ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
nai7 написа:неможе само да купуваш мачове във България и после когато стане време да играеш във Европа да се чудиш какво да правиш.
Коментар
-
Точно левски не си ги купува...Съдиите са много сантиментални към тях значи бре...Иначе честито на литекс - падат с 1 и обръщат - имат си дух не са като някой други глезени фешънчета...И на Черно море - момчетата си го заслужават.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
PASSARELLA написа:Аз бих помолил феновете на ЦСКА да ми разяснят:Ако условно приемем, че в ШЛ играеше ЦСКА, а не Левски и приемем, че според тях БАТЕ е бил слабият отбор и е срамно да отпаднеш от него, означава ли това, че ЦСКА е по-добър от Андерлехт и БАТЕ Борисов и какви са доводите за това?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:PASSARELLA написа:Аз бих помолил феновете на ЦСКА да ми разяснят:Ако условно приемем, че в ШЛ играеше ЦСКА, а не Левски и приемем, че според тях БАТЕ е бил слабият отбор и е срамно да отпаднеш от него, означава ли това, че ЦСКА е по-добър от Андерлехт и БАТЕ Борисов и какви са доводите за това?
Коментар
-
Аз не се дразня толкова от факта, че сме отпаднали от такова смешно тимче като БАТЕ, а се дразня от начина, по който играха Левски. Бива ли такова малодушие... Да има моменти в които играта не върви, всичко все едно е срещу теб и късмета ти е обърнал гръб тотално... Но аз не видях грам желание за елиминиране на този смешен отбор. Е това ме дразни и за това ми е болно. А чорбарите да си говорят каквото искат. На тях това им е единствената радост.. резилите на Левски.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga написа:А чорбарите да си говорят каквото искат. На тях това им е единствената радост.. резилите на Левски.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:noriaga написа:А чорбарите да си говорят каквото искат. На тях това им е единствената радост.. резилите на Левски.
Коментар
-
LiGuru написа:Lane Staley написа:noriaga написа:А чорбарите да си говорят каквото искат. На тях това им е единствената радост.. резилите на Левски.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ами щом и след 3 нулеви години пак сме поставени в жребия за УЕФА, сети се сам кой е направил коефициента на България през последните години, защото ако вие бяхте останали да си играете за ШЛ, се гласяхте за втория предварителен кръг, а ние, пак благодарение на остатъците от коефициента ни, играхме направо в третия.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
[15:19:03] Kaloyan diz:човек ще те учуди ли ако отпаднем[15:19:21] Petar Yanev diz:С кого ще сте?[15:19:27] Petar Yanev diz:че не бях в офиса[15:19:30] Kaloyan diz:Жилина[15:19:35] Kaloyan diz:словакия[15:19:41] Petar Yanev diz:Ебаси[15:19:47] Petar Yanev diz:няма такива късметлии като вас[15:19:50] Petar Yanev diz:нямаааааааааа[15:20:10] Kaloyan diz:то и с Бате Бойко беше късмет[15:20:15] Petar Yanev diz:Ама ... май то късмета ви не ви е баш късмет[15:20:51] Kaloyan diz:ако нямахме късмет и бяхме срещи Барса сега щеше да ми е по добреВ лагера ви цари оптимизъм. :D Тук ще ви пожелая успех. Вие си бяхте за този турнир, пожелавам ви да отстраните Жилина.Защото ако отпаднете просто не ми се мисли. Дори вие не го заслужавате.Успех.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар