Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами защо не са зле, как да го призная? Това, че има проблеми е ясно. Че целия ни футбол е на ниско ниво-също е ясно. и, в случай, че си признаем-какво от това? Феновете на другите отбори (в случая Черно море) по-добре ли ще се чуствате? Или може би договдина ще вкараме 5 отбора в ШЛ. Все пак ние сме фенове, не собственици на отборите.
    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

nikki_sixx написа:
      Картинката е мааааауко смешна! В таз държава само Цески и Уесека ли има уа? :D Футболни фенове сте уж, а сте като коне с капаци - само една гледна точка. А и трагично е, че когато любимите Ви отбори са зуе... даже невероятни злета - не си го и признавате!
      Eми всеки с малко акъл му е ясно, че отбора ни е зле, даже много зле, почти като държавата ни. Но все още има хора дето се кефят през лошите резултати на враго, което си е нормално когато си фен на отбор с претенции, а не когато си достойно изгърбен до портрета на Батето, изтупал и последното ни олимпийско достойнство. Ние падаме като отбор, а враго като като катоооо Бе какато си падат по принцип, с дългата ръка на ДПС, Империализма, Чорни, Батков и 17 конгрес на зелената партия.... Смешковци!
      LiGuru написа:
      А на мен сърце не ми дава да си кажа как искам да свърши мача довечера.... Левскар съм и то истински, сигурно съм последния, който предпочита родното първенство пред Премиър-а, но си е така.За мен Левски трябва да играе в УЕФА, по-добре ще е за отбора, треньора и феновете... А в същото време като знам колко Ескимо ще изям при едно отпадане от Бате, не ми се мисли... Но Левски над всичко!

Коментар

А сега да подгреем феновете на дансинга с нещо още по-стойностно: http://www.vbox7.com/play:1aa4a57b А ето и нещо за по-младите фенове: http://uk.youtube.com/watch?v=VyKsAer4qgQ Айде стига толкова от мен, не съм си прочел още вестника, а и хм, в игри и закачки половината работен ден мина :D .
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз съм левскар, ама наистина по-позорна загуба в историята на клуба не може да се измисли. Не мога да се сетя да сме отпадали от по-слаб отбор - то и трудно мога да си представя по-слаб отбор да участва на това равнище. Обаче отборът ни е много зле - онези ритнаха веднъж към вратата ни, вратарят ни взе, че се изненада, че на терена може да има и топка и я извади от мрежата. После още два-три пъти ме побиваха тръпки, когато си помислиха да ритнат пак по посока на нашата врата, макар и да не уцелиха. А Гонзо два пъти така майсторски я отигра с глава, ще кажеш снощи за пръв път разбра, че топката е кръгла. Просто тотален крах и не може по никакъв начин да се оправдае такова посредствено представяне. Лошото е, че в близките години едва ли ще ни се падне пак такъв чудовищно слаб отбор, че да имаме някакви шансове за Лигата. Но и да се падне, се видя, че българскките отбори нямат никакви съпротивителни сили, за да се надяват, че могат да отстранят когото и да било.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

nikki_sixx написа:
            Buch написа:
            ......наред сега са ЛАТЕКСА И Църно море да паднат и те та резила да е пълен
            Довечера моряците ще бият бе!
            Абе така викахме и за левски при изгонването на човек от БАТЕ Никога не е късно да се насереш..... ...но иначе стискам палци на ЦЪРНО МОРЕ оле оле :D

