Ами защо не са зле, как да го призная? Това, че има проблеми е ясно. Че целия ни футбол е на ниско ниво-също е ясно. и, в случай, че си признаем-какво от това? Феновете на другите отбори (в случая Черно море) по-добре ли ще се чуствате? Или може би договдина ще вкараме 5 отбора в ШЛ. Все пак ние сме фенове, не собственици на отборите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikki_sixx написа:Картинката е мааааауко смешна! В таз държава само Цески и Уесека ли има уа? :D Футболни фенове сте уж, а сте като коне с капаци - само една гледна точка. А и трагично е, че когато любимите Ви отбори са зуе... даже невероятни злета - не си го и признавате!LiGuru написа:А на мен сърце не ми дава да си кажа как искам да свърши мача довечера.... Левскар съм и то истински, сигурно съм последния, който предпочита родното първенство пред Премиър-а, но си е така.За мен Левски трябва да играе в УЕФА, по-добре ще е за отбора, треньора и феновете... А в същото време като знам колко Ескимо ще изям при едно отпадане от Бате, не ми се мисли... Но Левски над всичко!
Коментар
-
А сега да подгреем феновете на дансинга с нещо още по-стойностно: http://www.vbox7.com/play:1aa4a57b А ето и нещо за по-младите фенове: http://uk.youtube.com/watch?v=VyKsAer4qgQ Айде стига толкова от мен, не съм си прочел още вестника, а и хм, в игри и закачки половината работен ден мина :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз съм левскар, ама наистина по-позорна загуба в историята на клуба не може да се измисли. Не мога да се сетя да сме отпадали от по-слаб отбор - то и трудно мога да си представя по-слаб отбор да участва на това равнище. Обаче отборът ни е много зле - онези ритнаха веднъж към вратата ни, вратарят ни взе, че се изненада, че на терена може да има и топка и я извади от мрежата. После още два-три пъти ме побиваха тръпки, когато си помислиха да ритнат пак по посока на нашата врата, макар и да не уцелиха. А Гонзо два пъти така майсторски я отигра с глава, ще кажеш снощи за пръв път разбра, че топката е кръгла. Просто тотален крах и не може по никакъв начин да се оправдае такова посредствено представяне. Лошото е, че в близките години едва ли ще ни се падне пак такъв чудовищно слаб отбор, че да имаме някакви шансове за Лигата. Но и да се падне, се видя, че българскките отбори нямат никакви съпротивителни сили, за да се надяват, че могат да отстранят когото и да било.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
LiGuru написа:Lane Staley написа:За Б група не са. Знам, че им е гадно на феновете, но няма как - сега ни е паднало, трябва да сме луди за да не ви спукаме от бъзик.Замислете се само - в лагера на вечния противник е пълна каша ( и ни разкатахте от подигравки ), влизате в трети кръг с нашата квота, пада ви се най-слабия отбор, 1/4 от игровото време те са с човек по-малко, а вие се оаквате тотално. Това е направо нереално. Не, сложете си ръка на сърцето - няма такъв резил. Нямахте право да се издъните. И колкото и да се смеете на ВеУизар - защо никой от вашите не излезе да каже "Мърльовци сме"?В групите когато ви биеха като шкембе о дувар само един ( бивш играч на ЦСКА ) показа самокритичност.В такива моменти се печели уважение - от Батков не го очаквам, но ни един ли няма мъжество да си признае резила?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ей за това никой не ви обича. Защото всички ви видяха посраните задници, но не, вие тръбите колко сте велики. Няма толкова безочливи хора като вас. На вас винаги всичко ви е правилно - и схемата, и смените, всичко... Говорите за злоба?!?!?!Каква злоба? За какво? СРАМ! Ей това е. Имахте най-лудия късмет на света. И как да не ви се смеем. Да играете срещу 10 човека. Колко удара имахте във вратата? Разбираш ли, че ФК Левски е вкарал 2 ( два ) гола в последните си десет мача в ЕКТ. В това време е получил 21!!!! 9 поредни загуби!!!Имам доста добро мнение за теб се учудвам на поста ти.
