Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Може би са имали предвид да ги пратят във В група, както се полагаше, а и е много странно Армията как получи лиценз все пак. Това за "моралната подкрепа" на Стяуа го пиша.
    Не си го получиха,чисто и просто си го платиха ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

sugarboy написа:
      Може би са имали предвид да ги пратят във В група, както се полагаше, а и е много странно Армията как получи лиценз все пак.
      Стяуа също беше на път да не участва в ШЛ, но тяхната централа се застъпи за отбора. Благодаря на феновете на един отбор печелил КЕШ!!!Малко са моментите в които спортните фенове могат да ме разчустват, но този е един от тях.
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

SHB написа:
        Не е баш така,аз лично стискам палци за всички БГ отбори така смятам ,че е нормално.Ние не сме голяма страна с "европейски грандове" и е логично за всеки успех да се радваш независимо чий е.
        Не е баш така, както го казваш :D . Такаа, значи в миналото наистина харесвах тази игра футбола - и да я играя, и да гледам мачове на стадиона или пред тв. Можех да го правя с часове и тогава се е случвало да се вълнувам и от мачовете на други отбори, освен ЦСКА. Все пак ще уточня, че става дума за Славия и Локо Сф, които винаги са ми били симпатични. Сега забелязвам, че дори вече не ми е особено интересно да гледам мачове, почти не се е случвало да изгледам цял мач от много отдавна. Единствено тръпката ЦСКА - Левски поддържа някакъв интерес в мен. И мачовете на националния отбор също. За да я има тръпката, трябва да има добри и лоши, както и в игрите, които сме играли като деца. За мен Левски са "лошите" и съответно техните загуби ме изпълват с непринудена радост. Другите отбори са ми просто безразлични, все ми е тая какво ще направят Литекс или Черно море например. Но вариант аз да подкрепям Левски просто няма. Ако стане това, ще се запиша да тренирам балет .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Lane Staley написа:
          Стяуа също беше на път да не участва в ШЛ, но тяхната централа се застъпи за отбора. Благодаря на феновете на един отбор печелил КЕШ!!!Малко са моментите в които спортните фенове могат да ме разчустват, но този е един от тях.
          Ами то нашата централа как да се застъпи за ЦСКА, като продължават да излизат далаверите им, а самата ни централа трябва да натиска задника УЕФА да не ни извади за наказание от турнирите догодина, задето изобщо дадоха лиценз на червените. Европа казва, че краката ви миришат, ама БФС ви дава лиценз. А и да се сравнявате със Стяуа, вече в исторически аспект е малко нелепо - те са се доказали като отбор преди двайсетина години, а нашите отбори изобщо кои бяха и за какво се борят?!
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Тая тема няма ли кой да я заключи.Направо да заминава в Вместо като съфорумци да каете "Споко бе не се е свършил света, в УЕФА ще мачкате" и да ни оставите да ги псуваме ние наште лимони вие ни карате да ги защитавеме. Какво сте ни почнали та

Коментар

sugarboy написа:
              Lane Staley написа:
              Ами то нашата централа как да се застъпи за ЦСКА, като продължават да излизат далаверите им, а самата ни централа трябва да натиска задника УЕФА да не ни извади за наказание от турнирите догодина, задето изобщо дадоха лиценз на червените. Европа казва, че краката ви миришат, ама БФС ви дава лиценз. А и да се сравнявате със Стяуа, вече в исторически аспект е малко нелепо - те са се доказали като отбор преди двайсетина години, а нашите отбори изобщо кои бяха и за какво се борят?!
              Малко грешиш. Преди да спечели КЕШ през 1986 Стяуа не е достигал полуфинал, а ЦСКА - да.

Коментар

[quote="Lane Staley"]
                sugarboy написа:
                Lane Staley написа:
                А и да се сравнявате със Стяуа, вече в исторически аспект е малко нелепо - те са се доказали като отбор преди двайсетина години, а нашите отбори изобщо кои бяха и за какво се борят?!
                Малко грешиш. Преди да спечели КЕШ през 1986 Стяуа не е достигал полуфинал, а ЦСКА - да.
                Горките... защо ли са спечелили КЕШ, като да стигнеш полуфинал е нещо толкова велико............ да бяха паднали на полуфинала после щяха да се хвалят и да си спомнят, че са стигнали до там до където е стигнал и "великия" отбор на цска... пък те спечелили кеш....
                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Бре и пак ще кажа безочливи сте - само прочетете какво е казал оня от ботев дето го взехте!!! И пак добре ,че не играхте за уефа само - с тоя отбор можехте да почивате много по-рано.И сега да се дразниме кой от какъв отбор е паднал и по-жалко.Седнете си на гъза и си оправете отбора и да почне да се играе футбол малко....П.С И дано оправят съдейската комисия ,че от там се разсмърдя яко.Ама май ще потулят нещата и пак ще има наредени мачове за тоя или оня отбор с цел победа за вдигане на самочуствието ,печелене на точки лесно и т.н.
                  Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                  Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                  Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

[quote="noriaga"]
                    Lane Staley написа:
                    sugarboy написа:
                    Lane Staley написа:
                    А и да се сравнявате със Стяуа, вече в исторически аспект е малко нелепо - те са се доказали като отбор преди двайсетина години, а нашите отбори изобщо кои бяха и за какво се борят?!
                    Горките... защо ли са спечелили КЕШ, като да стигнеш полуфинал е нещо толкова велико............ да бяха паднали на полуфинала после щяха да се хвалят и да си спомнят, че са стигнали до там до където е стигнал и "великия" отбор на цска... пък те спечелили кеш....
                    Е не, то с вас да се говори няма смисъл...Хайде, радвай се на първото равенство от 9 мача насам.Разбирам, че ви е гадно като обезценяваме това постижение. Извинявайте. Вчера беше една добра вечер за ФК Левски. Честито

Коментар

Ае, що не погледнете трезво на нещата... и да викате ’сички довечера за "Черно Море"? А?
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Сега чета интервютата има Георги Христов казал, че си идвали с гордо вдигната глава!
                        N.Y. State of Mind

Коментар

Ми естествено че за тях ще викаме А ето един виц според мен който много прилича на футбола в БГ :Отиват двама пияни на стадиона и решават да играят футбол.Единият казва : - Аз ще бъда двата отбора и съдиите. Абе всички на терена.Другият отговаря :- Добре,тогава аз ще бъда публиката !Почва се играта.По едно време тоя,дето е публиката,замерва играещия с кутийка от бира . Играчът се ядосва и вика :- Абе,идиот такъв,от 25 души на игрището как баш мене нацели ! - А ти как разбра че от 50 000 публика точно аз съм те нацелил,бе !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

BolgAryan написа:
                            Ето ви и някои от заглавията, завладели световния пазар, а наред с това и кинофестивалите в Кан, Берлин и т.н."Да изчезнеш за 180 секунди" - документален, от Антверп, Белгия"Олимпия - първа кръв" - екшън, Любляна, Словения"Олимпия се завръща" - екшън, втора част, Любляна, Словения"10 малки негърчета" - трилър, Беверен, Белгия"Публикувано" - документален, Целе, Словения"I got 5 on it" - музикален очерк, Барселона, Испания"17 мига от есента" - шпионски епос, сниман в Барселона, Лондон, Бремен и София"Финландски скиори" - хорър трилър, Тампере, Финландия"Финландски скиори 2: Ниеми атакува" - хорър трилър, втора част, София, България" Tрактор гази говедо " - 2 в 1
                            Да пожелаем успех на другите 2 български отбора - Литекс, и особено на Черно море, които нямат грам европейски опит. УСПЕХ! Надявам се колегата niki_sixx да е по-щастлив тази вечер от всички нас снощи, взети заедно! Погледнете само за какво иде реч тази вечер на жребия на картинката.... ( http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...eedcl2008.html )Все пак има още един отбор, тръгнал от първи кръг А коефициента на БАТЕ за последните 5 сезона е без коментар. Е=аси, аз имам повече та=аци, отколкото тия - точки....
                            Прикачени файлове

Коментар

Малко статистика: За момента сме на 31-во място по спечелени точки за сезона, с 1 точка! . Пред нас са Държавите Исландия с отборите FH Hafnarfjardar, IA Akranes, Valur Reykjavik, Босна с отборите Zrinjski Mostar, FK Modrica, Siroki Brijeg, Латвия с FK Ventspils, Metalurgs Liepaja, JFK Olimps Riga, Литва с FBK Kaunas, Suduva Marijampole, Vetra Vilnius и други приказни герои...Просто ги копирах, защото си нямам идея как звучат тези отбори на български. Благодаря на Левски и Локомотив София, но може още надолу, нЕма страшно! За моомента задържаме 17-тото място, но норвежците, австрийците и другите тепърва започват участието си

Коментар

http://www.uefa.com/live/competition...raw_basic.html

Коментар

Working...
                                X