Коментар

LiGuru написа:
              Lane Staley написа:
              За Б група не са. Знам, че им е гадно на феновете, но няма как - сега ни е паднало, трябва да сме луди за да не ви спукаме от бъзик.Замислете се само - в лагера на вечния противник е пълна каша ( и ни разкатахте от подигравки ), влизате в трети кръг с нашата квота, пада ви се най-слабия отбор, 1/4 от игровото време те са с човек по-малко, а вие се оаквате тотално. Това е направо нереално. Не, сложете си ръка на сърцето - няма такъв резил. Нямахте право да се издъните. И колкото и да се смеете на ВеУизар - защо никой от вашите не излезе да каже "Мърльовци сме"?В групите когато ви биеха като шкембе о дувар само един ( бивш играч на ЦСКА ) показа самокритичност.В такива моменти се печели уважение - от Батков не го очаквам, но ни един ли няма мъжество да си признае резила?
              Е за какво да ни базикате бе отличници, днес чета в пресата "Левски доказа, че са Евро идиоти".Какво е това малоумие не мога да разбера. В момент в който се чудиме от къде да си почнеме отбора, какви промени да се правят. Великия ЦСКА изхвърлен от Европейските клубни турнири, ей това е идиотизъм. И какво стана ние трябваше да оберем вашия резил. Никой левскар не е мислил, искал и натискал за ШЛ. Бяхме си готови за няколко мача в УЕФА, нищо чудно и некое фурорче пак да спретнем. Разчекнахме Вили за два мача. Назначиха Кокала за старши и човека показа как се води мач.... Пената може да мълчи и тук, щото и тоя почна да се оглежда за "опитни" футболисти щото па вие какво смешно отборче имате не е истина, страхливци! Три истински смени, правилни и на време.Постройка за печелене на мача.Мотивация на футболистите.Даже и съдияте бе респектиран от Кокала и облече синята (жълта) фЛанелка.За мен Левски не искаше да играее в ШЛ, Левски не трябваше да играе там. Защото Левски има приоритети, не понятни за вашия набеден манталитет.Левски иска да си върне титлата, както го правят големите. Левски иска да е в ШЛ когато не е останал и един ЦСКА-р със съмнение за нашето тотално превъзходство.Това е! Отдавна нашите резили в Европа са част от клубната ви радост, познайте защо!
              Ей за това никой не ви обича. Защото всички ви видяха посраните задници, но не, вие тръбите колко сте велики. Няма толкова безочливи хора като вас. На вас винаги всичко ви е правилно - и схемата, и смените, всичко... Говорите за злоба?!?!?!Каква злоба? За какво? СРАМ! Ей това е. Имахте най-лудия късмет на света. И как да не ви се смеем. Да играете срещу 10 човека. Колко удара имахте във вратата? Разбираш ли, че ФК Левски е вкарал 2 ( два ) гола в последните си десет мача в ЕКТ. В това време е получил 21!!!! 9 поредни загуби!!!Имам доста добро мнение за теб се учудвам на поста ти.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                Ей за това никой не ви обича. Защото всички ви видяха посраните задници, но не, вие тръбите колко сте велики. Няма толкова безочливи хора като вас. На вас винаги всичко ви е правилно - и схемата, и смените, всичко... Говорите за злоба?!?!?!Каква злоба? За какво? СРАМ! Ей това е. Имахте най-лудия късмет на света. И как да не ви се смеем. Да играете срещу 10 човека. Колко удара имахте във вратата? Разбираш ли, че ФК Левски е вкарал 2 ( два ) гола в последните си десет мача в ЕКТ. В това време е получил 21!!!! 9 поредни загуби!!!Имам доста добро мнение за теб се учудвам на поста ти.
                Е кои са тия "никой" дето не ни обичат!А за задниците си прав и през ум не ми минава да съжалявам за това отпадане, защото мястото ни не е там. Гадно ми е че заради тъпотията на вашите ръководители Левски като отбор, ръководство и фенове беше подложен на поредното унижение, точно така поредното унижение. Унижение еквивалентно на това 10 години да нямаш Национален тим или по-лошото Национали които да падат с по три на Националния стадион и не могат да бият една Албания или Унгария.Левски показа как се става шампион в нашето първенство като мачкаше всичко и то с игра! Левски направи нещо което аз не виждах как ще стане преди Македония да стане Евро шампион, Левски влезе в групите на ШЛ, е верно не бяхме за там и го доказахме. И да Левски е слаб, неорганизиран и пълен с КУРВИ, КУРВИ продукт на нашето първенство в лицето на Г. Христов, който умря от страх да ритне тая топка на некаде. КУРВИ като Вагнер дето е единствения футболист в нашето първенство с градинарски интереси поради факта, че познава всяко стръкче трева по фланговете на всички стадиони в БГ внимателно изучени докато води топката с поглед в краката си! КУРВИ като Ж. Миланов е тоя няма стойка на пияница футболист ще ми става. И най-голямата КУРВА Гаджев, защото с гола си развали кефа на половин червена БГ носейки точката на Левски, който в този мач не я заслужаваше.

Коментар

LiGuru написа:
                  Lane Staley написа:
                  Е кои са тия "никой" дето не ни обичат!А за задниците си прав и през ум не ми минава да съжалявам за това отпадане, защото мястото ни не е там. Гадно ми е че заради тъпотията на вашите ръководители Левски като отбор, ръководство и фенове беше подложен на поредното унижение, точно така поредното унижение. Унижение еквивалентно на това 10 години да нямаш Национален тим или по-лошото Национали които да падат с по три на Националния стадион и не могат да бият една Албания или Унгария.Левски показа как се става шампион в нашето първенство като мачкаше всичко и то с игра! Левски направи нещо което аз не виждах как ще стане преди Македония да стане Евро шампион, Левски влезе в групите на ШЛ, е верно не бяхме за там и го доказахме. И да Левски е слаб, неорганизиран и пълен с КУРВИ, КУРВИ продукт на нашето първенство в лицето на Г. Христов, който умря от страх да ритне тая топка на некаде. КУРВИ като Вагнер дето е единствения футболист в нашето първенство с градинарски интереси поради факта, че познава всяко стръкче трева по фланговете на всички стадиони в БГ внимателно изучени докато води топката с поглед в краката си! КУРВИ като Ж. Миланов е тоя няма стойка на пияница футболист ще ми става. И най-голямата КУРВА Гаджев, защото с гола си развали кефа на половин червена БГ носейки точката на Левски, който в този мач не я заслужаваше.
                  Не, не сме ние виновни за срама ви. Това за което мен ме е яд е, че ФК Левски губи от по-слаби отбори. Това е. БАТЕ бяха жалки. Смешни. Ужасно неграмотни тактически. Това за Вагнер ми хареса, ама все пак... няма как да е Бриан Лаудруп - само той можеше да бяга с топката и да търси с поглед роднините по осрещната трибуна :D

Коментар

е са ми стана ясно, просто левски не иска да се класира, щото не е било справедливо, щото иска да се докаже пред света и цска първо, такива незаслужено работи не им харесвали.... хахада се бяхте доказали като биете бре.достойното е да кажете: цска се осра и отиваме ние и ще си скъсаме гъзовете, за да биеме и да се класираме.смешно е да кажете: ние не заслужаваме да сме там, ето са обираме срама дето цска трябваше да го бере (хаха), наште момчета се готвеха за уефа.гответе се за Б група, бе смешници
                    Fiat Punto S55 1.1
                    Fiat Forever!

Коментар

Синъо срещу Червено ? До кога ? Бас давам че никой няма да гледа Черно Море,Берое или някой друг по-малък отбор ... знаете само тези два отбора и винаги феновете им са се карали кой е по-добрия а ето че и двата отпаднаха ! Цска от толкоз купуване на мачове не им останаха пари за лиценз ... Левски от гордост и самохвала и те паднаха ! Еми аз ще стискам палци за Черно море пък Левски и Цска са история за мене ! Помня преди години как да идеш на мач на левски или цска си беше нещо много важно,а сега ...
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Punto_S написа:
                        е са ми стана ясно, просто левски не иска да се класира, щото не е било справедливо, щото иска да се докаже пред света и цска първо, такива незаслужено работи не им харесвали.... хахада се бяхте доказали като биете бре.достойното е да кажете: цска се осра и отиваме ние и ще си скъсаме гъзовете, за да биеме и да се класираме.смешно е да кажете: ние не заслужаваме да сме там, ето са обираме срама дето цска трябваше да го бере (хаха), наште момчета се готвеха за уефа.гответе се за Б група, бе смешници
                        Ти бързо забрави ,че до скоро вие се бяхте запътили с пълна сила за Б-то,са нас е зора да ни пратиш...
                        достойното е да кажете: цска се осра и отиваме ние и ще си скъсаме гъзовете, за да биеме и да се класираме.
                        Всички мислеха ,че точно така ще стане -ще се класираме даже без да си късаме гъзовете,само дето се получи обратното-скъсаха ни гъза пък не се класирахме...ЦСКА се осра,и левски се осра и локомотив се осра-какво има толкова да ги нищим ?Сички се докараха до едно дередже по един или друг начин.Най-жалкото е че сега се дърляме не кой по-добър ,а кой е по-слаб!!!До там се докарахме.Дай боже поне Литекс и Черно море да ни отсрамят.ПП Сега като се сещам,че ни предстоят мачове за Уефа и почвам да се плаша сериозно...Барем там да не ни се падне некое батенце ...

Коментар

http://topsport.ibox.bg/news/id_1575501593

Коментар

Princo написа:
                            Синъо срещу Червено ? До кога ? Бас давам че никой няма да гледа Черно Море,Берое или някой друг по-малък отбор ... знаете само тези два отбора и винаги феновете им са се карали кой е по-добрия а ето че и двата отпаднаха ! Цска от толкоз купуване на мачове не им останаха пари за лиценз ... Левски от гордост и самохвала и те паднаха ! Еми аз ще стискам палци за Черно море пък Левски и Цска са история за мене ! Помня преди години как да идеш на мач на левски или цска си беше нещо много важно,а сега ...
                            Не е баш така,аз лично стискам палци за всички БГ отбори така смятам ,че е нормално.Ние не сме голяма страна с "европейски грандове" и е логично за всеки успех да се радваш независимо чий е.А че Левски -Цска не носия стария заряд-абсолютно.И не е само там проблема,не е уместно точно аз да го казвам ,защото не на всичко съм бил свидетел но традиционни дербите вече не могат да се нарекат такива..Левски-Славия,Спартак-Черно Море,Столични с/у пловдивски отбори и тн.Здравомислещите хора са го открили-искате футбол-гледайте некое чуждо първенство.!

Коментар

Може би са имали предвид да ги пратят във В група, както се полагаше, а и е много странно Армията как получи лиценз все пак. Това за "моралната подкрепа" на Стяуа го пиша.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ето ви и някои от заглавията, завладели световния пазар, а наред с това и кинофестивалите в Кан, Берлин и т.н."Да изчезнеш за 180 секунди" - документален, от Антверп, Белгия"Олимпия - първа кръв" - екшън, Любляна, Словения"Олимпия се завръща" - екшън, втора част, Любляна, Словения"10 малки негърчета" - трилър, Беверен, Белгия"Публикувано" - документален, Целе, Словения"I got 5 on it" - музикален очерк, Барселона, Испания"17 мига от есента" - шпионски епос, сниман в Барселона, Лондон, Бремен и София"Финландски скиори" - хорър трилър, Тампере, Финландия"Финландски скиори 2: Ниеми атакува" - хорър трилър, втора част, София, България" Tрактор гази говедо " - 2 в 1

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X