Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Аз пък знам едно друго - шал на левски - 15 лева. Кутия прах за пране - 3 лева. Да видиш бате как там пере шала - безценно... за всичко останало има ...Едни фенове знаят кой трябваше да е там, на мястото на евроидиотите...
    за пореден път се видя колко много заслужаваха да играят Уевски,но футболът ни е такъв и не само той целият ни спорт е трагедия.неможе само да купуваш мачове във България и после когато стане време да играеш във Европа да се чудиш какво да правиш.това се отнася за всички наши отбори ето сега например Сливен,плешивия ще купува мачове а може и да не го прави нали все пак е вицепрезидент на БФС, евентоално ако играят за УЕФА ще се види за какво става въпрос.по добре да гледам по диема или ТВ7 мачове,и при това доста интересни от колкото нашето мило родно първенство.

Коментар

nai7 написа:
      неможе само да купуваш мачове във България и после когато стане време да играеш във Европа да се чудиш какво да правиш.
      Изречение се почва с главна буква. Неможе != не може!Левски не пазарува мачове! Левски не се чуди какво да прави в Европа защото знае, че не е за там. Сливен няма да играе в Евро турнирите.А ти продължаваш да пишеш глупости!

Коментар

Точно левски не си ги купува...Съдиите са много сантиментални към тях значи бре...Иначе честито на литекс - падат с 1 и обръщат - имат си дух не са като някой други глезени фешънчета...И на Черно море - момчетата си го заслужават.
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Аз бих помолил феновете на ЦСКА да ми разяснят:Ако условно приемем, че в ШЛ играеше ЦСКА, а не Левски и приемем, че според тях БАТЕ е бил слабият отбор и е срамно да отпаднеш от него, означава ли това, че ЦСКА е по-добър от Андерлехт и БАТЕ Борисов и какви са доводите за това?

Коментар

PASSARELLA написа:
            Аз бих помолил феновете на ЦСКА да ми разяснят:Ако условно приемем, че в ШЛ играеше ЦСКА, а не Левски и приемем, че според тях БАТЕ е бил слабият отбор и е срамно да отпаднеш от него, означава ли това, че ЦСКА е по-добър от Андерлехт и БАТЕ Борисов и какви са доводите за това?
            Нека оставим това... Стига бе Пасарела, вие след още два дни ще изкарате БАТЕ фаворит за спечелване на ШЛ Няма такова безочие...Доводите да ви се смеем са: Батков каза - няма да отпаднем от заводски отбор. Вие искахте БАТЕ за да продължите. Падна ви се БАТЕ ама...И може би най-важния - ФК Левски са единствения БГ отбор, който открито демонстрира пренебрежение към противниците си.Тръгнахте като аслани, а се върнахте посрани!
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
              PASSARELLA написа:
              Нека оставим това... Стига бе Пасарела, вие след още два дни ще изкарате БАТЕ фаворит за спечелване на ШЛ Няма такова безочие...Доводите да ви се смеем са: Батков каза - няма да отпаднем от заводски отбор. Вие искахте БАТЕ за да продължите. Падна ви се БАТЕ ама...И може би най-важния - ФК Левски са единствения БГ отбор, който открито демонстрира пренебрежение към противниците си.Тръгнахте като аслани, а се върнахте посрани!
              ФАКТ!Но освен определения шувенизъм, мисля имаме право на собствено уважение спрямо смешни отборчета като БАТЕ. Все пак ние сме Левски. За това резила е пълен. А това да се смеете не би било толкова глупаво, ако имахте поне пет минути в евро турнирита тази година.Ако при нас резила е спортно технически, то вашия е много по-сериозен...И колкото и да е тегаво за вас, последните ~20 години вие нямате принос към положителния облик на БГ футбола.Вчера цял ден, та и през ноща телефона ми звънеше пренасайки тежкия спиричен глас на изтормозени фенове на ЦСКА, чиито единствен повод за радост бе, че някога и някъде един голям отбор се е издънил пак. Никои не се опита да разбера, че само големите правят гафове...поради големите очаквания!Лек ден.

Коментар

Несъмнено този гонзо е за изхвърляне и резила беше голям.Биха ни хора дето произвеждат трактори

Коментар

Аз не се дразня толкова от факта, че сме отпаднали от такова смешно тимче като БАТЕ, а се дразня от начина, по който играха Левски. Бива ли такова малодушие... Да има моменти в които играта не върви, всичко все едно е срещу теб и късмета ти е обърнал гръб тотално... Но аз не видях грам желание за елиминиране на този смешен отбор. Е това ме дразни и за това ми е болно. А чорбарите да си говорят каквото искат. На тях това им е единствената радост.. резилите на Левски.
                  Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
                    А чорбарите да си говорят каквото искат. На тях това им е единствената радост.. резилите на Левски.
                    Е, дори и така да е, пак не е зле, вие и толкова нямате. Два голееееми повода за радост и една спечелена титла между тях. А за вас какво остана? Какво постигнахте за последните да речем 12 месеца?

Коментар

Lane Staley написа:
                      noriaga написа:
                      А чорбарите да си говорят каквото искат. На тях това им е единствената радост.. резилите на Левски.
                      Е, дори и така да е, пак не е зле, вие и толкова нямате. Два голееееми повода за радост и една спечелена титла между тях. А за вас какво остана? Какво постигнахте за последните да речем 12 месеца?
                      Е ти почваш вече да се престараваш. От както в БГ има професионален футбол имаме 1/4 финал в УЕФА, загубен смешно заради съдииски пройзвол и влизане в групите на ШЛ. Показахме игра с която се гордеехме, а като резултати през последните 12 месеца показахме това което и АЯКС.

Коментар

^^^ според теб в България има прогесионален футбол от 4-5 год. така ли? хаха
                        Fiat Punto S55 1.1
                        Fiat Forever!

Коментар

LiGuru написа:
                          Lane Staley написа:
                          noriaga написа:
                          Е ти почваш вече да се престараваш. От както в БГ има професионален футбол имаме 1/4 финал в УЕФА, загубен смешно заради съдииски пройзвол и влизане в групите на ШЛ. Показахме игра с която се гордеехме, а като резултати през последните 12 месеца показахме това което и АЯКС.
                          Не, аз не се престаравам, просто вие се самозабравихте и станахте за смях. Откакто в България има професионален футбол... йезуитско, много йезуитско казано. Въпросът ми е, вие, големият отбор, за последните си 10 мача ( в 3 турнирни години ) имате 1 точка, а Черно Море само с два мача спечели колко?И после пак ще говорите, че вие правите коефициента.

Коментар

Ами щом и след 3 нулеви години пак сме поставени в жребия за УЕФА, сети се сам кой е направил коефициента на България през последните години, защото ако вие бяхте останали да си играете за ШЛ, се гласяхте за втория предварителен кръг, а ние, пак благодарение на остатъците от коефициента ни, играхме направо в третия.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

[15:19:03] Kaloyan diz:човек ще те учуди ли ако отпаднем[15:19:21] Petar Yanev diz:С кого ще сте?[15:19:27] Petar Yanev diz:че не бях в офиса[15:19:30] Kaloyan diz:Жилина[15:19:35] Kaloyan diz:словакия[15:19:41] Petar Yanev diz:Ебаси[15:19:47] Petar Yanev diz:няма такива късметлии като вас[15:19:50] Petar Yanev diz:нямаааааааааа[15:20:10] Kaloyan diz:то и с Бате Бойко беше късмет[15:20:15] Petar Yanev diz:Ама ... май то късмета ви не ви е баш късмет[15:20:51] Kaloyan diz:ако нямахме късмет и бяхме срещи Барса сега щеше да ми е по добреВ лагера ви цари оптимизъм. :D Тук ще ви пожелая успех. Вие си бяхте за този турнир, пожелавам ви да отстраните Жилина.Защото ако отпаднете просто не ми се мисли. Дори вие не го заслужавате.Успех.

Коментар

Щутгард ни се падна... и Литекс и те с "Астън Вила". Е, сега ако опънем Щутгард - ще започна да се разхождам по тавана...
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X