Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Да пожелаем успех на другите 2 български отбора - Литекс, и особено на Черно море, които нямат грам европейски опит. УСПЕХ! Надявам се колегата niki_sixx да е по-щастлив тази вечер от всички нас снощи, взети заедно!
    вече съм щастлив братле... видя ли от центъра как им набутахме 1:0 :D
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
      ogi28b написа:
      Да пожелаем успех на другите 2 български отбора - Литекс, и особено на Черно море, които нямат грам европейски опит. УСПЕХ! Надявам се колегата niki_sixx да е по-щастлив тази вечер от всички нас снощи, взети заедно!
      Стискам ви палци. Баща ми е голям фен на Черно МореОт малък го помня - пуска радиото и казва "Я да видим какво ще направи мойто Черно Море"Успех!!!
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        nikki_sixx написа:
        ogi28b написа:
        Стискам ви палци. Баща ми е голям фен на Черно МореОт малък го помня - пуска радиото и казва "Я да видим какво ще направи мойто Черно Море"Успех!!!
        мерси братле... за сега не се очертава да ни заплашват с нещо, но... топка е!Специални поздрави на баща ти! Кажи му, че от мен има братска прегръдка!

Коментар

2:0 !!! Малко остана и моряците ще ни поодсрамят пред футболния свят.

Коментар

Даааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааах ахахахахахахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааапродъл жаваме бе... сега ше чакаме утре по обяд да видим с кого ше се паднем! Дано само не са Левски или Литекс...

Коментар

nikki_sixx написа:
              Даааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааах ахахахахахахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааапродъл жаваме бе... сега ше чакаме утре по обяд да видим с кого ше се паднем! Дано само не са Левски или Литекс...
              А честито ,заслужено ги бихте онея !Особенно първия гол беше много добър!Ще го гледаме по евроспорт за гол на кръга.

Коментар

SHB написа:
                А честито ,заслужено ги бихте онея !Особенно първия гол беше много добър!Ще го гледаме по евроспорт за гол на кръга.
                верно, че беше много кадърен гол... мерси братле! Сега с брат ми се напукваме с мастика, айрян и диня! наздраве на всички футболни фенове! ...и дано не ни се падне нито Левски, нито Литекс в следващия кръг (дано Манчестър сити да ни се падне... или АЕК) - не за друго, ами защото е прекалено порочно всичко в Бг за да се надяваме на добър футбол и съответно на реален резултат! Наздраве колегииииииииииииииииии Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Аз лично не харесвам този спорт.Не знам не го понасям.Като гледам това хулиганство по стадионите като гледам тия глупави хора дето си купуват билети за предварително уговорени и решени мачове ми презлива.Ама като,че се пънат там викат дерът си гърлата и какво ли не не знам направо.Прост спорт с просташки привърженици.Единадесет кухи глави тичат след топка пълна с въздух.

Коментар

Вече съм фен на Черно Море,хареса ми как играха стегнато. Сега остава nikki_sixx да ни почерпи с по една биричка
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      Вече съм фен на Черно Море,хареса ми как играха стегнато. Сега остава nikki_sixx да ни почерпи с по една биричка
                      НЕАШ ГРИЖИ БРАТКО - САМО ЕЛА В НЕДЕЛЯ... ИМАМЕ СБИРКА!

Коментар

Всъщност са 22...Значи виж сега - футболът е проста игра - 22-ма тичат след една топка, и накрая германците бият!А на този етап не може да се срещнат 2 отбора от 1 държава, жребият е уекичко дирижиран. Доколкото разбрах само левски е поставен.

Коментар

Всъщнoст футбола може да бъде разбран само от един запалянко ! Да седнеш вечер с приятели нa по биричка,да викаш за отбора си - безценно
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз пък знам едно друго - шал на левски - 15 лева. Кутия прах за пране - 3 лева. Да видиш бате как там пере шала - безценно... за всичко останало има ...Едни фенове знаят кой трябваше да е там, на мястото на евроидиотите...

Коментар

Нищо не разбирате, просто Батков си удържа на думата:
                              Левски няма да играе в Шампионската лига дори и при най-лошо стечение на обстоятелствата за ЦСКА. Заявявам го най-отговорно.
                              http://topsport.ibox.bg/material/id_69977623Това е!!! Не че не могат, просто не искат. Затова са с гордо вдигнати глави. БРАВО!!! Невероятно !!!Аз обаче друго се питам: при подобен шут в гъза - дали са направили крачка напред?Иначе - БРАВО на Литекс и Черно Море.
                              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

BolgAryan написа:
                                Ето ви и някои от заглавията, завладели световния пазар, а наред с това и кинофестивалите в Кан, Берлин и т.н."Да изчезнеш за 180 секунди" - документален, от Антверп, Белгия"Олимпия - първа кръв" - екшън, Любляна, Словения"Олимпия се завръща" - екшън, втора част, Любляна, Словения"10 малки негърчета" - трилър, Беверен, Белгия"Публикувано" - документален, Целе, Словения"I got 5 on it" - музикален очерк, Барселона, Испания"17 мига от есента" - шпионски епос, сниман в Барселона, Лондон, Бремен и София"Финландски скиори" - хорър трилър, Тампере, Финландия"Финландски скиори 2: Ниеми атакува" - хорър трилър, втора част, София, България" Tрактор гази говедо " - 2 в 1
                                Доста непълно, колега. Липсват шедьоври като "Опасаната люцерна или говедата са гладни", "Щурмът на Грациите" и "Аалст, Копенхаген, Братислава", известен още като Eurotrip.
                                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Working...
                                X