Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Lane Staley написа:
    В лагера ви цари оптимизъм. :D Тук ще ви пожелая успех. Вие си бяхте за този турнир, пожелавам ви да отстраните Жилина.Защото ако отпаднете просто не ми се мисли. Дори вие не го заслужавате.Успех.
    Левски ако и тез’ не могат да отстранят - трябва да ги закрият с указ и да се обнародва в държавен вестник!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
      Левски ако и тез’ не могат да отстранят ...
      От твоята клавиатура право в божиите уши :D .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

nikki_sixx написа:
        Lane Staley написа:
        В лагера ви цари оптимизъм. :D Тук ще ви пожелая успех. Вие си бяхте за този турнир, пожелавам ви да отстраните Жилина.Защото ако отпаднете просто не ми се мисли. Дори вие не го заслужавате.Успех.
        Левски ако и тез’ не могат да отстранят - трябва да ги закрият с указ и да се обнародва в държавен вестник!
        За теб ЧЕСТИТО! Гледах от 30тата минута нататък. Много ми допадна играта на отбора, а и сега Милен Петков е при вас, а аз му симпатизирах. Баща ми е щастлив, каза, че си е заслужавало 55 години да им е фен, изобщо... БРАВО И ЧЕСТИТО!!!Пожелавам ви успех срещу Щутгард. Под успех имам предвид достойна игра. От такива мачове можете да спечелите опит, уважение и (не)малко пари.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

nikki_sixx написа:
          Щутгард ни се падна... и Литекс и те с "Астън Вила". Е, сега ако опънем Щутгард - ще започна да се разхождам по тавана...
          Ако играете така както с/у Макаби нищо чудно да се научиш да се разхождаш и по тавана!!!Ше стискаме палци!Жилина поне съм ги чувал,при всички случаи нема начин да са по-зле от онея мужици,a и с наща феноменална игра ...не ми се мисли!Но!Надеждата умира последна!

Коментар

snake написа:
            nikki_sixx написа:
            Доколкото съм наясно с "обичта" ти към сините, по-скоро май имаш предвид останалата част от цитата :D
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
              snake написа:
              nikki_sixx написа:
              Доколкото съм наясно с "обичта" ти към сините, по-скоро май имаш предвид останалата част от цитата :D
              Не, наистина не. Не си представям нашия футбол без съперничеството между ЦСКА и Левски и добродушните закачки между истинските фенове.Тук естествено не става дума за някои лумпенизирани елементи от агитките, за които футбола е война, а с кого - вероятно и те не знаят. На два пъти по неволя ми се е случвало да гледам мач в агитката на ЦСКА, бррр просто става дума за нещо страшно.

Коментар

Едно може да се признае на Левски - те са Царете на жребия!!!

Коментар

Humppa написа:
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Humppa написа:
                    И усирането после...Незнам аз ако бях на батков на мястото - щях да си ги събера и да им кажа - Омаши ако не ги биете ще ви се случи една неприятна случка на всеки с която ще забравите за футбола.Ега ги мотивира деа най-накрая Всичко да е с тях а те да се усират...
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

snake написа:
                      ...Не си представям нашия футбол без съперничеството между ЦСКА и Левски и добродушните закачки между истинските фенове...
                      Ма па много добродушни закачки са- влез във форума на cska.bg и виж неистовата радост, която цари там . Свърши се тая простотия " Абе, нали все пак са български отбор- трябва да ги подкрепяме по малко и т.н." Така беше до преди години, когато играеха само наши момчета.Сега вече има по 5 негри, бразилци, финикийци и 1-2ма нубиеца- та и последните капки и поводи за лицемерие вече се изпариха като мъгла... пепел и прах...
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Говедата пак ще издухат супата те могат да бият само отбори като Ботев и Беласица и там подобните.А на ония болния Левскар ........... той си знае какво да ..... под вода да не се вдига много много прах.

Коментар

Само ЦСКА, а за уефски какво да кажа - срам за България, новите евробойци са Черно море Варна :D
                          Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

LiGuru написа:
                            имаме 1/4 финал в УЕФА, загубен смешно заради съдииски пройзвол
                            Това вече е несериозно изказване! 101% от вашите привърженици така и не могат да преглътнат че седрик барадон беше изгонен за втори жълт картон заради ОПАСНА ИГРА. Това си е записано черно на бяло в правилника! Какво произволно има в това решение на съдията? Влизане с бутоните напред срещу глезените на играч После Шалке лекичко се повдигнаха на пръсти и ви смъкнаха от небесата. (А във вторник какво ще кажете за спестения червен картон на Гошо-рендето?) То през онази година просто се разскапахте от късмет: - бихте динамо букурещ с гол в 94-та минута - олимпик клуб марсилия си осигуриха класиране с дузпа в 90 + минута на мача им с херененевенвемвнеен, не знам точно как се казват... - като резултат от горното, дойдоха в софия на екскурзия, и по между другото поритаха малко - после ви се падна отпадналия от групите Артмедия, които бяха продали голяма част от футболистите , играли в ШЛ с/у порто и другите, съответно все едно никой не се е паднал, и беше най-нормално да продължите. Ако и тогава бяхте отпаднали, това щеше да си е поредната евроидиотщина (После щяхте да викате "Е как бе, това е Артемедия, те играха в ШЛ", с разликата че те наистина играха, вие само присъствахте ) - после се падна борещия се за оцеляване в серия А Удинезе, които изрично заявиха че ще запазят основния си състав за мачовете за оцеляване, а в турнира на УЕФА каквото стане. Иначе не ми се мисли нападател като Якуинта какво щеше да направи с Жоро-вратарчето, или Митко-вратарчето, или който там е пазил тогава - Накрая вече не останаха измислени отбори, и първия реално сериозен и истински съперник беше Шалке, които без много зор си взе това за което беше дошъл. С човек повече цяло второ полувреме (като левски в сряда) Те нещата ще си дойдат на мястото - още 1-2 годинки, и тоя коефициент ще си стане нормален като за левски - 7-8 точки. И тогава отново ще си бъдете непоставени, и отново ще си се падат негърчета, скиорчета, тракторчета, и други. То се видя че и с голям коефициент нямаше полза - както с него, така и без него. А пък тези Жилина са доста по-сериозен отбор от БАТЕ, но в сравнение единствено с тях. Иначе пак са отбор, който трябва да прегазите като с трактор Ако и тук отпаднете, тогава Евроидиоти ще е комплимент за вас. И предлагам да не се използва думата ГОВЕДО! ние всички тук сме хора! Да сте видели ГОВЕДО зад волана? Моля ви! Нека всичко е в рамките на добрия тон, подкрепено с аргументи, а не "вие сте чорбари, вие сте говеда"

Коментар

КИМИ написа:
                              snake написа:
                              ...Не си представям нашия футбол без съперничеството между ЦСКА и Левски и добродушните закачки между истинските фенове...
                              Ма па много добродушни закачки са- влез във форума на cska.bg и виж неистовата радост, която цари там . Свърши се тая простотия " Абе, нали все пак са български отбор- трябва да ги подкрепяме по малко и т.н."
                              За мен са добродушни. Всичко, което казвам, за да дразня левскарите, е на майтап. Обикновено се дразня точно с най-близките си приятели, част от които са привърженици на Левски. Във форум нещата стоят малко по-различно, написаното стои и някой като го погледне няколко пъти с по-особен поглед, може да го изтълкува като обида. Няма как да се схване настроението на този, който го е писал. С хора, които взимат нещата насериозно, избягвам да контактувам. Мъдреците са казали: "Не слушай това, което не искаш да чуеш".А за това, че не подкрепям Левски никога, съм писал много пъти, включително и в тази тема. Аз не приемам във футбола да се говори за патриотизъм и други подобни, още повече наистина в клубните отбори играят повече чужденци. Просто за мен футбола е игра, само игра между два противника, моя отбор срещу другия. А моят отбор е ЦСКА.Сега се сещам, че един единствен път в живота си съм викал срещу ЦСКА - на дебюта на Хебър в А група точно срещу ЦСКА. Тогава бяхме група пазарджиклии и си съдрах гърлото да викам за Хебър.

Коментар

ogi28b написа:
                                LiGuru написа:
                                имаме 1/4 финал в УЕФА, загубен смешно заради съдииски пройзвол
                                Това вече е несериозно изказване! 101% от вашите привърженици така и не могат да преглътнат че седрик барадон беше изгонен за втори жълт картон заради ОПАСНА ИГРА.
                                Бардон бе подготвен с първия картон!Резултата бе 1:0 помниш ли?А за късмета си прав, никога не съм си мислил, че Левски е бил в този момент голям европейски отбор. Имахме отличен климат и бяхме набрали инерция, нищо повече!А я сега ми припомни вашето последно шествие по европейските терени!

Коментар

Working...
                                X