защото всички ги беше срам от резила.Всички са се резилили! Извода е прост-феновете заслужаваме по-добро от това което ни се предлага!

Коментар

Lane Staley написа:
                  LiGuru написа:
                  Lane Staley написа:
                  Всъщност неми отговори на нито един от въпросите. Вие за две години имате 9 поредни загуби в ЕКТ. За последните 10 мача имате отбелязани 2 гола. Нямате победа вече 11 срещи. Това ще го коментираш ли?
                  Ама няма какво да ми говориш за нашите мачове, отговори с какво право ти сравняваш Левски и ЦСКА от период 20 години.

Коментар

СХБ виждам че си имаш собствена теория на нещата и знаеш всичко как става и защо, нямам намерение да те разубеждавам в нищо, но едно е третият във френското първенство да ти изравнява в 96-тата минута, едно е да падаш от шампионите на Финландия и Беларус...Спомняш ли си интервютата на Батков преди мача? А мислиш ли, че вие бяхте готови за групите за Шампионската лига? И какъв беше резултата от едно случайно попадане там? А сега бяхте ли готови за БАТЕ? А за Жилина готови ли сте? Аз ако бях левскар(с чувство за историческа принадлежност!) хич и нямаше да ида на мачовете с Жилина...А и какъв бил мотива за подмолните игри да ти го кажа - ами Батков отде да знае човека че и БАТЕ ще ви бие?А иначе още едни 6-7 милиона евро само от участието никак нямаше да му дойдат лошо. Е, ако сега вземете да се оплачете от жребия не знам просто...ФК Левски има толкова общо с Васил Левски колкото да кажем ромите с древния Рим ама спирам да пиша по темата, щото едно и също дъвчем и предъвкваме, всеки си има гледна точка и мнение но е хубаво от време на време да си свалиш сините очилца, щото иначе ще дойдат Тампере или БАТЕ и ще ти ги свалят.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                      СХБ виждам че си имаш собствена теория на нещата и знаеш всичко как става и защо, нямам намерение да те разубеждавам в нищо, но едно е третият във френското първенство да ти изравнява в 96-тата минута, едно е да падаш от шампионите на Финландия и Беларус...Спомняш ли си интервютата на Батков преди мача? А мислиш ли, че вие бяхте готови за групите за Шампионската лига? И какъв беше резултата от едно случайно попадане там? А сега бяхте ли готови за БАТЕ? А за Жилина готови ли сте? Аз ако бях левскар(с чувство за историческа принадлежност!) хич и нямаше да ида на мачовете с Жилина...А и какъв бил мотива за подмолните игри да ти го кажа - ами Батков отде да знае човека че и БАТЕ ще ви бие?А иначе още едни 6-7 милиона евро само от участието никак нямаше да му дойдат лошо. Е, ако сега вземете да се оплачете от жребия не знам просто...ФК Левски има толкова общо с Васил Левски колкото да кажем ромите с древния Рим ама спирам да пиша по темата, щото едно и също дъвчем и предъвкваме, всеки си има гледна точка и мнение но е хубаво от време на време да си свалиш сините очилца, щото иначе ще дойдат Тампере или БАТЕ и ще ти ги свалят.
                      Оцветения текст-абсолютен ФАКТ,няма място за сравнение м/у двата отбора,доколкото изобщо онез горски плодове от тъмната страна на земята са отбор.Идеята беше съвсем друга,че всеки има нещастия.И не че Тулуза ви би,сами се бихте,щото спряхте да тичате ,да се раздавате.И ние сами се бихме,ма изобщо не почнаха наще да се раздават...6-7 милиона,а къв беше шанса да се падне батету?Другите възможни съперници си бяха футболни клубове и като имаш представа в какво положение сме(а то се оказа по-лошо всъщност)шанса за 6-7 милиона беше малък.Жилина-не ми се мисли,естествено че няма да ходя да го гледам.Не съм мазухист,те и него заслужават.А за името-верно предъвкахме го,ма някак си се чуствам длъжен-защо трябва да има връзка м/у отбора и историческата личност.Софийския университет се казва Св.Климент охридски",обаче очевидно не е в Охрид и не е създаден от историческата личност,храм -памтника Александър Невски не е бил построен от посочения,института за спешна медицинска помощ Пирогов е построен сигурно 100 години след смъртта на Споменатия и не на последно място Т-72 УРАЛ не е бил в прозводство когато планината е била още гореща,нито пък когато славяните са и дали това име,нито е участвал в бойни действия там,нито всичките му части се произвеждат в нижни тагил(баси руснаците излезе че били много прости,що ли са кръстили танк на планина).Та ако Цска имаше нещо общо с българската армия то-първо в него трябваше да играят военнослужещи,второ-трябваше да играе само на Спартакиади.Стига си търил физическа връзка м/у Отбора и човека-тя е духовна.

Коментар

"LiGuru"Всъщност неми отговори на нито един от въпросите. Вие за две години имате 9 поредни загуби в ЕКТ. За последните 10 мача имате отбелязани 2 гола. Нямате победа вече 11 срещи. Това ще го коментираш ли?[/quote написа:
                        Ама няма какво да ми говориш за нашите мачове, отговори с какво право ти сравняваш Левски и ЦСКА от период 20 години.
                        Избери си произволен поне 5годишен период и сравнявай. :D
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Абе колеги, утре е последния ден на трансферния прозорец... Нашия Митьо дъл ше заиграе в супер отбора на тая планета бе?
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Здравейте въпреки че съм цесекар искам да кажа че този нашият футбол никога няма да се оправи докато не се изчисти от мафията такива личности като баткоф томоф христолоф венци стефаноф тоя на беласица дражеф даже и самото ръководство на бфс трябва да спре да угажда на интересите на еидн или два клуба то се вижда че този играч не става за националният но не той е мъж на щерка ми ще играе титуляр ,оня племеника на лечков същата работа, иначе не бате ами и кака и тате ще ни попиляват.Видяхте едни дървета от албания ни спряха да ходим на европейско сега некакви трактористи некви борац чачак лелеле, а ние какво дойде мач и айде дуспичка за левски айде за цска тук засада там засада айде некое картонче и хоп шампиони.Всичко е мафия е ще става по зле ако не се намеси прокуратурата в нашето родно първенство
                            Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

nikki_sixx написа:
                              Абе колеги, утре е последния ден на трансферния прозорец... Нашия Митьо дъл ше заиграе в супер отбора на тая планета бе?
                              Не, естествено :D

Коментар

Не ама да...
                                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
                                X