Коментар
-
LiGuru написа:Lane Staley написа:Ей за това никой не ви обича. Защото всички ви видяха посраните задници, но не, вие тръбите колко сте велики. Няма толкова безочливи хора като вас. На вас винаги всичко ви е правилно - и схемата, и смените, всичко... Говорите за злоба?!?!?!Каква злоба? За какво? СРАМ! Ей това е. Имахте най-лудия късмет на света. И как да не ви се смеем. Да играете срещу 10 човека. Колко удара имахте във вратата? Разбираш ли, че ФК Левски е вкарал 2 ( два ) гола в последните си десет мача в ЕКТ. В това време е получил 21!!!! 9 поредни загуби!!!Имам доста добро мнение за теб се учудвам на поста ти.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
е са ми стана ясно, просто левски не иска да се класира, щото не е било справедливо, щото иска да се докаже пред света и цска първо, такива незаслужено работи не им харесвали.... хахада се бяхте доказали като биете бре.достойното е да кажете: цска се осра и отиваме ние и ще си скъсаме гъзовете, за да биеме и да се класираме.смешно е да кажете: ние не заслужаваме да сме там, ето са обираме срама дето цска трябваше да го бере (хаха), наште момчета се готвеха за уефа.гответе се за Б група, бе смешнициFiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
Синъо срещу Червено ? До кога ? Бас давам че никой няма да гледа Черно Море,Берое или някой друг по-малък отбор ... знаете само тези два отбора и винаги феновете им са се карали кой е по-добрия а ето че и двата отпаднаха ! Цска от толкоз купуване на мачове не им останаха пари за лиценз ... Левски от гордост и самохвала и те паднаха ! Еми аз ще стискам палци за Черно море пък Левски и Цска са история за мене ! Помня преди години как да идеш на мач на левски или цска си беше нещо много важно,а сега ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Punto_S написа:е са ми стана ясно, просто левски не иска да се класира, щото не е било справедливо, щото иска да се докаже пред света и цска първо, такива незаслужено работи не им харесвали.... хахада се бяхте доказали като биете бре.достойното е да кажете: цска се осра и отиваме ние и ще си скъсаме гъзовете, за да биеме и да се класираме.смешно е да кажете: ние не заслужаваме да сме там, ето са обираме срама дето цска трябваше да го бере (хаха), наште момчета се готвеха за уефа.гответе се за Б група, бе смешницидостойното е да кажете: цска се осра и отиваме ние и ще си скъсаме гъзовете, за да биеме и да се класираме.
Коментар
-
Princo написа:Синъо срещу Червено ? До кога ? Бас давам че никой няма да гледа Черно Море,Берое или някой друг по-малък отбор ... знаете само тези два отбора и винаги феновете им са се карали кой е по-добрия а ето че и двата отпаднаха ! Цска от толкоз купуване на мачове не им останаха пари за лиценз ... Левски от гордост и самохвала и те паднаха ! Еми аз ще стискам палци за Черно море пък Левски и Цска са история за мене ! Помня преди години как да идеш на мач на левски или цска си беше нещо много важно,а сега ...
Коментар
-
Ето ви и някои от заглавията, завладели световния пазар, а наред с това и кинофестивалите в Кан, Берлин и т.н."Да изчезнеш за 180 секунди" - документален, от Антверп, Белгия"Олимпия - първа кръв" - екшън, Любляна, Словения"Олимпия се завръща" - екшън, втора част, Любляна, Словения"10 малки негърчета" - трилър, Беверен, Белгия"Публикувано" - документален, Целе, Словения"I got 5 on it" - музикален очерк, Барселона, Испания"17 мига от есента" - шпионски епос, сниман в Барселона, Лондон, Бремен и София"Финландски скиори" - хорър трилър, Тампере, Финландия"Финландски скиори 2: Ниеми атакува" - хорър трилър, втора част, София, България" Tрактор гази говедо " - 2 в 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар